Lahkotno vrtno pohištvo TRIBU, prefinjenih in izčiščenih oblik

TRIBU je belgijski proizvajalec sodobnega vrtnega pohištva ki se je na trgu pojavil v zgodnjih 90. letih. Danes je eden izmed peščice proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva, ki ga odlikuje kakovost in dizajn. TRIBÙ ustvarja brezčasno pohištvo z občutkom za lepoto z namenom, da uporabnikom omogoči kreiranje prostora za sprostitev, počitek in razvajanje.

Razmišljanje, da je bivalni prostor na terasi in vrtu neločljivo povezan z notranjim bivalnim prostorom, je ena izmed osnovnih smernic, ki označuje TRIBÙ kot proizvajalca sodobnega vrtnega pohištva. Notranji in zunanji bivalni prostor sta lahko opremljena tako, da se med seboj dopolnjujeta. Povezuje ju terasa, opremljena z luksuznim vrtnim pohištvom.

Lahkoten in eleganten značaj sodobnega vrtnega pohištva

Kolekcije vrtnega pohištva TRIBU na zelo diskreten in prefinjen način prinašajo luksuz v vsakdan posameznika. Njihovi izdelki imajo umirjen čar, nežen in lahkoten karakter. Že na daleč opazimo vrtno pohištvo TRIBÙ, ne glede na to ali je izdelano iz aluminija, jekla ali tikovine, ali so to mize, stoli, ležalniki ali vrtne garniture. Sodobno pohištvo TRIBÙ vedno omogoča, da prostor za sprostitev na vrtu opremimo po svoji meri tako, da ga bomo z zadovoljstvom uporabljali in se na njem prijetno počutili.

TRIBÙ miselnost je v njihovih izdelkih neposredno opazna z izčiščenim dizajnom, ki je brez okrasja.

Nič ni preveč in nič ni premalo. To je vrtno pohištvo TRIBU.

KATALOG vrtnega pohištva TRIBÙ (30.2 MB)

GALERIJA SLIK TRIBÙ