LUKSUZNE VRTNE GARNITURE PREHOD

Vrtna garnitura je središče prostora, kjer se družina največkrat zbere v prijetnem zunanjem okolju. Dobro in sproščeno vzdušje v zunanji jedilnici ustvarimo z izbrano vrtno mizo in vrtnimi stoli, ki nam zagotovijo udobje in estetsko nadgradijo naš zunanji bivalni prostor. Luksuzne vrtne garniture označuje predvsem estetika, dizajn in kakovost, ki zagotavljajo trajnost vrtnega pohištva in enostavno vzdrževanje.

VRTNE GARNITURE IZ TIKOVINE SODOBNIH OBLIK

Tikovina je najbolj prijeten naravni material, iz katerega se izdeluje vrtno pohištvo. Sodobno oblikovana vrtna garnitura iz tikovine se lepo poda v skoraj vsak zunanji bivalni prostor. Les je v vsakem vremenu topel material in prijeten na otip.

VRTNE GARNITURE Z MIZAMI S KERAMIČNO, KAMNITO, STEKLENO, KOVINSKO ALI HPL PLOŠČO

Značilnost tikovine, da v zunanjem okolju spremeni bravo v srebrno sivo in da njeno vzdrževanje zahteva nekoliko več časa, so mnoge uporabnike navdušile mize z gladkimi ploščami iz keramike, kamna ali stekla. Take mize imajo povsem neobčutljivo površino in so najbolj enostavne za vzdrževanje. Vse te vrste miz so težje in v primerjavi z lesom na otip hladnejše, ko jih uporabljamo pri nižjih temperaturah.

VRTNE GARNITURE Z VELIKO ALI RAZTEGLJIVO MIZO ZA VEČJE DRUŽBE

Velikost vrtne garniture prilagodimo načinu, kako jo bomo uporabljali in koliko osebam je namenjena. Če imamo prostora na leseni terasi ali na vrtu dovolj, je vedno bolje uporabiti nekoliko večjo mizo. Prav zaradi tega smo oblikovali posebno skupino miz, ki omogočajo, da se okrog mize posede 10 ali več oseb.

VRTNE GARNITURE Z OKROGLO ALI OVALNO MIZO

Okrogla ali ovalna vrtna garnitura na terasi in vrtu potrebuje več prostora kot pravokotna vrtna garnitura. Dostop do mize je v vseh smereh okrog nje lažji, še posebej če gre za večjo garnituro, namenjeno uporabi več kot štirih ljudi. Okrogla ali ovalna oblika mize bolj povezuje vse prisotne in jim daje enakovreden položaj. Zaokrožene linije mize in običajno tudi stolov zahtevajo, da je temu prilagojen tudi prostor, kamor jo nameravamo umestiti.

VISOKE BARSKE VRTNE GARNITURE

Barske vrtne garniture predstavljajo posebno kategorijo vrtnih garnitur. Višina mize, ki sestavlja barsko vrtno garnituro je med sto in sto deset centimetri višine. Mize so ožje, ker niso namenjene kosilom in večerjam, ampak bolj druženju ob pijači in prigrizkih ali za jutranji zajtrk na svežem zraku.