Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Eksperimentalni studio

PREHOD
Outdoor experts for outdoor lovers
Outdoor experts for outdoor lovers

O NAS

KREATIVNE REŠITVE SNUJEMO ŽE 25 LET
Smo skupina ekspertov, ki ceni kakovost življenja. Združujeta nas ambiciozno razmišljanje in ustvarjalnost.
Navdušeni smo nad izdelki, ki jih odlikujejo udobje, dizajn, kakovost in trajnost. Želimo vam jih približati in vam omogočiti, da v svojemu bivalnemu okolju ustvarite nove dimenzije kakovostnega preživljanja časa.
Zaupanje naših kupcev nam je največja vrednota, zato vam o izdelkih posredujemo verodostojne in popolne informacije. Pri kakovosti izdelkov ne pristajamo na kompromise. Zavzemamo se za profesionalno sodelovanje ter trajnostni razvoj.

NAŠA ZGODBA

ODPIRAMO NOVE PERSPEKTIVE
Zgodba PREHOD se je začela pred leti, ko so nas navdušili izdelki iz naravnih materialov, predvsem avtentično angleško vrtno pohištvo iz tikovine. Danes PREHOD nudi vrtno pohištvo najboljših blagovnih znamk. Enake značilnosti imajo tudi vrhunske postelje Hästens, ki so nadgradile naš program. Občudujemo strast njihovih ustvarjalcev, ki vso svojo energijo vtkejo v izdelke, da omogočijo večjo kakovost bivanja in življenja. Naša dejavnost se s časom spreminja, a vizija ostaja enaka - ustvarjati luksuzno počutje doma.

DOŽIVETJA IN EMOCIJE

USTVARJAMO RAZKOŠJE OBČUTKOV
Nudimo izdelke, ki vam ustvarijo luksuzna doživetja po vaši meri. Izbiramo jih skrbno in izključno z namenom, da boste z njihovo uporabo zadovoljni in da vam bodo dolgo časa v veselje. Izbrani izdelki vam bodo pomenili več kot samo potrebno funkcionalnost. Ustvarili vam bodo luksuzno počutje doma. Po stresno preživetem času se boste lahko sprostili in ob dobrem počutju uživali v njihovem udobju.

OSEBNO SVETOVANJE

DOBER NASVET, BOLJŠA REŠITEV
Dober nasvet ne prihrani samo čas in denar. Naši svetovalci z dolgoletnimi izkušnjami in odličnim poznavanjem izdelkov vas predvsem razbremenijo, ker vam olajšajo izbor izdelkov in iskanje najboljše rešitve.
Svetovanje v Showroom Prehod in Hästens Sleep Spa poteka ob individualno dogovorjenih terminih, da imate zagotovljeno potrebno zasebnost za nemoteno delo s svetovalcem. V času rezerviranih terminov so prostori zaprti za druge obiskovalce. Izdelke si takrat lahko ogledate in jih tudi preizkusite.
Prijava na svetovanje

POVEŽIMO SE

ZA VEČJE ZADOVOLJSTVO KUPCEV
V sodelovanju z arhitekti in oblikovalci ustvarimo večje zadovoljstvo uporabnikov izdelkov. Naj gre za rezidenčne ali HoReCa objekte, sodelovanje omogoča hiter pretok pomembnih informacij in olajša delo vseh sodelujočih. Od začetka načrtovanja do končne izvedbe projekta. Strokovno podporo zagotavljamo že pri idejnih bivalnih rešitah. Olajšamo in skrajšamo postopek izbire izdelkov. Z našim sodelovanjem izbrani izdelki preverjeno ustrezajo predvidenemu namenu uporabe.
Showroom
PREHOD
Showroom Eksperimentalnega studia Prehod ponuja neskončne navdihe. Deluje kot salon pohištva, ko pa se sprehodite po njem, ugotovite, da vam lahko ponudi še veliko več.
Showroom Eksperimentalnega studia Prehod ponuja neskončne navdihe. Deluje kot salon pohištva, ko pa se sprehodite po njem, ugotovite, da vam lahko ponudi še veliko več.
Sleep Spa Prehod omogoča povsem novo doživetje spanja. Dober spanec je danes vrednota, ki vam lahko bistveno spremeni življenje. Preverite nove dimenzije spanja.
HÄSTENS
Sleep Spa
Prehod
Sleep Spa Prehod omogoča povsem novo doživetje spanja. Dober spanec je danes vrednota, ki vam lahko bistveno spremeni življenje. Preverite nove dimenzije spanja.
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right