Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Vrtni atributi

PREHOD
Doživetja v objemu naraveDoživetja v objemu narave

Vrtni senčniki

Senca, kjer jo potrebujete
Luksuzni vrtni senčniki Prehod so poleti nepogrešljivi del opreme na terasi, vrtu ali ob bazenu. Z njimi lahko na hiter in enostaven način ustvarite senco tam, kjer jo najbolj potrebujete. Nakup enega ali več izbranih vrtnih senčnikov prave velikosti, oblike in barve je vložek v dobro počutje in udobje. Ustvarja prijazen prostor za bivanje na soncu in ambientu daje svojstven značaj.
Preberite več

Vrtne vaze

Dodatni košček narave
Vrtne vaze atraktivno in estetsko dopolnjujejo zunanje in notranje bivalne prostore. Z njimi lahko ozelenite svojo teraso ali balkon. Z vrtnimi vazami iz naravne gline boste v prostor vnesli del narave in ga naredili prijaznejšega za bivanje.
Luksuzne vrtne vaze Prehod so izdelane ročno in imajo avtentični dizajn. Osupljivo lepi izdelki v prostoru delujejo kot umetniške skulpture.
Preberite več

Vrtna svetila

IGRA SVETLOBE IN SENCE
Vrtne luči in svetila omogočajo prijetno bivanje zunaj po sončnem zahodu. Zunanje bivalno okolje z njihovo uporabo prikažete na povsem drugačen način. Z igro svetlobe in sence ustvarite prijetno vzdušje in prostor naredite še bolj atraktiven. Med ekskluzivnimi svetili Prehod lahko izbirate talna in stebričasta svetila, stropna in stenska svetila ter več prenosnih svetilk in latern.
Preberite več

Vrtne mizice

PRIVLAČNOST IN IZRAZNA MOČ
Vrtne mizice so majhen kos vrtnega pohištva, ki pomembno vpliva na privlačnost zunanjega ambienta. Svoj prostor najdejo ob počivalniku, ležalniku ali vrtni sedežni garnituri, lahko pa so v prostor umeščene povsem samostojno. Postavite jo povsod tam, kjer potrebujete primerno odlagalno površino. Vrtne mizice so tudi prijeten in zelo dekorativen element v porostoru.
Preberite več

Vrtna kurišča

Središče dogajanja
Luksuzna vrtna kurišča Prehod ustvarjajo nove dimenzije bivanja na vrtu. Ogenj privablja in navdihuje. Ob kurišču ustvarite središče dogajanja na vrtu. Ogenj, žerjavica, iskre in vonj lesa oblikujejo emocije, ki se vtisnejo v spomin. Izberite dovolj veliko in odprto vrtno kurišče. Na njem boste lahko ustvarili tak ogenj, ki bo v danem trenutku za vse ob njem najbolj prijeten.
Preberite več

Vrtne prhe

OSVEŽUJOČE IN PRIJETNO
Prijetno prhanje zunaj, v sončnem vremenu in naravnem okolju ter ob lepem pogledu na okolico je dvojni užitek in povsem drugačna osebna izkušnja. Zunanja prha je zelo praktična oprema na vrtu in nepogrešljiva, če imate bazen ali če živite ob morju. Če se ukvarjate s športom ali z raznimi aktivnostmi na svojem vrtu, je prhanje na prostem posebej poživljajoče.
Preberite več

Zunanje preproge

OSRČJE AMBIENTA
Zunanje preproge Prehod združijo z vrtnim pohištvom opremljen zunanji bivalni prostor v zaokroženo celoto. Prostoru dodajo razkošni videz in ustvrijo prijetno, čisto in mehko podlago, ko
po njej hodite bosi. Zunanja preproga pričara domače vzdušje
in posebno udobje. Zemeljske barve preprog so privlačne in se elegantno vklapljajo v naravno zunanje okolje.
Preberite več

Lesene terase

STIK Z NARAVO
Lesena zunanja talna obloga elegantno poveže notranje bivalne prostore s teraso ali vrtom. Sodobni bivalni prostori danes nimajo več meje med IN in OUT, med bivanjem znotraj in zunaj. Vsi prostori so funkcionalno med seboj povezani in se vzporedno tudi uporabljajo. Prijetno počutje, brezskrbno hojo, poležavanje ali igro z otroci pa vam zagotovi samo odličen in trajen les.
Preberite več
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right