ROYAL BOTANIA je proizvajalec vrhunskega luksuznega vrtnega pohištva, ki ga označuje prepoznaven dizajn, uporaba kakovostnih materialov in trajnost izdelkov. Izdelki izstopajo po preprostosti oblikovanja, sodobnem videzu in izjemno dovršenih tehničnih rešitvah.

GLOSTER je eden najstarejših proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva. Tradicijo ohranja že 60 let. To je blagovna znamka, ki izhaja iz klasičnega angleškega okolja. Začetna proizvodnja tradicionalnega vrtnega pohištva se je z uveljavljanjem sodobnega dizajna povsem spremenila.

DEDON je danes najbolj uveljavljena blagovna znamka luksuznega vrtnega pohištva. Nastala je ob koncu prejšnjega stoletja, ko so se pojavila sintetična pletiva za izdelavo pohištva. To je takrat omogočilo razcvet proizvodnje pletenega pohištva za zunanjo uporabo.

TRIBÙ je belgijski proizvajalec sodobnega luksuznega vrtnega pohištva, ki ga označuje modernistična eleganca. Za njegove izdelke je značilna prefinjeno harmonična popolnost izdelkov z enostavnimi linijami in z dodelanimi detajli. Omogočajo sprostitev, počitek in razvajanje v objemu vrta.

Podjetje MANUTTI iz Belgije je bilo ustanovljeno leta 2002, ko se je na trgu povečala potreba po kvalitetnem vrtnem pohištvu. Ekipa oblikovalcev s svojim znanjem kreira zanimive kolekcije za različna kulturna okolja. Ciljno okolje določa izbor materialov in se odraža pri oblikovanju posameznih kolekcij.

BARLOW TYRIE si upravičeno lasti naslov najstarejšega proizvajalca vrtnega pohištva iz tikovine. S svojim očarljivim vrtnim pohištvom že od leta 1920 osrečuje njihove uporabnike. Najbolj poznani so po izdelavi vrtnih in parkovnih klopi iz tikovine, ki krasijo vrtove in parke po vsem svetu.

RODA je v celoti »outdoor« podjetje. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je možno dizajn, značilen za notranje pohištvo, uživati tudi zunaj, ob tem, da barve, materiali in oblike ostajajo v skladu z vrednotami bivanja na prostem.

EXTREMIS je leta 1994 ustanovil Dirk Wynants s ciljem ustvarjati edinstveno dizajnersko pohištvo za sodobne posebneže. Ti vsak trenutek na odprtem izkoristijo za preživljanje prostega časa na inovativen način, ki krepi človeško interakcijo, jih napolni z energijo in izboljšuje njihova življenja.

ATELIER VIERKANT izstopa med proizvajalci vrhunskih vrtnih vaz iz najkakovostnejše gline. Izdeluje čarobne vrtne vaze, lonce in okrasne posode iz naravne gline različnih oblik in velikosti. Struktura gline in posebna toplotna obdelava omogočata, da so vrtne vaze odporne na zunanje vplive.