VRTNA KURIŠČA

Vrtno kurišče osvetljuje, navdihuje, zbližuje in povezuje vse v njegovi bližini. Prostor poživi, ga napolni s svetlobo in toplino. Vrtno kurišče je z ognjem aktiven element prostora, ob katerem se vedno radi zbiramo. Z enostavnimi dodatnimi elementi vrtno kurišče postane priročen vrtni žar. Ko zakurimo ogenj, prostor okrog vrtnega kurišča takoj postane središče dogajanja na vrtu.

Vrtna kurišča imajo svoj prostor na naših vrtovih. Ogenj vedno privlači ljudi in vrtna kurišča nam omogočajo, da z njimi na vrtu ustvarimo posebej privlačen prostor.

“Ogenj, žerjavica, iskre in vonj lesa oblikujejo emocije, ki se nam vtisnejo v spomin.”

Če imate primeren prostor na svojem vrtu, postavite vrtno kurišče in vaše bivanje na vrtu bo dobilo nove dimenzije. Ogenj na vašem vrtu bo še toliko bolj privlačen, če boste za kurjenje uporabljali drva, Izberite dovolj veliko odprto vrtno kurišče, da boste na njem lahko vedno ustvarili tak ogenj, ki vam bo v danem trenutku najbolj prijeten.

Vrtna kurišča so lahko izdelana na različni način, iz kovine, kamna ali kombinacije materialov, ki vključuje tudi les. Izberite elegantno in funkcionalno vrtno kurišče in ga postavite na primerno mesto na vašem vrtu ali terasi. Ob njem boste z užitkom preživljali čas tudi ob hladnih večerih in pozimi.