LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

Pravi luksuz je več kot samo kakovost izdelka, natančnost izdelave, uporaba izbranih materialov ali blagovna znamka. Luksuz je slog življenja. Človeka razbremenjuje in dopolnjuje.

V eksperimentalnem studiu PREHOD, luksuz pomeni zaupanje v nekaj, v kar verjamemo. V blagovne znamke, ki nam omogočajo brezskrbnost in zagotavljajo zanesljivost. Kupec vrtnega pohištva luksuzne blagovne znamke je lahko brez skrbi, da so luksuzni izdelki takšni, kakršne pričakuje. Je brez pomislekov o njihovi kakovosti, estetiki, brez skrbi o dostavi in montaži. Vse navedeno je zagotovljeno z namenom, da ob uporabi luksuznih izdelkov dejansko uživa. .

In takšno je luksuzno vrtno pohištvo v eksperimentalnem studiu PREHOD!

DEDON – luksuzno preživljanje prostega časa

LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

Luksuzno vrtno pohištvo je danes »pika na i« modernega doma. Zunanjemu bivalnemu okolju doda zgodbo in namen. Ga okarakterizira in osmisli. S svojo uporabnostjo in vsestranskostjo omogoči posamezniku, da oblikuje prostor po svojih željah.

Individualiziran ter njegovim potrebam in željam prilagojen izbor luksuznega vrtnega pohištva je pričakovanje vsakega, ki živi luksuzni življenjski slog.

Luksuzno vrtno pohištvo združuje vse, kar se od luksuza pričakuje.

Luksuzno vrtno pohištvo združuje tisto, kar si kupec želi in tisto kar oblikovalec ve in ga navdihuje. Oblikovalec pozna in razume luksuz in značilnosti ljudi, ki ga živijo. To upošteva pri oblikovanju luksuznih izdelkov vse od zasnove do izdelave.

GLOSTER – Luksuzni življenjski slog bivanja na vrtu

LUKSUZNE BLAGOVNE ZNAMKE

DEDON

Dedon je proizvajalec luksuznega vrtnega pohištva, ki si je ustvaril ime in sloves z izdelavo najkakovostnejših pletenih izdelkov. Dedon je v samem vrhu kakovosti in dizajna vrtnega pohištva.

Stran DEDON

GLOSTER

Gloster s svojimi kolekcijami v svet vrtnega pohištva prinaša ravnovesje med starim in novim, klasičnim in modernim. Zanj značilna je uporaba klasične tikovine na moderen, lahkoten način.

Stran GLOSTER

ROYAL BOTANIA

Royal Botania slovi kot proizvajalec kakovostnih in sodobnih izdelkov iz najboljših materialov. Je sinonim za robustnost, vzdržljivost, brezčasnost in obstojnost.

Stran ROYAL BOTANIA

TRIBÙ

Tribu izstopa med vrhunskimi proizvajalci vrtnega pohištva zaradi lahkotnih, mehkih, izčiščenih in nežnih linij, ki so skupne vsem njegovim izdelkom.

Stran TRIBÙ

BARLOW TYRIE

Barlow Tyrie je eden najstarejših proizvajalcev vrtnega pohištva in zagotovo najstarejši izmed luksuznih. Njihova posebnost je izdelava klasičnega angleškega tikovega vrtnega pohištva, ki mu dodaja moderne linije.

Stran BARLOW TYRIE

MANUTTI

Manutti prilagaja izbor materialov in oblik kolekcij različnim kulturnim okoljem. Pogumno širi svoj program in z razširjeno ponudbo pokriva širok spekter kupcev.

Stran MANUTTI

RODA

Roda uvaja načela mode pri oblikovanju luksuznega vrtnega pohištva. Zato je njihovo vrtno pohištvo intenzivnih barv in nežno na dotik. Oblikuje popolnoma nove smernice pri razumevanju luksuza  v zunanjem prostoru.

Stran RODA

SALON PREHOD

Zakaj do odločitve s Prehodom?

Živimo v svetu obilja informacij. Težko je ločiti med dobrim in slabim, med izdelkom, vrednim pozornosti, in tistim brez vrednosti. Pristna ostane izkušnja, ki jo uporabnik doživi sam.

V studiu Prehod vas želimo popeljati skozi izkušnjo uporabnika luksuznega vrtnega pohištva.

Z izborom vrtnega pohištva in njegovo predstavitvijo v našen salonu vam želimo približati izkustveno doživetje. Videti, slišati, občutiti, začutiti so občutja, ki vas bodo pripeljala do pravilne odločitve.