Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Manutti

by PREHOD
ZA RAZLIČNE OKUSE

Raznovrstni dizajn

Vrtno pohištvo MANUTTI ima povsem svojstven dizajn, s katerim želi proizvajalec uresničiti potrebe najširšega kroga uporabnikov. Njihovi oblikovalci ustvarjajo domiselne kolekcije vrtnega pohištva vseh kategorij. Svojevrstne sedežne garniture zapolnjujejo vrzel med vrtnim pohištvom za kontinentalne vrtove in sredozemske vrtove, ki so oblikovani z italijanskim pridihom.

DRUŽENJE NA VRTU

Za tradicionalni način druženja

V izdelke MANUTTI je vgrajena naklonjenost do tradicionalnega načina druženja na vrtu. Za trenutke veselja in udobja na prostem, od sončnega vzhoda do sončnega zahoda. Dizajn izdelkov je premišljeno prilagojen praktičnosti. Namenjeni so vsakomur in za vsak trenutek, ne glede na to, v katerem delu sveta se takrat nahajate. Preprosto se usedete, se sprostite in se prepustite novim navdihom.
INOVATIVNI PRISTOP

Izvirnost materialov

MANUTTI za izdelavo svojega vrtnega pohištva pogosto uporablja svojevrstne materiale. Mednje spada na primer krtačena črno obarvana tikovina, iz katere so izdelani leseni deli več njihovih kolekcij. Vidna površinska struktura daje tem izdelkom poseben značaj. Svojevrstne so tudi pletenine, pri katerih uporabljajo od običajnih povsem drugačne materiale.

Doživetja na vrtu

Lepota bivanja zunaj je v tem, da vam omogoča preživeti nepozabne trenutke v krogu družine in prijateljev.
OGLEJTE SI KATALOG MANUTTI

MANUTTI ima zelo širok izbor vrtnega pohištva z zelo različnim slogom izdelave. Tikov les, kovina, keramika, steklo, kamen, kompoziti, sintetične tkanine uporablja pri njihovi izdelavi. Vrtne mize, stoli, počivalniki in ležalniki ter svojevrstno oblikovane vrtne sedežne garniture, ki pridejo do pravega izraza na večjih terasah in vrtovih. Nekatere izdelke si lahko ogledate v Eksperimentalnem studiu Prehod.

KOBO
SANDUA
SPOZNAJTE

KOBO

Vrtna sedežna kolekcija KOBO je ena najbolj ikoničnih iz programa MANUTTI. Brezčasen slog razkošno oblikovanih sedišč potrebuje veliko prostora, da se lahko izrazi. Kolekcijo označujejo zaokrožene linije in iz debelih vrvi v dveh barvah izdelana zanjo značilna pletenina. Globoko in bogato oblazinjenje ustvarja izjemno udobje.

TORSA & SOLID
FLEX
IZBRANE KOLEKCIJE

Luksuz za vsakogar

MANUTTI je s svojim vrtnim pohištvom približal luksuzno preživljanje prostega časa vsem, kjer koli si to zaželijo. Samo stopite na prosto in občutite veselje in zadovoljstvo ob druženju in uporabi vrtnega pohištva MANUTTI. Lahko se sproščate na majhnem mestnem balkonu, ob svojem bazenu ali ob jadranski obali, morda v zelenem okolju nekje na deželi. Povsod se boste dobro počutili.
ZENDO SENSE
TOUCH
ELEMENTS
Individualne predstavitve pohištva MANUTTI
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right