Vrtno pohištvo iz najboljše tikovine – tradicionalnost se spaja z sodobnimi trendi

BARLOW TYRIE si upravičeno lasti naslov najstarejšega proizvajalca najbolj kakovostnega vrtnega pohištva iz tikovine. S svojim neuničljivim vrtnim pohištvom že od leta 1920 osrečuje njihove uporabnike. Najbolj poznani so po izdelavi vrtnih in parkovnih klopi iz tikovine, ki krasijo vrtove in parke po vsem svetu, ne samo v Angliji.

Vrhunsko kakovost svojega vrtnega pohištva dosega z lastnimi plantažami tika in tradicionalnim mojstrskim znanjem za njegovo izdelavo. Prav njihove izkušnje in tradicija zagotavljajo kakovost na najvišjem nivoju.

V novejšem obdobju so svoj program razširili tudi na vrtno pohištvo iz nerjavnega jekla, aluminija in drugih sodobnih materialov, tudi pletenine. Pri najboljših kolekcijah vrtnega pohištva, ki niso izdelane iz tikovine, uporabljajo navtično nerjavno jeklo, ki je odporno na agresivno morsko okolje in omogoča uporabo vrtnega pohitva tudi ob morju in na plovilih.

 

Vrtno pohištvo iz tikovine BARLOW TYRIE ima najdaljšo tradicijo

Vrtnemu pohištvu BARLOW TYRIE je skupna estetska privlačnost, ergonomsko oblikovanje, uporabnost in obstojnost materialov, kar so značilne lastnosti pri oblikovanju in načrtovanju luksuznih izdelkov. Njihovo vrtno pohištvo iz tikovine ima tudi najdaljšo garancijsko dobo, tako za les kot za izdelke.

Najdaljšo tradicijo imajo njihove vrtne klopi. Zaradi velike izbire oblik klopi in njihovih velikosti, jih njihovi ljubitelji lahko umestijo v vsak vrt, vsak javni park ali drug zunanji prostor, kjer obiskovalcem omogočajo prijeten počitek in užitek ob pogledih na okolico. Njihove klopi postanejo najlepše šele takrat, ko jim vremenski vplivi dodajo svoj odtis.

BARLOW TYRIE predstavlja tradicijo v pravem pomenu besede.

KATALOG vrtnega pohištva BARLOW TYRIE (29.2 MB)

GALERIJA SLIK BARLOW TYRIE