Luksuzno vrtno pohištvo PREHOD

Luksuzno vrtno pohištvo združuje vse, kar se od luksuznih izdelkov pričakuje.

Luksuzno vrtno pohištvo je zasnovano na podlagi navdiha in znanja priznanih oblikovalcev. Luksuzno vrtno pohištvo zunanjemu bivalnemu okolju doda zgodbo in namen. Prostor okarakterizira in osmisli. Najboljši materiali, barve in oblike navdušijo še tako zahtevne kupce.

Z vsestransko uporabnostjo omogoči posamezniku, da oblikuje prostor povsem po svojih željah. Luksuzno vrtno pohištvo je prilagojeno potrebam sodobnega uporabnika in mu omogoča, da z njim doda prostoru osebni značaj. 

Vrtne garniture miz in stolov

Vrtne garniture predstavljajo najbolj široko uporabljen sestav luksuznega vrtnega pohištva.

Pri njih je pomembna skladnost vrtne mize in vrtnih stolov z zunanjim prostorom, ustrezna velikost vrtne mize ter udobnost stolov. Vse navedene zahteve in potrebne lastnosti vrtne garniture povezuje še sodoben dizajn in ustrezni materiali.

Vrtne sedežne garniture in ležišča

S sodobnimi vrtnimi sedežnimi garniturami smo presegli mejo med bivanjem znotraj in zunaj. Vrtne sedežne garniture so spremenili naš slog bivanja doma in naša dnevna soba se je vsaj v toplem letnem obdobju premaknila oziroma razširila v zunanji prostor. Sodobni materiali, predvsem za izdelavo oblazinjenja so omogočili uporabo vrtnih sedežnih garnitur tudi na prostem. Preživljanje prostega časa na prostem z družino in prijatelji je okrepilo zavedanje pripadnosti trenutku in drug drugemu ter postalo povsem drugačno doživetje.

Vrtni senčniki, vrtne prhe, vrtna kurišča in les za terase

Nepogrešljivi del opreme terase ali prostora na vrtu, kjer se v vročih poletnih dneh zadržujemo, so kakovostni vrtni senčniki, vrtne prhe, vrtna kurišča in lesena terasa, ki ustvarja ubranost in prijetnost na vrtu.

Vrtne vaze, vrtna svetila in vrtni dodatki

Z vrtnimi vazami in okrasnimi lonci z ustrezno zasaditvijo lahko elegantno ozelenimo prostor na terasi ali balkonu. Vrtne luči, svetila in laterne ustvarjajo prijetno vzdušje. Blazine dekorativnih barv pa osmislijo zunanjo postavitev. Z njimi  estetsko in atraktivno popestrimo zunanji ali notranji bivalni prostor.