DEDON – blagovna znamka, ki že od začetka obstoja dosega luksuzni nivo vrtnega pohištva

DEDON je sinonim za kakovost in obstojnost vrtnega pohištva. Začetki vrtnega pohištva DEDON segajo v leto 1990. DEDON je danes eden vodilnih proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva na svetu. Prisoten je v več kot 80 državah.

Ime DEDON je bilo do nedavnega povezano s pletenino in pletenim vrtnim pohištvom. V zadnjem času pa pri izdelavi vrtnega pohištva uporablja tudi druge materiale, predvsem kakovostno tikovino. Pri DEDON-u ne smemo pozabiti njihovih ikoničnih izdelkov, kot sta na primer viseči ležišči NESTREST in SWINGREST ter ležišče ORBIT. Najbolj znano pleteno vrtno pohištvo iz DEDON kolekcije so poleg ikoničnih ležišč še značilne vrtne sedežne garniture, zofe in počivalniki, ki na vrtu ali na terasi, v hotelu ali na plaži ustvarijo nepozabna občutja. Celotno kolekcijo vrtnega pohištva DEDON označuje uporaba moderno oblikovane in najkakovostnejše pletenine.

Vrtna garnitura mize in stolov Seax za popolno sprostitev

EDON je v preteklosti zaznamovala izključna uporaba kakovostne pletenine iz sintetičnih materialov. Zato je bil tudi značaj njihovih izdelkov mehkejši in nežnejši. Vrtno pohitvo je bilo vedno trpežno, kakovostno in dovolj stabilno izdelano, da je zadostilo vsem potrebam uporabnikov.

Vrtno pohištvo DEDON označuje moderno oblikovana pletenina.

Danes DEDON širi svoj program vrtnega pohištva s kolekcijami, pri katerih pletenino kombinira s tikovino in drugimi najsodobnejšimi materiali. S tem nam ponuja nove izdelke, ki še vedno izražajo njegov osnovni značaj – lahkotnost, ekskluzivnost, izčiščenost in trpežnost.

Skratka, kakovost je DEDON.

KATALOG vrtnega pohištva DEDON (99.9 MB)

GALERIJA SLIK DEDON