Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
20/06/2021

DOBER NASVET VAM PRIHRANI ČAS IN DENAR

Kategorije: 

Ponudba izdelkov za opremljanje zunanjih bivalnih prostorov je zelo velika in širina ponudbe prej otežkoča kot olajša izbiro. Nemogoče je pregledati vse možne rešitve, oceniti kakovost in ustreznost izdelkov za predviden namen uporabe. Dober nasvet našega svetovalca vam lahko zelo olajša nakup in zagotovi, da bo vaša odločitev prava.

Zato se prijavite na svetovanje v našem Eksperimentalnem studiu Prehod.

Prihranili boste veliko časa za pravo odločitev in o opremljanju vaših zunanjih prostorov vam dolgo časa ne bo več potrebno razmišljati. Prav v tem je prednost sodelovanja z nami.

Tudi pri luksuznih izdelkih, ki jih izdelujejo priznani proizvajalci, je dober nasvet lahko odločilen za vaše zadovoljstvo ob njihovi uporabi.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.

Tudi pri izdelkih, ki ustrezajo luksuznim kriterijem in ki jih izdelujejo priznani proizvajalci, je dober nasvet lahko odločilen za vaše zadovoljstvo ob njihovi uporabi. Eksperimentalni studio Prehod ima zbrane vse priznane blagovne znamke, ki jih odlikujejo vrhunski dizajn, izbrani materiali in izjemna kakovost izdelave.

S pomočjo naših svetovalcev boste na enem mestu dobili potrebne podatke o vseh izdelkih najboljših blagovnih znamk. Veliko izdelkov boste lahko preizkusili in jih med seboj primerjali.

Spoznali boste materiale in njihove lastnosti ter z lahkoto ugotovili možnosti kombiniranja izdelkov med seboj in sestavljanja v primerne garniture.

Preverili boste usklajenost barv in materialov ter možnosti umestitve izbranih izdelkov v vaš prostor. Naši svetovalci vam bodo pomagali poiskati in spoznati izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam, vašemu prostoru in vašemu slogu bivanja.


KAKO DOGOVORITE SESTANEK Z NAŠIMI SVETOVALCI

Svetovanje v Eksperimentalnem studiu Prehod poteka v točno določenih terminih, ko imamo zagotovljeno prisotnost tistih naših svetovalcev, ki posamezna področja opremljanja zunanjih prostorov najbolj poznajo, kot na primer:

 • celostno urejanje zunanjih bivalnih prostorov,
 • izbira vrtnega pohištva in njegovo umeščanje v prostor,
 • uporaba vrtne opreme in dodatkov za bivanje zunaj, ozelenjevanje, osvetljevanje
 • senčenje zunanjih bivalnih prostorov,
 • izdelava lesenih teras in njihovo vzdrževanje.

Določitev termina za svetovanje je potrebno zato, da zagotovimo prisotnost tistih svetovalcev, ki posamezno področje opremljanja zunanjih prostorov najbolj poznajo. Vsako področje obravnava različne tematike, kot na primer načrtovanje bivalnih ambientov z vmeščanjem vrtnega pohištva in druge vrtne opreme, učinkovito senčenje bivalnih prostorov, izdelava lesenih teras in drudih lesenih površin, posebnosti uporabe različnih materialov in podobno.  

Predlagani termin bomo, če bo le mogoče, upoštevali. Točen termin pa bomo dogovorili skupaj, ko vas pokličemo po telefonu.

Dober nasvet vam omogoči hitro in dobro odločitev


PRIJAVA ZA SVETOVANJE

Najbolj enostavno se prijavite, če nas pokličete, napišete sporočilo na naš elektronski naslov ali se prijavite preko spletnega obrazca.


KAKO POTEKA SVETOVANJE

Da bi vam pri ustvarjanju novih bivalnih doživetij lahko pomagali, vas bomo prosili, da nam zaupate in nam posredujete čim več informacij, ki se nanašajo na: 

 • značaj in obstoječe stanje prostora, ki ga želite opremiti - dobrodošla sta načrt ali skica prostora z glavnimi merami, če jo imate na voljo,
 • nekaj slik, ki ta prostor prikazujejo iz več zornih kotov,
 • vaše želje in pričakovanja glede na to, na kakšen način želite prostor uporabljati,
 • vsaj okvirno predvidena predračunska vrednost investicije.
S pomočjo naših svetovalcev boste na enem mestu dobili potrebne podatke o vseh izdelkih najboljših blagovnih znamk.
Ekipa svetovalcev Eksperimentalnega studia Prehod svetuje tudi po telefonu in preko video povezave

Naši svetovalci vam bodo lahko zastavili še dodatna vprašanja o tem, kako bi radi uporabljali prostor in čemu dajete prednost pri opremljanju, kakšne barve in materiali so vam všeč, kakšno udobje vam bolj ustreza in podobno. Če nam boste več omenjenih podatkov poslali že vnaprej, se bodo naši svetovalci lahko tudi vnaprej že pripravili na sestanek z vami in vam že na začetku predstavili določene idejne rešitve. Svetovanje bo lahko potekalo bolj intenzivno in hitreje. Navedene informacije lahko pošljete na naslov - prehod@prehod.si.

Ob upoštevanju vseh podatkov vam bomo pripravili in predstavili eno ali več idejnih rešitev. Dodatno posvetovanje lahko kasneje poteka še po telefonu ali video povezavi. V določenih primerih, če je potrebno, opravimo tudi ogled prostora na lokaciji objekta.


KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Vaše želje in pričakovanja bodo uresničili izbrani izdelki in ustvarili zgodbo, ki bo zaživela v vašem prostoru in vam obogatila doživetja v njem. Z lahkoto boste izbrali izdelke, ki bodo v skladu z vašimi estetskimi željami in funkcionalnimi potrebami.

Dom in vrt dobivata nov pomen. Vedno več smo doma in vedno bolj je pomembno, kako se doma tudi počutimo. Predstavljajte si, da se po napornem delovnem dnevu vračate domov in se veselite, da boste v prijetnem domačem in naravnem okolju svojega vrta preostanek časa preživeli z družino in s svojimi najbližjimi. Prijetno počutje in udobje vam bosta omogočila, da vam bo doma preživeti čas stalno ustvarjal največje zadovoljstvo in vas napolnil z energijo.

Dom in vrt dobivata nov pomen. Vedno več smo doma in vedno bolj je pomembno, kako se doma tudi počutimo.
Izbrani sodobni materiali in vrhunski dizajn vrtnega pohištva


RAZIŠČITE NAŠE SPLETNE STRANI IN BLOG

Na naših spletnih straneh objavljamo najpomembnejše informacije o izdelkih iz našega programa. Na blogu objavljamo nasvete in koristne informacije, ki so vam lahko v pomoč, ko se odločate, kako boste preuredili svoje zunanje bivalne prostore ali ko se odločate za nakup izdelkov za vrt. O naših izdelkih boste izvedeli veliko več, kot je napisano v katalogih: 

 • hiter pregled izbranih najboljših kolekcij vrtnega pohištva po kategorijah, vrtne garniture, vrtne mize, vrtni stoli, vrtne sedežne garniture, počivalniki, ležalniki in ležišča,
 • hiter pregled dodatne opreme in dodatkov za vrt, vrtne vaze, vrtna svetila, vrtne preproge in kurišča,
 • pregled vrtnih senčnikov in vse o senčenju bivalnih prostorov,
 • vse o Hästens posteljah, kako jih preizkusiti in izbrati,
 • namig, kako lahko lahko ustvarite pogoje za prijetno bivanje zunaj, na terasi, na vrtu, na balkonu in s kakšno opremo lahko to storite,
 • pojasnila, kako lahko ugotoviti kakovost izdelkov in na kaj je ob odločanju za nakup potrebno usmeriti pozornost, da bodo izdelki upravičili vaše zaupanje,
 • lahko najdete pravi navdih, nasvet ali dober namig, ki vam bo olajšal razmišljanje o nakupu izdelkov, ki jih potrebujete, da boste svoje prostore opremili na sebi najbolj primeren način,
 • nasvete, kako lahko zagotovite, da boste kupljene izdelke uporabljali zelo dolgo časa.

SLEDITE NAM IN Z ZADOVOLJSTVOM UŽIVAJTE DOMA.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right