Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Roda

by PREHOD
MIMETIČNI DIZAJN

Novi občutki bivanja na prostem

Vrtno pohištvo RODA je načrtovano na način, da se lahko tesno poveže z zunanjim okoljem. Ustvari edinstveno in neponovljivo simbiozo z naravo. Elegantno povezuje zunanjost z notranjostjo in se prilagodi vsakemu okolju. Vsi izdelki kolekcij vrtnega pohištva RODA se navzkrižno ujemajo, kar omogoča ustvariti bivalne prostore, ki popolnoma odražajo osebnost njihovega lastnika.

MEDITERANSKI PRIDIH

Prijetno in uravnoteženo

Naravno, toplo in prijetno so značilnosti sredozemskega okusa, ki se odraža pri vrtnem pohištvu RODA. Mediteranski značaj se izraža v harmonični kombinaciji oblik, barv in materialov. Vrtno pohištvo RODA je najbolj prilagojeno mediteranskemu življenskemu slogu, ko ljudje doma bistveno več svojega časa preživijo zunaj skozi celotno letno obdobje.
PREPOZNAVNOST

Prefinjena eleganca

Prefinjen dizajn pohištva dopolnjuje celotni ambient in zunanji bivalni prostor. Ekskluzivno vrtno pohištvo vas ne pusti malodušne. Harmonija oblik in usklajenost barv vrtnega pohištva RODA so njihove kreacije med konkurenčnim proizvajalci hitro prepoznavne. Svojstvene oblike izdelkov in izbor tkanin za oblazinjenje brišejo prepoznavne meje njegove namembnosti.

Italijanska zapeljivost

Bivalna kultura in italijanski življenski slog vdelana v vrtno pohištvo, imata emocionalni potencial, ki vas zapeljuje.
OGLEJTE SI KATALOG RODA

V Eksperimentalnem studiu Prehod si lahko ogledate nekatere kolekcije vrtnega pohištva RODA. Vse podrobnosti vam bo predstavil naš “outdoor expert”, ki pozna vse njegove značilnosti. Pomagal vam bo izbrati najprimernejšo rešitev za vaš zunanji bivalni prostor.

Teka
Network
SPOZNAJTE

TEKA

Kolekcija TEKA obsega jedilne vrtne garniture in udobne sedežne elemente. Vsi izdelki so izdelani iz tikovine, pri kateri je prepoznavna značilna prizmatična oblika. Atraktivne mizne plošče sestavlja več glaziranih keramičnih elementov ki imajo lahko različno barvo. Modularni in poljubno sestavljivi sedežni elementi imajo bogato oblazinjenje, ki ga barvno lahko elegantno prilagodite svojemu okusu in prostoru.

Mamba
Harp & Spinnaker
IZBRANE KOLEKCIJE

Novi občutki bivanja na prostem

Vrtno pohištvo RODA ustvarja vabljive zunanje bivalne prostore, ki imajo enako težo in pomen kot notranji prostori. Tudi zunanji prostori so lahko opremljeni z vso skrbnostjo in pozornostjo. Izhod na vrt, počitek na terasi, sproščanje ob bazenu ali obedovanje pod verando so pri načrtovanju pravi izziv, da pričarate užitek ob bivanju na prostem.
Piper & Brick & Double
Levante
Arena
Individualne predstavitve pohištva RODA
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right