Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Dedon

by PREHOD
PREPLET DOŽIVETIJ

Zgodba o pletenini

Zgodbo DEDON je ustvarilo inovativno sintetično pletivo. Na vremenske razmere odporna vlakna so omogočila ustvariti trajno pleteno pohištvo. Združili sta se sodobna tehnologija in tradicionalna umetnost ročnega pletenja. Najboljši mojstri pletenja na otoku Cebu na Filipinih so ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva. Vrtno pohištvo DEDON z njimi ustvarja doživetja v vsakem prostoru.

USTVARJALNOST

Ideje z vsega sveta

V svoje izdelke DEDON vgrajuje ideje, ki so plod inspiracij ob raziskovalnih potovanjih po vsem svetu. Vsak prostor ima svojo energijo, ki ga naredi edinstvenega. Sami to imenujejo “Spirit of Place”, ki ponuja dostop do sveta izkušenj, navdihov in doživetij. To je zelo osebna dimenzija luksuza, ki ga doživlja vsak posameznik zase. In ti luksuzni občutki posameznika nimajo meja.
KAKOVOST

Samo najboljše

Kakovost izdelkov je za DEDON vedno na prvem mestu pri načrtovanju, pri uporabi materialov in pri njihovi izdelavi. DEDON nadzoruje izdelavo vsakega izdelka. Zagotavlja, da vsak kos njihovega vrtnega pohištva izpolnjuje popolnost kombinacije sodobne tehnologije in ročnega dela. Kakovost dopolnjujejo storitve, ki jih zagotavlja Prehod njihovim kupcem.

Ikonično pohištvo DEDON

Vrtno pohištvo, ustvarjeno z namenom, da bo trajno. Označujeta ga estetika in emocionalni potencial, ki se vas dotakne.
OGLEJTE SI KATALOG DEDON

V Eksperimentalnem studiu Prehod si lahko ogledate del predstavljenega vrtnega pohištva DEDON. Naš “outdoor expert” do podrobnosti pozna vse njegove značilnosti, ki vam jih bo predstavil in vam pomagal izbrati najprimernejšo rešitev za vaš ambient.

Mbrace
Bellmonde
OBČUTITE

MBRACE

MBRACE je izrazita in bogata kolekcija vrtnega pohištva, ki se vedno odlično ujame z vašim načinom uporabe. Vrtno pohištvo MBRACE združuje različne materiale, kot je več barvna pletenina, prijeten tik in gladek aluminij. Na voljo je šest barvnih kombinacij pletenine in poleg tikovine še dve barvi aluminijastega ogrodja. Odtenki za različna okolja. Kateri vam je najljubši?

Kida
Tibbo
IZBRANE KOLEKCIJE

Pestra ponudba DEDON

Izbira izdelkov DEDON je široka in pestra. Poleg pletenega vrtnega pohištva ima danes DEDON v ponudbi tudi pohišvo, ki je pretežno izdelano iz tikovine. Njihovo vrtno pohištvo je zasnovano tako, da je primerno za vse namene uporabe. Za rezidenčne objekte, hotele, plaže in gostinske objekte. Njihova ležišča, sedežne garniture in počivalnike lahko opazite povsod.
Daydream
Paros
The Others
Individualne predstavitve pohištva DEDON
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right