Belgijsko podjetje luksuznega vrtnega pohištva za globalne kupce

Podjetje MANUTTI iz Belgije je ustanovljeno leta 2002, ker se je na trgu povečala potreba po kvalitetnem vrtnem pohištvu. Ekipa oblikovalcev s svojim znanjem in z lastnikovim poznavanjem tkanin kreira zanimive kolekcije za različna kulturna okolja. Ciljno okolje določa izbor materialov in se odraža pri oblikovanju posameznih kolekcij.

Manutti ponuja široko paleto proizvodov za zunanji prostor. Kolekcije združujejo tako vrtno pohištvo, kot dodatke za zunanji prostor, senčila, ter vedno bolj uveljavljene preproge za zunanji prostor. Posamezni oblikovalci so poskrbeli za unikatne kolekcije vrtnih sedežnih garnitur.

Podjetje MANUTTI je večkratni dobitnik različnih mednarodnih oblikovalskih nagrad.

Podjetje je zasnovalo vzorčne palete materialov in barv s pomočjo katerih lahko izberemo najustreznejšo kombinacijo za ureditev zunanjega prostora. Cilj podjetja je oblikovati in proizvajati luksuzno vrtno pohištvo prilagojeno življenjskemu slogu in željam končnega uporabnika.

Tikov les, kovina, keramika, steklo, kamen, kompoziti, sintetične tkanine so materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi zunanjega pohištva. Podjetje MANUTTI uporablja določene materiale, barvne kombinacije, načine tkanja in pletenja in jih združuje na svoj način in to ga dela prepoznavnega.

MANUTTI ponuja širok nabor produktov za različne okolja in okuse.

KATALOG vrtnega pohištva MANUTTI (56.2 MB)

GALERIJA SLIK MANUTTI