Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Tribù

by PREHOD
SUBTILNOST BARV IN OBLIK

Brezčasen slog vrtnega pohištva TRIBÙ

TRIBÙ navdušuje s prefinjenim dizajnom vrtnega pohištva, ki ob druženju na vrtu ali terasi ustvarja svojstveno vdušje. Slog njihovih izdelkov zaznamuje diskretna eleganca ter nežen in lahkoten značaj. Sodobno ter vedno elegantno pohištvo izraža čistost in popolnost. Dizajn na svojstven način odstopa od običajnega in vedno izraža nekaj posebnega.

RAZVAJAJOČE UDOBJE

Notranje udobje v zunanjih prostorih

Vrtno pohištvo TRIBÙ nudi udobje notranjega pohištva, ki v zunanjih bivalnih prostorih lahko brez težav vzdrži pogoje zunanjega okolja. Dopolnjuje in povezuje zunanje in notranje prostore v udobno bivalno celoto. Iz najkakovostnejših materialov je pohištvo izdelano z namenom, da bi ob njegovi uporabi zares uživali, pozabili na dnevne obremenitve in se sprostili.
HARMONIJA DETAJLOV

Vabljive in vznemirljive podrobnosti

Vse detalje vrtnega pohištva TRIBÙ oblikovalci dodelajo do zadnje podrobnosti. Sledi, ki jih puščajo, nosijo naboj nepresegljivosti in mojstrstva. Ne glede na to, ali za izdelavo uporabijo aluminij, jeklo, pletenino ali tikovino, TRIBÙ vedno privablja poglede. Kolekcije vrtnega pohištva TRIBÙ na unikaten način prinašajo luksuz ljubiteljem vrta.

Uglašena udobje in dizajn

Prefinjena eleganca in domiselne oblike, ki se zlahka zlijejo z vsakim zunanjim okoljem dopolnjuje vrhunsko udobje.
OGLEJTE SI KATALOG TRIBÙ

Širok izbor vrtnega pohištva TRIBÙ obsega vrtne mize in stole, vrtne sedežne garniture, počivalnike, ležalnike in ležišča. V Eksperimentalnem studiu Prehod si lahko nekatere izdelke ogledate. Med kolekcijami izdelkov z našim “outdoor expertom” zagotovo lahko najdete najprimernejšo rešitev za vaš zunanji ambient.

Tosca
Ukiyo
OBČUTITE

TOSCA

Kolekcija vrtnega pohištva TOSCA je hkrati topla in vabljiva, elegantna in vznemirljiva. Zaobljene oblike, sloke noge in elegantna sedežna lupina označujejo njeno zasnovo. Zelo široka pletenina sedežev, ležalnikov in ležišč ji daje svojstven in izredno zanimiv značaj. Na voljo je v dveh odtenkih sive barve, svetle in graciozne temno sive. Kolekcija ima tudi svoj nabor jedilnih in klubskih miz.

CTR
Pavilion Daybead
IZBRANE KOLEKCIJE

Inspirativno in mikavno

Zbirka vrtnega pohištva TRIBÙ je zasnovana za različne namene uporabe. Uporabite ga lahko v vsakem, tudi obmorskem okolju. V rezidenčnih objektih navdušuje na vrtovih, terasah in balkonih. Njihove jedilne in sedežne garniture lahko pogosto najdete v priznanih restavracijah in v hotelih, ležalnike in ležišča pa na plažah in ob bazenih hotelov. Pohištvo dopolnjuje vrsta zanimivih mizic, svetil in drugih vrtnih dodatkov.
Mood
Nox & Elio & Nomad
Nodi
Individualne predstavitve pohištva TRIBÙ
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right