Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Vrtno pohištvo

PREHOD
Creating tempting atmospheresCreating tempting atmospheres

Vrtne garniture

Središče dogajanja na vrtu
Vrtna garnitura predstavlja središče prostora, kjer se največkrat zberete na vrtu ali terasi. Prijetno okolje in dobro ter sproščeno vzdušje zunanje jedilnice lahko ustvarite s sestavom dobro izbrane vrtne mize in stolov iz programa Prehod.
Luksuzna vrtna garnitura vam zagotovi udobje, z vrhunskim dizajnom estetsko nadgradi prostor ter jamči kakovost, trajnost in enostavno vzdrževanje.
Preberite več

Vrtni stoli

Udobje vrtne jedilnice
Luksuzni vrtni stoli Prehod so sodobno oblikovani stoli za udobno in prijetno sedenje ob izbrani jedilni mizi. Prefinjen dizajn združuje preverjene materiale in najvišjo kakovost izdelave, kar zagotavlja njihovo trajnost in enostavno vzdrževanje.
Različni modeli stolov omogočajo “mix & match” sestavljanje vrtnih garnitur po vaši meri tudi s kombiniranjem izdelkov različnih blagovnih znamk.
Preberite več

Vrtne mize

Druženje, igra in ustvarjanje
Vrtne mize Prehod vključujejo vse najboljše modele luksuznih miz preverjenih blagovnih znamk.
Sodobne vrtne mize označuje predvsem prefinjen dizajn, združen z estetiko, izbranimi materiali in kakovostjo, kar mizam zagotavlja trajnost in enostavno vzdrževanje.
Jedilna miza je več kot prostor za obedovanje. Uporablja se za druženje, za igro z otroci, za ustvarjanje in delo v prijetnem okolju.
Preberite več

Vrtne klopi

EKSKLUZIVNA TIKOVINA
Vrtno klop postavite na tisti del vrta, kjer boste sami v miru ali v družbi preživljali svoje najlepše trenutke. Uživali boste v lepem razgledu, poslušali zvoke narave, brali knjigo ali se pogovarjali s prijetnim sogovornikom. Uporabite jo lahko tudi kot ležišče.
Izbor vrtnih klopi Prehod obsega tradicionalne luksuzne angleške klopi iz najboljše tikovine in sodobne klopi iz drugih materialov.
Preberite več

Vrtne sedežne garniture

Udobje dnevne sobe na terasi
Luksuzne vrtne sedežne garniture Prehod ob preživljanju časa na vrtu ali terasi zagotavljajo popolno sproščanje in uživanje. Zunaj ustvarijo udobje dnevne sobe. Sodobni materiali so neobčutljivi na vse vremenske razmere, zato luksuzne sedežne garniture lahko zunaj uporabljate skozi vse leto.
Vrhunski dizajn in kakovost zunanjih sedežnih garnitur vas bosta razveseljevala zelo dolgo časa.
Preberite več

Vrtni počivalniki

ZA NAJLEPŠE TRENUTKE
Širok izbor luksuznih vrtnih počivalnikov Prehod vas popelje k razmišljanju, da boste v enem od njih na vrtu preživljali svoje najlepše trenutke. Počivalnik je zelo osebni element in izbirate ga zase. Zato izberite tistega, ki bo za vas najbolj udoben, najlepši in sproščujoč. V vsakem trenutku, preživetem v njem, vam bo ustvarjal največje zadovoljstvo. V izboru Prehod počivalnikov so tudi gugalniki.
Preberite več

Vrtni ležalniki

SPROŠČANJE NA SONCU
Vrtni ležalnik je obvezni kos pohištva, če imate ob hiši tudi bazen. Udobje, funkcionalnost, trajnost in estetski videz so pri luksuznih vrtnih ležalnikih somoumevni. Iz široke izbire ekskluzivnih ležalnikov Prehod z lahkoto najdete tistega, ki bo zadovoljil vaše potrebe in pričakovanja. Z zadovoljstvom se boste na njem sproščali, poležavali in se izpostavljali prijetnim sončnim žarkom.
Preberite več

Vrtna ležišča

Luksuzni občutki
Luksuzna vrtna ležišča Prehod predstavljajo bogato oblazinjeno in udobno vrtno pohištvo, namenjeno sproščanju in prijetnemu poležavanju. Če le imate primerno mesto za njihovo postavitev, je to odlična izbira. Ekskluzivna ležišča s senčili in sodobni paviljoni za posameznika ali več oseb nudijo dodatno zasebnost in intimnost v večjem prostoru. Poležavanje v njem je največji užitek.
Preberite več

Vrtne gugalnice

Čarobno sproščanje
Vrtne gugalnice Prehod poleg prijetnega sedenja ali poležavanja omogočajo še sproščujoče guganje. To so lahko udobni gugalni in viseči stoli, klopi ali ležišča, obešena na stojalo, nosilec ali vejo drevesa. Luksuzne vrtne gugalnice so izjemno atraktivni element na vrtu. Atraktiven dizajn daje prostoru poseben čar. Na gugalnici vam misli odpotujejo tja, kjer vam je najprijetnejše.
Preberite več
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right