Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Barlow Tyrie

by PREHOD
TRADICIONALNE VREDNOTE

Tradicija BARLOW TYRIE sloni na tikovini

BARLOW TYRIE je najstarejše podjetje na svetu, ki izdeluje luksuzno vrtno pohištvo. Že od leta 1920 njihovi brezčasni izdelki iz najboljše tikovine krasijo najlepše vrtove v Angliji in drugod po svetu. Vrhunsko kakovost vrtnega pohištva BARLOW TYRIE dosega z mojstrskim znanjem, ki ga uporabljajo pri izdelavi. Prav njihove izkušnje in tradicija zagotavljajo kakovost na najvišjem nivoju.

TRAJNOST

Izdelano, da traja

Vrtno pohištvo BARLOW TYRIE je izdelano z namenom, da bo zunaj dolgo časa kljubovalo času. To potrjujejo njihove klopi, ki v angleških parkih nudijo počitek že dolga desetletja. Tudi sodobno oblikovano vrtno pohištvo, ki je izdelano tudi iz drugih materialov, sledi istim zahtevam. Zanj uporabljajo izključno najboljše nerjavno jeklo navtične kakovosti in aluminij.
MODERNA KLASIKA

Znanje in izkušnje

Ne glede na to, iz kakšnih materialov je sodobno vrtno pohištvo BARLOW TYRIE izdelano, vedno temeljijo na najvišjih standardih kakovosti. V njihove izdelke je vgrajeno vse proizvodno znanje in izkušnje, ki so jih do sedaj pridobili. Inovativni dizajn povezuje tradicionalni način izdelave s sodobno tehnologijo. Ustvarjajo “moderno klasiko” s svojstvenim slogom in udobjem.

Harmonija sodobnosti in tradicije

Tradicionalne vrednote, kakovost, mojstrstvo, trajnost in lepota vrtnega pohištva nadgrajujeta še udobje in dizajn.
OGLEJTE SI KATALOG BARLOW TYRIE

BARLOW TYRIE nudi največji izbor pohištva iz prvovrstne tikovine. Nezamenljive vrtne klopi so njihovi najbolj cenjeni izdelki. Veliko izbiro vrtnihmiz in stolov, vrtnih sedežnih garnitur, počivalnikov in ležalnikov iz tikovine dopolnjujejo še izdelki iz sodobnejših materialov. V Eksperimentalnem studiu Prehod si lahko ogledate nekatere od njih.

LUTYENS
MONTEREY
SPOZNAJTE

KLOPI IZ TIKOVINE

BARLOW TYRIE ima največjo in najlepšo kolekcijo vrtnih klopi iz tikovine. Modeli LONDON, LUTYENS in GLENHAM so samo eni od njih. Izdelane so iz najboljše tikovine in na tradicionalni način. Vaš vrt bo krasila dolga leta in z veseljem jo bodo za vami uporabljali še vaši vnuki. Vrtne klopi BARLOW TYRIE postanejo najlepše šele takrat, ko jim vremenski vplivi dodajo svoj pečat.

LAYOUT
AURA
IZBRANE KOLEKCIJE

Zadržanost odličnosti

Vrtno pohištvo BARLOW TYRIE najbolj navdušuje ljubitelje tikovine, ki cenite njeno žlahtnost in trajnost. Vse vas, ki v lepoti njene sivine vidite poseben čar. Izbira prav takih izdelkov je velika, od vrtnih miz in stolov, do počivalnikov, vrtnih sedežnih garnitur in ležalnikov. Včasih tudi v kombinaciji z drugimi trajnimi materiali. Kolekcije vrtnega pohištva iz navtičnega nerjavnega jekla in aluminija dodatno sledijo potrebam in pričakovanjem sodobnih uporabnikov.
EQUINOX
COCOON
HORIZON
Individualne predstavitve pohištva BARLOW TYRIE
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right