Vrtne garniture

Vrtne garniture – vrtni stoli in vrtne mize za sodobne uporabnike. Vrtne garniture modernega dizajna, iz najboljših materialov, tikovine, kovine, keramike in sintetičnega pletiva. Luksuzne vrtne garniture za uresničitev potreb uporabnikov. Za postavitev sodobne zunanje vrtne jedilnice.

USKLAJENE KOMBINACIJE MIZ IN STOLOV

Kako preživeti čim več prostega časa na svojem vrtu ali terasi?

Vrtna garnitura z izbrano in usklajeno kombinacijo vrtne mize in vrtnih stolov vam bo omogočila vsestransko uporabnost vašega bivalnega prostora na vrtu. Delo, ustvarjanje, sproščanje, kosila in druženje v prijetnem okolju vašega vrta vam prinaša vsakdanje zadovoljstvo.

Z vrtno garnituro, ki bo ustrezala vašim potrebam, lahko zagotovite prijetno počutje vseh, ki jo bodo uporabljali. Ne samo funkcionalnost, ampak tudi estetika, dizajn in kakovost vrtnega pohištva imajo na to odločilen vpliv. Luksuzne vrtne garniture označuje trajnost in enostavno vzdrževanje.

GLOSTER – Sodobno oblikovana vrtna garnitura iz tikovine DANSK

Izbor ekskluzivnih vrtnih garnitur je zelo velik. Oblikovalci imajo v tej kategoriji vrtnega pohištva več svobode, da pri dizajnu izbirajo najboljše materiale in najboljše tehnologije izdelave. Njihov glavni cilj je izdelati estetske, funkcionalne, udobne in najbolj kakovostne izdelke za dobro počutje uporabnikov, a ne najnižja cena.

 

Širok izbor vrtnih miz in stolov omogoča prilagajane izbora potrebam posameznika.

 

Vrtne garniture niso več omejene na samo točno določeno kombinacijo modela vrtne mize in vrtnih stolov. Sodobne vrtne garniture lahko kombiniramo z različnimi mizami in stoli, ne samo z različno velikostjo mize. Zato je usklajevanje različnih modelov enostavno in daje uporabniku veliko večje možnosti prilagajanja svojim potrebam.

GLOSTER – Vrtna miza SPLIT omogoča sestav garniture z več različnih vrst stolov

Mize sodobnih vrtnih garnitur imajo praviloma lahkotno ogrodje. Zanj se večinoma uporabljajo aluminijasti deli, ustrezno zaščiteni in prašno lakirani. Konstrukcija ogrodja je taka, da lahko podpira tudi večje, do 360 cm dolžine, in težje mizne plošče iz keramike. Mizne plošče so izdelane iz najboljše tikovine, moderne keramike stekla in izjemoma iz kamna ter HPL sintetičnega materiala.

Oblike miznih plošč so največkrat pravokotne z zaobljenimi robovi. Nekatere mizne plošče imajo bolj ali manj izrazito zaokrožene vogale. V izboru so tudi okrogle in ovalne mize.

 

Vrtne mize za sestav vrtnih garnitur imajo pri vseh proizvajalcih vrtnega pohištva, DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBÙ, RODA, MANUTTI inBARLOW TYRIE, vedno več možnih velikosti. Za večji ali manjši prostor vedno lahko najdemo ustrezno velikost. Z raztegljivo vrtno mizo ali zložljivo mizo lahko velikost vrtne garniture prilagodimo različnemu številu oseb, ki jo v danem trenutku uporabljajo.

 

V vrtno garnituro lahko združujemo različne vrtne mize in stole.

 

Vrtni stoli, ki sestavljajo vrtno garnituro, naj omogočajo udobno sedenje. Ostale njegove funkcije in lastnosti lahko prilagajamo z izborom ustreznega modela. Stole lahko izbiramo glede na dizajn ali material, iz katerega so izdelani. Leseno, pleteno ali kovinsko ogrodje, sedišče in hrbtišče iz tikovine, sintetične mrežice ali pletiva in dodatne blazine. Namesto vrtnih stolov garnituro lahko sestavimo tudi z eno ali več klopmi.

TRIBÙ – Sodobni vrtni stoli NODI z minimalističnim kovinskim ogrodjem značilno pletenino

Vrtni stoli vrtnih garnitur so v večini primerov oblikovani tako, da jih je mogoče nalagati. Nekateri modeli stolov so tudi zložljivi. Pri zložljivih stolih ekskluzivnih proizvajalcev je mehanizem za zlaganje izredno kakovosten zato ne predstavlja običajne šibke točke stola.

Vrtne garniture so sicer vse leto lahko na prostem in vzdržijo vse vremenske vplive brez posebnega vzdrževanja. Nečistoče, ki se v okoljsko bolj obremenjenih okoljih lahko nabirajo iz ozračja je potrebno občasno očistiti. Dodatnemu delu s čiščenjem se lahko izognemo, če uporabimo zaščitna prekrivala v obdobju, ko vrtne garniture dalj časa ne uporabljamo, na primer pozimi. Vzdrževanje vrtnih sedežnih garnitur je sicer enostavno – občasno pranje ali mokro čiščenje. Po potrebi proizvajalci nudijo tudi posebna negovalna sredstva.

IZBOR LUKSUZNIH VRTNIH GARNITUR