Blagovna znamka, ki že od začetka obstoja dosega luksuzni nivo vrtnega pohištva

DEDON je sinonim za kakovost in obstojnost vrtnega pohištva. Začetki razvoja njihovega vrtnega pohištva segajo v leto 1990 in danes so eni vodilnih proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva na svetu. Prisotni so v več kot 80 državah.

Blagovna znamka DEDON je bila do nedavnega nizključno povezana s kakovostno sintetično pletenino in pletenim vrtnim pohištvom. V zadnjem času pa pri izdelavi vrtnega pohištva uporabljajo tudi druge materiale, predvsem tikovino.

Njihov program posebej zaznamuje tudi vrsta ikoničnih izdelkov, kot so viseča ležišča NESTREST in SWINGREST, ležišče ORBIT in najnovejši visečifotelj KIDA. Njihove kolekcije ležišč, vrtnih sedežnih garnitur, zof in počivalnikov na vrtu ali na terasi, v hotelu ali na plaži ustvarijo nepozabna občutja. Celoten program njihovega vrtnega pohištva označuje uporaba moderno oblikovane in najkakovostnejše pletenine.

Vrtna garnitura mize in stolov Seax za popolno sprostitev

V preteklosti je izključna uporaba kakovostne pletenine iz sintetičnih materialov zaznamovala njihovo vrtno pohištvo. Zato je bil tudi značaj izdelkov mehkejši in nežnejši. Zanje so bile značilne trpežnost, kakovost in stabilna izdelana, tako da je pohištvo zadostilo vsem potrebam uporabnikov.

Vrtno pohištvo DEDON označuje moderno oblikovana pletenina.

Danes DEDON širi svoj program vrtnega pohištva s kolekcijami, pri katerih pletenino kombinira s tikovino in drugimi najsodobnejšimi materiali. S tem nam ponuja nove izdelke, ki še vedno izražajo njegov osnovni značaj – lahkotnost, ekskluzivnost, izčiščenost in trpežnost.

Skratka, kakovost je DEDON.

KATALOG vrtnega pohištva DEDON (99.9 MB)

GALERIJA SLIK DEDON