Vrhunske vrtne vaze za zunanje zasaditve in dodatki iz gline

ATELIER VIERKANT zagotovo izstopa med proizvajalci vrtne opreme. Izdeluje vrhunsko oblikovane vrtne vaze, lonce in okrasne posode iz naravne gline vseh oblik in velikosti. Struktura gline in posebna toplotna obdelava omogočata, da so izdelki ATELIER VIERKANT odporni na zunanje vplive in zmrzal. Njihova značilnost je uporaba najkakovostnejše gline in posebna natančnost izdelave.

ATELIER VIERKANT snuje svoje izdelke za različna okolja, vrtove, javne površine, poslovne in druge objekte. Določene oblike vrtnih vaz so odporne tudi na ekstremne vremenske pogoje. Zaradi uporabe najkakovostnejše gline njihovi izdelki brez težav kljubujejo tako zmrzali kakor tudi sončni pripeki.

Najbolj kakovostna glina, vrhunske oblike in izjemna natančnost izdelave

Vrtne vaze, vrtni lonci in posode ATELIER VIERKANT s svojimi oblikami lahko ustvarijo različna občutja. V vsakem bivalnem prostoru, kjer se nahajajo, izražajo predvsem lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. Obliko in velikost vrtnih vaz, loncev in posod vedno lahko prilagodimo prostoru. Z njihovo postavitvijo damo prostoru dodatno estetsko vrednost.

ATELIER VIERKANT – Ozelenitev bivalne terase z zasaditvijo okrasnih vrtnih vaz

Vrtni vaze ATELIER VIERKANT združujejo lastnosti naravnega materiala ter natančnost in kakovost izdelave. Vsaka glinena vaza, lonec ali vrtna posoda deluje kot samostojna skulptura. Odraža in prenaša svojo energijo v okolje. Izžareva naravnost, toplino in energijo materiala, kjer koli je postavljena. V javnem prostoru, parku, v poslovni stavbi ali pisarni, na trgu ali ulici, na zasebni terasi ali vrtu.

Izdelki ATELIER VIERKANT prostor oplemenitijo, izražajo luksuz, ki ga ni mogoče spregledati.

Majhna ali velika vrtna vaza, vsaka v prostoru pusti svoj pečat.

KATALOG vrtnih vaz ATELIER VIERKANT (47.3 MB)

GALERIJA SLIK ATELIER VIERKANT