Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
29/01/2024

Novosti na vrtu v letu 2024

Kategorije: 

Približuje se nova sezona preživljanja časa zunaj na vrtu, terasi, verandi ali balkonu, zato vam predstavljamo novosti 2024 iz našega programa vrtnega pohištva in vrtnih atributov. Vsi najbolj priznani proizvajalci vrtnega pohištva Gloster, Dedon, Royal Botania, Tribu in Manutti so pripravili vrsto novih in vabljivih izdelkov, ki bodo tudi vam morda lahko polepšali zunaj preživeti čas. 

Med novostmi izstopajo nove kolekcije ali izdelki, ki dopolnjujejo že uveljavljene kolekcije vrtnega pohištva, vrtnih garnitur, miz in stolov ter vrtnih lounge sedežnih elementov in sestavov, vrtnih ležišč in ležalnikov. Prihajajo novi inovativni materiali, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Vedno bolj se uveljavljata trajnost v povezavi s kakovostjo izdelkov, udobje pri uporabi in modni trendi, uporabljajo se nove barve.

Vrhunski proizvajalci z novostmi ustvarjajo nova doživetja in poskušajo ujeti vaše sanje

Pri vrtnih atributih se je povečal izbor senčnikov, vrtnih luči in zunanjih preprog. Razširili smo tudi ponudbo vrtnih vaz z izdelki proizvajalca Indigenus. Popolna novost programa PREHOD je kolekcija luksuznih zunanjih kurišč Glammfire, ki bodo atraktivno lahko ustvarjali ognjene motive in ujeli vaše sanje.

Vrtna sedežna garnitura DECK GLOSTER PREHOD
Luksuzna lounge sedežna vrtna garnitura DECK spominja na palubo prestižnih jadrnic.

V nadaljevanju vam predstavljamo najboljše nove izdelke in njihove značilnosti.

_____________

Vrtne lounge sedežne garniture in počivalniki


Vrtna sedežna kolekcija DECK

Izjemno novost 2024 predstavlja luksuzno oblikovana vrtna sedežna kolekcija DECK proizvajalca GLOSTER. Navdih za minimalističen a atraktiven luksuzni videz izhaja iż oblike ladijskega krova prestižnih jadrnic. Preprost in vizualno osupljiv dizajn pritegne z brezkompromisno kakovostjo materialov in izdelave ter s pridihom brezčasnosti.

Vrtna sedežna kolekcija DECK GLOSTER PREHOD 2024
Razkošna lounge sedežna vrtna kolekcija DECK GLOSTER ustvarja sanjsko luksuzni ambient sodobnega bivalnega objekta

Sedežni lounge elementi kolekcije DECK so zasnovani modularno, tako da jih lahko kombinirate v različne sestave sedežnih garnitur. Velika, nizka in ravna podnožja iż širokih letev najboljše tikovine omogočajo neskončne moznosti razporejanja udobnih blazin.

Sedežne blazine in samostoječa oblazinjena hrbtišča ter okrasne blazine lahko postavite povsem po želji, da bodo ustrezale vašim osebnim željam. Po vaši meri sestavljena sanjska sedežna garnitura DECK bo izražala razkošje in udobje. 

Vrtna sedežna kolekcija SURO

S prefinjeno kombinacijo materialov je proizvajalec TRIBU ustvaril udobne in vabljive sedežne elemente v obliki, ki spominja na cvetne liste. Pričakovano udobje ustvarjajo leseno ali aluminijasto ogrodje in pletenina sedežev iz vremensko odpornih okroglih vlaken. Oblikovalcu je v prefinjenem dizajnu posameznih sedežnih elementov kolekcije SURO uspelo združiti obliko in potrebno funkcionalnost.

Vrtna sedežna garnitura SURO TRIBU PREHOD 2024
Sedežni elementi vrtne garniture SURO

Kolekcija SURO vključuje tudi nov način izdelave blazin za sedežne elemente. Polnilo blazin je oblečeno v posebno polipropilensko nepremočljivo tkanino, ki ob mokrem vremenu preprečuje prehajanje vode v njeno notranjost, hkrati pa zagotavlja potrebno zračnost, da v notranjosti ne pride do nastajanja plesni.

Vrtna sedežna kolekcija LOUNGE Mystique Bluo

Vrtna sedežna kolekcija LOUNGE že zelo dolgo časa poudarja preprostost v umetnosti oblikovanja. Čisto in uravnoteženo oblikovane premočrtne module te kolekcije sedaj dopolnjuje še ukrivljeni kotni modul. Uporabnikom omogoča ustvarjanje kreativnih sestavov polzaprtih krožnih, zavitih ali kačastih sedežnih sestavov. 

Vrtna sedežna garnitura LOUNGE DEDON PREHOD 2024
Nova sedežna vrtna garnitura LOUNGE z Mystique Bluo pletenino

Mystique Bluo pletenina, ki jo je DEDON uporabil za kolekcijo LOUNGE je ustvarila osupljivo igro dvojne barve pletiva. Vlakna Mystique Bluo so dvobarvna zaradi česar površina pohištvenih elementov spreminja svojo bravo, odvisno od tega, s katere smeri jih opazujete. Od svetlo oranžne do temno modre ustvarjajo svojstveno dinamiko pletenih površin. 

Vrtna sedežna kolekcija ORGANIX

Že dobro uveljavljenim vrtnim sedežnim lounge elementom kolekcije ORGANIX proizvajalca ROYAL BOTANIA sta se pridružila dva nova elementa, dvosed in štirised z enako sedežno globino po vsej dolžini. Kombinirate ju lahko z ostalimi elementi kolekcije, omogočajo pa tudi njihovo uporabo na ožjih terasah.

Nizka jedilna garnitura z zofo kolekcije ORGANIX ROYAL BOTANIA, PREHOD 2024
Nova lounge zofa kolekcije ORGANIX je idealna tudi za sestav nizke jedilne garniture

Z dvosedo in štirisedo lounge zofo lahko oblikujete tudi nizko jedilno garnituro, če ob njej uporabite ustrezno obliko in višino jedilne mize. Tako imenovani »low dining« sestavi so vedno bolj priljubljeni pri ustvarjanju zunanjih bivalnih ambientov._____________

Vrtni počivalniki PAPYON

Oblikovalec počivalnika PAPYON je navdih zanj dobil, ko je iskal primere naravnega oblikovanja vzorcev. Navdušilo ga je lahkotno, prožno in estetsko oblikovano krilo metulja. Nastal je počivalnik POPYON, ki združuje lepoto, milino in užitek.

Novi lounge počivalniki PAPYON DEDON, PREHOD 2024
Svojstveni dizajn novih lounge počivalnikov PAPYON

Edinstveno oblikovani "Wing" počivalnik in pripadajoči taburet sta izdelana z novo teksturo pletenine in z uporabo nove inovativne tehnike pletenja. Ker v naravi harmonijo ustvarjajo kontrasti, zato barvna kombinacija vlaken pletenine PAPYON združuje tople rdeče in oranžne tone. 

Vrtne garniture, vrtne mize in vrtni stoli


Nova kolekcija stolov CIRQL NU

Nova kolekcija vrtnih stolov in počivalnikov CIRQL NU s pripadajočim taburetom na edinstven način povezuje obliko izdelkov in njihovo barvo. Proizvajalec je za pletenino uporabil inovativno dvobarvno pletivo s povsem drugačno površino bolj naravnega videza. Novo pletivo ustvarja nepričakovani tridimenzionalni vizualni učinek in povsem nove geometrijske vzorce.

Novi stoli CIRQL NU DEDON PREHOD 2024
Novi stoli CIRQL NU so ena večjih novosti Prehod

Osupljivi barvni učinki ustvarjajo skoraj mavrični sijaj, odvisno od kota gledanja. Stoli in lounge počivalniki CIRQL NU so idealni za majhne zunanje prostore, kot so balkoni in terase.


Vrtna garnitura BELLMONDE v svetli barvi

Dedon je za novo sezono 2024 pripravil več novosti, med katere spada tudi prenovljena kolekcija Bellmonde. Kolekcija Bellmonde vključuje štiri velikosti miz z elegantnim sodobno oblikovanim ogrodjem iz aluminija. Nanj lahko postavite ploščo iz keramike ali HPL materiala. Prav vsi vogali in linije imajo zaokrožene robove.

Novi stoli BELLMONDE DEDON PREHOD 2024
Novi stoli BELLMONDE so sedaj na voljo še v svetli lipari barvi


Vrtna garnitura NAVIGATOR

Oblikovanje vrtne garniture NAVIGATOR je navdihnilo navtično okolje. Navigatorji so pustolovci, raziskovalci in ambiciozni posamezniki, ki med potovanjem iščejo prenosno udobje. Kolekcija vrtnega pohištva NAVIGATOR vključuje zložljivo kvadratno mizo in zložljive stole z elegantno oblikovanim ogrodjem iz tikovine in s komponentami iz brušenega nerjavečega jekla.

Impresivnost in praktičnost vrtne garniture NAVIGATOR nadgrajujeta sodobne prostore

Kolekcija združuje vsestranskost in praktičnost zložljivega pohištva ter kreativno oblikovanje s prefinjenimi detajli. Sodobna oblika mize in stolov NAVIGATOR izraža osredotočenost oblikovalca na načelo "manj je več" s sodobnim danskim oblikovalskim vplivom in z dodanim pridihom razkošja.

Vrtna garnitura NAVIGATOR zaradi svoje sodobne oblike zlahka najde svoj prostor na palubi jahte, na terasi počitniškega apartmana ali penthouse balkona. Njena impresivnost in praktičnost navdušujeta, zato jo boste vedno radi uporabljali.


Vrtna garnitura SURO

Vrtno garnituro SURO je za Tribú oblikoval Christophe Delcourt. Vključuje dve večji zanimivo oblikovani leseni vrtni mizi, za kateri so značilne masivne letvice različnih širin, ki jima dajejo dinamični videz in sodoben dizajn. Posebni elementi omogočajo zaporedno povezovanje miz za večja omizja.

Novosti 24, vrtna garnitura SURO Tribu, Prehod
Modularno sestavljena vrtna miza SURO iz masivne tikovine s stoli iste kolekcije

Vrtni stoli Suro povezujejo dve vrsti materialov, tikov les ali prašno lakirani aluminij ogrodja stolov in pletenino sedišča iz vrvi. Elegantno strogost in fleksibilnost. Oba materiala sta zlita v prepoznaven dizajn, ki zaznamuje izkušnjo na prostem.


Vrtni stoli KIDA

Vrtni stoli KIDA nadaljujejo zgodbo o uspehu inovativnega visečega ležalnika. Kolekcija KIDA ima organsko obliko, podobno zibelki. Je lahkotna, odprta, zračna in vabljiva s pridihom prisrčnosti. Nove črtaste pletenine v treh barvah, se harmonično ujemajo z obstoječimi odtenki KIDA pletiva.

Novi vrtni stoli KIDA DEDON Prehod
Ogrodje sedišča stolov KIDA je ovito v črtasto pletivo različnih barv

Vrtni stoli KIDA so primerni za vrsto ambientov, od obalnih vil, celinskih teras in balkonov do podeželskih vrtov. Aluminijasto ogrodje sedišča je v celoti ovito v večbarvno črtasto pletivo, ki ga na svojstven način grafično obarva. KIDA stoli prav vabijo uporabnike, same ali v družbi, da uživajo v danih trenutkih.


OGLEJTE SI ŠE:


_____________


Vrtni stoli MAMBO

Sodobno oblikovana kolekcija lounge vrtnega pohištva iz tikovine MAMBO je letos pridobila dva nova stola. Jedilno in nizko lounge izvedbo stola, Relax Chair. Oba stola privzemata vse tipične lastosti lounge pohištvenih elementov, ne samo lep videz ampak tudi izjemno udobje ob uporabi luksuznih blazin.

Vrtni stoli MAMBO iz tikovine, Royal Botania Prehod
Vrtni stoli MAMBO imajo vse tipične lastosti lounge pohištvenih elementov, videz in izjemno udobje

Vrtni stoli CARES

Novi inovativni vrtni stoli CARES proizvajalca Royal Botania predstavljajo harmonično kombinacijo gracioznosti in sodobne izdelave. Naslonjalo stola je ovito z vrvico zvitih vlaken Batyline, ki ne vpijajo vode. Sedišče je z enako vrvico prepleteno po klasičnem križnem vzorcu.

Vrtni stoli CARES Royal Botania Prehod
Stoli CARES z inovativno pletenino, ki ne vpija vode

Stol CARES ima karizmatični videz, ki dobesedno in figurativno prepleta preteklost in sedanjost. Udoben in privlačen stol bo zlahka našel svoje mesto v vsakem zunanjem bivalnem prostoru.

Nova barva stolov ROII

Nova prijazna barva "silica" vrtnih stolov ROII bo razveselila ljubitelje Dedon vrtnega pohištva. Privlačna mešanica barv pletiva in svojstvena tekstura pletenine označujeta kompakten in udoben stol, ki ga zlahka umestite doma, na plaži ob bazenu ali na urbanem balkonu. Stol ROII je lahek in enostaven za premikanje. Na voljo je vedno, ko ga potrebujete.

Novost 24, vrtni stoli ROII DEDON v svetli barvi, Prehod
Kompakten, lahek in udoben vrtni stol ROII v novi svetli barvi

_____________

Vrtni ležalniki in ležišča


Ležalnik BORA

Ime kolekcije BORA namiguje na za jadransko obalo značilni veter burjo in vzbuja poletno počitniško domišljijo. Tako kot pri ostalih izdelkih iz te kolekcije, se tudi pri ležalnikih združujeta funkcionalnost in estetika oblik. Kombinacija taktilnega in eteričnega,

Atraktivni vrtni ležalnik BORA Gloster Prehod
Vrhunski materiali, izjemen dizajn in dovršeni detajli so značilnost ležalnika BORA

Zaobljeno krožno hrbtišče ustvarja mehko in vabljivo ležalno udobje. Združeno z ogrodjem iz tikovine vzbuja zaupanje in zagotavlja stabilnost, Skandinavski stil ležalnika.


Ležalnik ZENHIT

Izjemno uspešno kolekcijo iz tikovine ZENHIT je letos dopolnil še elegantno oblikovan pravi ležalnik. Odlikuje ga prvovrstna tikovina z mehkimi linijami in večja kolesa. Posebno udobje uporabnikom dajejo še luksuzno izdelane blazine.

Nov ležalnik iz tikovine ZENHIT Royal Botania Prehod
Elegantna oblika in masivna tikovina sta značilnosti ležalnika ZENHIT

Ležišče PURE Cabana

Ležišče PURE Cabana je prvo tovrstno ležišče v celoti izdelano iz tikovine. Zaradi čiste preprostosti in elegance ter žlahtnosti tikovine bo zagotovo navdušilo veliko ljubiteljev preživljanja prostega časa na domačem vrtu ali terasi.

Ležišče PURE Cabana Tribu iz tikovine, Prehod
S senčilom in zavesami ležišča PURE Cabana lahko prilagajate senčenje osebnemu razpoloženju

Ležišče PURE dopolnjujejo drsne stranske zavese, senčilo na stropu in hrbtišču pa je izdelano iz tkanine Sunscape, ki omogoča prilagajanje sončne svetlobe in sence osebnemu razpoloženju. Ležišče lahko enostavno opremite z različnimi stranskimi mizicami, tako da sta hrana in pijača ter drugi predmeti ob uporabi ležišča na dosegu roke.


OGLEJTE SI ŠE:


Ležalnik PAROS

Ležalnik PAROS je udobno zunanje ležišče, ki dopolnjuje istoimensko lounge kolekcijo. PAROS je klasično ležišče s pridihom sodobnosti. Bogata dimenzijska razmerja, nizka postavitev in razkošno udobje tega tkanega modularnega vrtnega elementa poudarjajo značilnosti vrtnega pohištva DEDON. Ležišče očara z udobjem, velikostjo in z nogami iz nerjavnega jekla.

Luksuzni ležalnik-ležišče PAROS DEDON PREHOD
PAROS je očarljivo klasično ležišče s sodobnim pridihom

Nov ležalnik LEAF

Ležalnik LEAF je z novo izvedbo in vgrajenim nastavljivim hrbtiščem prerasel dosedanjo obliko. Ležalnik za uporabo na plažah ob bazenih je zdaj širši in bolj ergonomičen. Izraža se z novo odkrito funkcionalnostjo in eleganco. Mehke ukrivljene linije nežno objamejo telo in umirjajo dušo.

Novo 24, ležalnik LEAF za plaže ob bazenih, Dedon Prehod
Nova izvedba ležalnika LEAF z nastavljivim hrbtiščem

_____________

Vrtne mize in mizice


Nizke in stranske mizice BUTLER

Široka kolekcija vrtnih nizkih ali stranskih mizic BUTLER je pridobila vrsto novih oblik, barv, velikosti in višin, kar omogoča njihovo uporabo v kombinaciji z vsemi ostalimi elementi vrtnega pohištva vseh znamk iz programa Prehod.

Novo 24, široka izbira vrtnih miz in mizic BUTLER, Royal Botania Prehod
Veliko različic vrtne mize BUTLER za kombiniranje z ostalim vrtnim pohištvom

Na aluminijasti podstavek v več barvah je vgrajena plošča iz tikovine, keramike ali kamna. Mizico BUTLER vedno lahko postavite tja, kjer jo trenutno potrebujete.


Mizice SATELLITE

Prepoznavne in preprosto elegantne vrtne mize in mizice SATELLITE imajo vse značilnosti svojega oblikovalca Jean-Marie Massauda. Štiri nove izvedbe miz, nizka jedilna miza, jedilna miza običajne višine, "high dining" in barska miza povečujejo izbor zelo priljubljenih miz.

Novo 24, nove izvedbe miz in mizic SATELITE Dedon Prehod
Nove izvedbe priljubljenih miz in mizic SATELITE

Mizne plošče SATELLITE so lahke, izdelane iz kompozitnega HPL-materiala, ki je zelo odporen na udarce, mehanske obremenitve, vlago in paro. Podstavek za vse mize SATELLITE je izdelan iz prašno barvanega aluminija in za njihovo stabilnost posebej obtežen. Kolekcija je tako praktična in trpežna kot tudi prijetna na pogled.

_____________

Vrtna svetila


Svetilka SCOORA

Ime svetilk SCOORA izhaja iz imena Zora, ki ima v različnih jezikih in kulturah podoben pomen, nebo, sonce, sončni vzhod ali školjka. Svetilka, ki je obrnjena proti nebu, spominja na odprto školjko. Izvedba teh svetilk preseneča z vsestransko spretnostjo pletilskih mojstrov, ki so ustvarili izdelek z največjo natančnostjo.

Novo 24, Svetilka SCOORA Dedon Prehod
Svetilka SCOORA v prostoru ustvarja prijetno vzdušje

Svetilka SCOORA ustvarja pomirjujočo svetlobo in prijetno vzdušje v prostoru. Njena organsko oblikovana silhueta je na voljo v dveh barvnih odtenkih in dveh velikostih.


Svetilka LUNIZ

Vrtne svetilka LUNIZ je izdelana za prijetno osvetljevanje zunanjih lounge bivalnih prostorov. Razkošna trikraka svetilka osvetli prostor in je hkrati njegov okrasni element. Pri svetilki lahko izbirate barvo ogrodja in barvo senčil svetilke ter njihovo velikost. Dodatno lahko svetilko svojemu prostoru prilagodite tudi z izbiro keramike za njen podstavek,

Novo 24, trojna zunanja stoječa svetilka LUNIZ Royal Botania Prehod
Trojno zunanjo svetilko LUNIZ lahko barvno prilagodite svojemu bivalnemu prostoru


Vrtna svetilka OMBII 

Dobro počutje, toplina in družabnost. Večer si lahko polepšate s prenosnimi namiznimi svetilkami OMBII, Očarljiva svetilka, ki v prostor prinaša prijetno vzdušje in mu daje svojstven značaj. Kamor koli jo postavite, ne glede na to ali sveti na stranski ali jedilni mizi ali kot vložek v drugih svetilkah, kot sta SCOORA ali DALA, žari s pomirjajočo svetlobo.

Novo 24, Namizna svetilka OMBII Dedon, Prehod
Namizna svetilka OMBII ustvarja prijetno in pomirjujočo svetlobo

OGLEJTE SI ŠE:Talne in stenske vrtne luči ROYAL BOTANIA 

Royal Botania je letos povečala svojo zbirko zunanjih svetil za osvetljevanje poti, objektov in prostorov na vrtu. Nove oblike teh vrtnih luči iz preizkušenih odpornih materialov, tikovine in nerjavnega jekla bodo lahko trajno osvetljevale zunanje ambiente tudi na vašem vrtu.

Novo 24, Sodobno oblikovane stebričaste vrtne lkuči SEPTEM iz tikovine Royal Botania Prehod
Sodobno oblikovane stebričaste vrtne luči SEPTEM iz tikovine

Royal Botania vsako leto dopolnjuje svojo zbirko vrtnih luči. Posamezne kolekcije vključujejo več vrst vrtnih luči. Stebričaste luči in talne luči za osvetljevanje vrtnih poti, stoječe vrtne luči za osvetljevanje ambientov, stenske in stropne luči za zunanjo osvetlitev objektov.

_____________

Vrtni senčniki


Senčnik EQLIPS

Vrtni senčnik EQLIPS je harmonična kombinacija funkcionalnosti senčnika in načina izdelave, ki ga DEDON uporablja za svoje vrtno pohištvo. Oblikovalec Henrik Pedersen je oblikoval premišljen dizajn tega senčnika, ki s svojim imenom nakazuje na nebesni dogodek. Podoben je skulpturi, ki daje uporabniku zaslon za več zasebnosti, hkrati pa tudi zavetje pred sončnimi žarki. Senčilo je vrtljivo v vseh smereh. Pletenina v naravni kredasti barvi je domiselno spletena tako, da ustvari ravno prav sence.

Novo 24, vrtni senčnik EQLIPS DEDON Prehod
Senčnik EQLIPS s pletenim in v vseh smereh nastavljivim senčilom

_____________

_____________

Vrtne vaze in sadilni lonci


Vrtne vaze iz medenine CUPRUM

Med ponudnike vrtnih vaz ter sadilnih loncev in korit se je letos priklučila še kolekcija CUPRUM proizvajalca Royal Botania. Njihova kolekcija predstavlja povsem drugačen videz izdelkov za zasajanje rastlin in ozelenjevanje prostorov. Zanje uporablja tudi svojstven material medeninasto pločevino.

Novo 24, vrtni sadilniki korita in vaze CUPRUM Royal Botania Prehod
Vrtne vaze CUPRUM, sadilniki iz medenine

Spoznajte zanimivo kolekcijo vrtnih vaz CUPRUM, privlačno zbirko luksuznih sadilnikov Royal Botania. Zasnoval jih je mojster oblikovanja kovinskih izdelkov. Teksturo kovine in njeno obliko je približal organskemu rastlinskemu svetu. Nastali kolekciji oblik se je nato pridružil še sintetični material, poliester, ki je omogočil izdelavo enakih vaz v vseh barvah.


Vrtne vaze INDIGENUS

Letos je Prehod program vrtnih vaz razširil tudi s kolekcijo INDIGENUS. Vrtne vaze INDIGENUS so izdelane iz tankega armiranega betona in odpornega tropskega lesa. Imajo svojstven dizajn. Še posebej so zanimive tiste vrtne vaze, ki so v celoti ali delno izdelane iz lesa iroko. Vse vaze imajo posebne sadilne lonce, prilagojene njihovi velikosti.

Novo 24, vrtne vaze sadilniki TUBER INDIGENUS Prehod
Vrtne vaze Indigenus iz kolekcija Tuber

Vsaka kolekcija vrtnih vaz in sadilnikov INDIGENUS ponazarja vpliv, ki izhaja iz arhitekture zunanjega prostora in pokrajine, ki ga obdaja. Naravni materiali, iz katerih so sadilniki izdelani, izražajo odnos proizvajalca do naravnega okolja.

_____________

Vrtna kurišča in ognjeni motivi


Vrtna kurišča GLAMMFIRE

Ogenj na vrtu zbližuje ljudi in ustvarja prijeten ambient za večerno druženje. Vrtno kurišče je z ognjem aktiven element prostora in vsakič, ko ga zakurite, prostor okrog vrtnega kurišča postane središče dogajanja na vrtu. Da bi povečali ponudbo vrtnih kurišč smo v program Prehod letos dodati izdelke proizvajalca GLAMMFIRE.

Novo 24, vrtno kurišče SOLACE GlammFire, Prehod
Sodobno in elegantno vrtno kurišče SOLACE

Kurišča GLAMMFIRE niso izdelana samo za ustvarjanje topline, ampak za toplino duše. Njihova kurišča so izdelana tako, da za kurjenje ognja lahko poleg drv uporabljate tudi bioetanol ali plin. Eno najbolj elegantnih in preprostih kurišč je kurišče SOLACE. To kurišče na drva je popolno za ustvarjanje čudovitega središča dogajanja na vrtu v slogu tabornega ognja.

Ker pa ima GLAMMFIRE v svojem programu še luksuzna kurišča za notranjo uporabo, smo program kurišč dodatno razširili. Na voljo je vrsta zanimivih in oblikovalsko dovršenih kurišč, ki v notranjih prostorih ustvarjajo različne ognjene motive. Notranja kurišča so tudi prave skulpture ki lahko prostor dodatno obogatijo. V nadaljevanju vam predstavljamo samo nekaj primerov iz njihove zbirke.

Novo 24, sobno kurišče CIRCUS GlammFire, Prehod Luxury
Sobna kurišča oziroma ognjišča GLAMMFIRE ustvarjajo ognjene motive v bivalnih prostorih

Za sobna kurišča GLAMMFIRE lahko uporabljate dve vrsti goriva, bioetanol ali plin. Izbiri goriva je prirejen gorilni vložek, ki pri vsaki vrsti ognjišča ustvarja svojstven ognjeni motiv. Izbira ognjišč in njihove barve je zelo široka, tako da ognjišče zlahka prilagodimo vašemu ambientu.

_____________

_____________

Pripravite se na novo obdobje bivanja na vrtu

Zima se že počasi končuje in vsi že razmišljamo, kako bomo uredili svojo teraso in vrt, da bomo lahko spet uživali na prostem. Morda boste svoj prostor na novo opremljali ali pa ga z določenimi izdelki samo dopolnili. Sedaj je pravi čas za načrtovanje.

Proizvajalci vrtnega pohištva in drugih izdelkov za ustvarjanje prijetnega počutja na vrtu so že pripravljeni na začetek sezone. Praviloma imajo vseh izdelkov tudi dovolj na zalogi. Ker se njihova skladišča še ne praznijo z veliko hitrostjo, je dobavni rok posameznih izdelkov kratek. Proizvajalci vrtnega pohištva imajo na začetku sezone, Ko pa bo posijalo sonce in sezona začela, se zaloga lahko hitro spremeni in bo za določene izdelke dobavni rok daljši kot sedaj.

Samo za izdelavo blazin za svoje izdelke, ki jih izdelujejo izključno po naročilu proizvajalci potrebujejo štiri do šest tednov. Zato je priporočljivo želene izdelke naročiti primeren čas vnaprej, da bodo takrat, ko jih boste potrebovali, na tudi že voljo.

Široka izbira izdelkov, materialov, blazin in barv omogoča usklajen izbor in prilagoditev potrebam uporabnika in zunanjega ambienta.
Usklajevanje barv materialov vrtnega pohištva v razstavnem salonu Prehod

Vabljeni v razstavni salon Eksperimentalnega studia PREHOD. Naši svetovalci izredno dobro poznajo vse proizvajalce, njihove izdelke in materiale in vam za vse vrtno pohištvo lahko posredujejo natančne informacije. Pomagali vam bodo izbrati tiste izdelke, s katerimi boste zadovoljni zelo dolgo časa.

Lahko se najavite na obisk vnaprej, nam pošljete sporočilo ali nas enostavno pokličete. Za najavljene obiske našega razstavnega salona vedno zagotovimo prisotnost našega svetovalca za posamezno področje.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right