Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Atelier Vierkant

by PREHOD
PRAKTIČNA UMETNOST

Neskončne možnosti izražanja

ATELIER VIERKANT iz naravne gline izdeluje umetniško oblikovane izdelke. Zaradi visoke plastičnosti mokro glino oblikuje v vrtne vaze poljubnih oblik. Po sušenju glina dobi izjemno trdoto in postane keramika. Spremeni se v trajno obliko, ki je ni mogoče več spremeniti. Vrtne vaze, lonci in posode ter drugi glineni izdelki ATELIER VIERKANT estetsko dopolnijo vsak prostor.

AVTENTIČEN DIZAJN

Vsaka vaza je unikatna

Vse vrtne vaze so izdelane ročno, počasi in natančno. Vsaka nosi pečat svojega ustvarjalca in nikoli nista dve enaki. Vrtne vaze ATELIER VIERKANT niso standardni predmeti, so avtentični unikatni izdelki. Elegantni, a nikoli hladni. To so arhitekturni izdelki, ki imajo svojo funkcionalnost, hkrati pa so tudi prave umetniške skulpture.
TEKSTURE IN BARVE

Izdelki s srcem in dušo

Meje med umetnostjo in obrtjo, med praktičnim in umetniškim ter med funkcionalnim in estetskim so zabrisane in niso ostre. ATELIER VIERKAT uspešno izkorišča vse možnosti oblikovanja in daje svojim oblikovalcem prosto pot v ustvarjanju. V vseh njihovih stvaritvah je vdelanega veliko več, kot samo glina. Domišljene teksture in barve še dodatno širijo njihovo ustvarjalnost.

Zgneteno oblikovalsko znanje

Žgani glineni predmeti, uporabni in umetniški, že tisočletja izražajo in prenašajo znanje njihovih oblikovalcev.
OGLEJTE SI KATALOG ATELIER VIERKANT

V Eksperimentalnem studiu Prehod vam pomaga izbrati za vaše prostore najprimernejše vaze iz programa ATELIER VIERKANT in ustvariti povsem drugačen, z naravo povezan ambient. Vrtne vaze si pri nas lahko tudi ogledate, lahko vam pomagamo tudi pri načrtovanju njihove zasaditve.

KAMNI KX
OF
SPOZNAJTE

VRTNO POHIŠTVO IZ GLINE

Vrtno pohištvo iz gline predstavlja dodatni program ATELIER VIERKANT. Obsega predvsem različna sedišča, za katera so dobili navdih v naravnem okolju. Najbolj ekskluzivna je njihova kolekcija glinenih kamnov, ki imajo obliko zelo velikega rečnega proda. Njihove organske oblike je ustvarila narava, ko jih je veliko let brusila v rečnihstrugah.

SP
UF
IZBRANE KOLEKCIJE

Pestra izbira oblik in velikosti

Zbirka vrtnih vaz ATELIER VIERKANT je izredno velika. Ne gre samo za število različnih oblike vrtnih vaz, okroglih, oglatih, visokih ali nizkih, vsak model vrtne vaze ima lahko tudi več barv in vrsto različnih površinskih struktur. Vseh kombinacij je več tisoč. Vsak model vaze pa je izdelan tudi v več velikostih. Izberete lahko majhno namizno vazo ali veliko vazo za posaditev celih dreves.
AHO
SR
RB & RBC
Individualne predstavitve pohištva ATELIER VIERKANT
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Hästens izdeluje postelje, ki vam bodo spremenile življenje in za vedno spremenile vaš način razmišljanja o spanju. Ročno izdelano iz etično pridobljenih naravnih materialov.  #byPrehod#EssenceOfLuxury#RuleBreaker#UnfoldTheLuxury#ChicSimplicity#ChicSimplycityPrehod
#prehod
Naj vas zibanje v počivalniku KIDA navda s toplino in prijetnim občutkom nostalgičnega zibanja v gugalnici. ☺️
.
.
.
@dedon_official
 
#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#kida#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#prehod#offlineshopping #royalbotaniafurniture #vrtnopohistvoprehod
#prehod#vrtnopohistvoprehod #eksperimentalnistudio #offlineshopping #offlineshowroom
#eksperimentalnistudio #hastens#2024
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right