Izbrane barvne kombinacije združene z italijanskim dizajnom

Podjetje RODA iz Italije na področje vrtnega pohištva vnaša značilni italijanski dizajn in modo. Izkušnje, pridobljene na področju izdelave in prodaje vrtnega pohištva iz tikovine v Italiji, so na prehodu tisočletja uspešno uporabili pri širjenju na svetovne trge. Med prvimi so pri oblikovanju vrtnega pohištva vključili zakonitosti notranjega pohištva in tako še bolj zabrisali meje med zunanjim in notranjim prostorom. Zunanjemu pohištvu so dodali nove materiale in zasnovali povsem novo poglavje pri izdelovanju vrtnega pohištva.

RODA skrbi za prefinjen dizajn pohištva, ki dopolnjuje celotni bivalni prostor objekta in zunanjost. Ekskluzivno vrtno pohištvo RODA nas ne pusti malodušne. Zaradi izoblikovane harmonije in barvne usklajenosti so kreacije podjetja RODA hitro prepoznavne med konkurenčnimi izdelki.

Vrtno pohištvo RODA za ljudi s prefinjenim okusom

Različni uporabljeni materiali so spretno vgrajeni v ekskluzivne kolekcije vrtnega pohištva. Izdelki podjetja RODA bodo zaradi kvalitetnih in obstojnih materialov dolgo časa služili svojemu namenu in dopolnjevali zunanji prostor. Zaradi prepoznanih oblik pohištva in vzorcev tkanin nam brišejo prepoznavne meje namembnosti.

RODA je v celoti outdoor podjetje. Njihova filozofija temelji na prepričanju, da je možno dizajn, značilen za notranje pohištvo, uživati tudi zunaj, ob tem da barve, materiali in oblike ostajajo v skladu z vrednotami bivanja na prostem. Njihova posebnost se izraža tudi v barvni usklajenosti vseh proizvodov iz njihovega programa, kar omogoča neomejeno kombiniranje posameznih elementov vrtnega pohištva.

RODA potrjuje vrhunskost italijanskega dizajna na področju vrtnega pohištva.

KATALOG vrtnega pohištva RODA (264.1 MB)

GALERIJA SLIK roda