DOBER NASVET VAM PRIHRANI ČAS IN DENAR

Ponudba izdelkov za opremljanje zunanjih bivalnih prostorov je zelo velika in širina ponudbe prej otežkoča kot olajša izbiro. Nemogoče je pregledati vse možne rešitve, oceniti kakovost in ustreznost izdelkov za predviden namen uporabe. Dober nasvet našega svetovalca vam lahko zelo olajša nakup in zagotovi, da bo vaša odločitev prava.

Zato se prijavite na svetovanje v našem Eksperimentalnem studiu Prehod.

Prihranili boste veliko časa za pravo odločitev in o opremljanju vaših zunanjih prostorov vam dolgo časa ne bo več potrebno razmišljati. Prav v tem je prednost sodelovanja z nami.

Tudi pri luksuznih izdelkih, ki jih izdelujejo priznani proizvajalci, je dober nasvet lahko odločilen za vaše zadovoljstvo ob njihovi uporabi.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.

Tudi pri izdelkih, ki ustrezajo luksuznim kriterijem in ki jih izdelujejo priznani proizvajalci, je dober nasvet lahko odločilen za vaše zadovoljstvo ob njihovi uporabi. Eksperimentalni studio Prehod ima zbrane vse priznane blagovne znamke, ki jih odlikujejo vrhunski dizajn, izbrani materiali in izjemna kakovost izdelave.

S pomočjo naših svetovalcev boste na enem mestu dobili potrebne podatke o vseh izdelkih najboljših blagovnih znamk. Veliko izdelkov boste lahko preizkusili in jih med seboj primerjali. Spoznali boste materiale in njihove lastnosti, ugotovili možnosti kombiniranja izdelkov med seboj in sestavljanja v primerne garniture. Preverili boste usklajenost barv in materialov ter možnosti umestitve izbranih izdelkov v vaš prostor. Naši svetovalci vam bodo pomagali poiskati in spoznati izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam, vašemu prostoru in vašemu slogu bivanja.

KAKO DOGOVORITE SESTANEK Z NAŠIMI SVETOVALCI

Svetovanje v Eksperimentalnem studiu Prehod poteka v točno določenih terminih, ko imamo zagotovljeno prisotnost tistih naših svetovalcev, ki posamezna področja opremljanja zunanjih prostorov najbolj poznajo, kot na primer:

 • celostno urejanje zunanjih bivalnih prostorov,
 • izbira vrtnega pohištva in njegovo umeščanje v prostor,
 • uporaba vrtne opreme in dodatkov za bivanje zunaj, ozelenjevanje, osvetljevanje
 • senčenje zunanjih bivalnih prostorov,
 • izdelava lesenih teras in njihovo vzdrževanje.

Določitev termina za svetovanje je potrebno zato, da zagotovimo prisotnost tistih svetovalcev, ki posamezno področje opremljanja zunanjih prostorov najbolj poznajo. Vsako področje obravnava različne tematike, kot na primer načrtovanje bivalnih ambientov z vmeščanjem vrtnega pohištva in druge vrtne opreme, učinkovito senčenje bivalnih prostorov, izdelava lesenih teras in drudih lesenih površin, posebnosti uporabe različnih materialov in podobno.  

Predlagani termin bomo, če bo le mogoče, upoštevali. Točen termin pa bomo dogovorili skupaj, ko vas pokličemo po telefonu.

Dober nasvet vam omogoči hitro in dobro odločitev

PRIJAVA ZA SVETOVANJE

Najbolj enostavno se prijavite, če nas pokličete, napišete sporočilo na naš elektronski naslov ali se prijavite preko spletnega obrazca.

KAKO POTEKA SVETOVANJE

Da bi vam pri ustvarjanju novih bivalnih doživetij lahko pomagali, vas bomo prosili, da nam zaupate in nam posredujete čim več informacij, ki se nanašajo na: 

 • značaj in obstoječe stanje prostora, ki ga želite opremiti – dobrodošla sta načrt ali skica prostora z glavnimi merami, če jo imate na voljo,
 • nekaj slik, ki ta prostor prikazujejo iz več zornih kotov,
 • vaše želje in pričakovanja glede na to, na kakšen način želite prostor uporabljati,
 • vsaj okvirno predvidena predračunska vrednost investicije.
S pomočjo naših svetovalcev boste na enem mestu dobili potrebne podatke o vseh izdelkih najboljših blagovnih znamk.
Ekipa svetovalcev Eksperimentalnega studia Prehod svetuje tudi po telefonu in preko video povezave

Naši svetovalci vam bodo lahko zastavili še dodatna vprašanja o tem, kako bi radi uporabljali prostor in čemu dajete prednost pri opremljanju, kakšne barve in materiali so vam všeč, kakšno udobje vam bolj ustreza in podobno. Če nam boste več omenjenih podatkov poslali že vnaprej, se bodo naši svetovalci lahko tudi vnaprej že pripravili na sestanek z vami in vam že na začetku predstavili določene idejne rešitve. Svetovanje bo lahko potekalo bolj intenzivno in hitreje. Navedene informacije lahko pošljete na naslov – prehod@prehod.si.

Ob upoštevanju vseh podatkov vam bomo pripravili in predstavili eno ali več idejnih rešitev. Dodatno posvetovanje lahko kasneje poteka še po telefonu ali video povezavi. V določenih primerih, če je potrebno, opravimo tudi ogled prostora na lokaciji objekta.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Vaše želje in pričakovanja bodo uresničili izbrani izdelki in ustvarili zgodbo, ki bo zaživela v vašem prostoru in vam obogatila doživetja v njem.

Dom in vrt dobivata nov pomen. Vedno več smo doma in vedno bolj je pomembno, kako se doma tudi počutimo. Predstavljajte si, da se po napornem delovnem dnevu vračate domov in se veselite, da boste v prijetnem domačem in naravnem okolju svojega vrta preostanek časa preživeli z družino in s svojimi najbližjimi. Prijetno počutje in udobje vam bosta omogočila, da vam bo doma preživeti čas stalno ustvarjal največje zadovoljstvo in vas napolnil z energijo.

Dom in vrt dobivata nov pomen. Vedno več smo doma in vedno bolj je pomembno, kako se doma tudi počutimo.
Izbrani sodobni materiali in vrhunski dizajn vrtnega pohištva

RAZIŠČITE NAŠE SPLETNE STRANI IN BLOG

Na naših spletnih straneh objavljamo najpomembnejše informacije o izdelkih iz našega programa. Na blogu objavljamo nasvete in koristne informacije, ki so vam lahko v pomoč, ko se odločate, kako boste preuredili svoje zunanje bivalne prostore ali ko se odločate za nakup izdelkov za vrt. O naših izdelkih boste izvedeli veliko več, kot je napisano v katalogih. 

 • hiter pregled izbranih najboljših kolekcij vrtnega pohištva po kategorijah, vrtne garniture, vrtne mize, vrtni stoli, vrtne sedežne garniture, počivalniki, ležalniki in ležišča,
 • hiter pregled dodatne opreme in dodatkov za vrt, vrtne vaze, vrtna svetila, vrtne preproge in kurišča,
 • pregled vrtnih senčnikov in vse o senčenju bivalnih prostorov,
 • vse o Hästens posteljah, kako jih preizkusiti in izbrati,
 • kako lahko ustvarite pogoje za prijetno bivanje zunaj, na terasi, na vrtu, na balkonu in s kakšno opremo lahko to storite,
 • pojasnila, kako lahko ugotoviti kakovost izdelkov in na kaj je ob odločanju za nakup potrebno usmeriti pozornost, da bodo izdelki upravičili vaše zaupanje,
 • lahko najdete pravi navdih, nasvet ali dober namig, ki vam bo olajšal razmišljanje o nakupu izdelkov, ki jih potrebujete, da boste svoje prostore opremili na sebi najbolj primeren način,
 • kako lahko zagotovite, da boste kupljene izdelke uporabljali zelo dolgo časa.

SLEDITE NAM IN Z ZADOVOLJSTVOM UŽIVAJTE DOMA.