Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
10/05/2021

IDEJNI NAČRT ZA BIVANJE ZUNAJ

Kategorije: 

Izdelan idejni načrt za bivanje zunaj vam bo olajšal izbiro opreme, ki bo zadovoljila vaša pričakovanja. Izpopolnila bo vaš življenski slog in omogočila, da boste v dobro urejenem okolju zares uživali.

Vsak zunanji prostor ima svoj čar in svoje edinstvene značilnosti. Opremiti ga tako, da bo ustrezal vašim željam in potrebam, je lahko pravi izziv. Še posebej zato, ker je izbira izdelkov vrhunskih blagovnih znamk zelo velika.

Naši izkušeni svetovalci in arhitekti vam lahko s svojim odličnim poznavanjem luksuznega zunanjega pohištva svetujejo, kako izbrati prave izdelke za vas in vaš zunanji prostor.

Vaša izbira bo lahko tako boljša in vaše zadovoljstvo z izdelki večje.

Skupaj lahko poskrbimo, da vaš zunanji prostor postane vaše luksuzno doživetje

Da bi lahko pripravili čim boljši idejni projekt, vas prosimo, da si preberete naš priročnik za pripravo izhodišnih podatkov.

PRIROČNIK ZA PRIPRAVO PODATKOV

S tem priročnikom za pripravo izhodiščnih podatkov vam želimo pomagati pripravili tiste podatke, ki so ključni, da bi vaše zunanje bivalne prostore lahko opremili povsem po vaši meri.

Vpišite samo tiste podatke, za katere menite, da bi jih morali vedeti, da bi idejni načrt izdelali tako, da bo vaše bivanje zunaj čim bolj prijetno in da bo projekt zadovoljil vaša pričakovanja.

1. Kakšen prostor želite opremiti?

Je to:

 • Bivalna terasa,
 • Terasa z bazenom,
 • Balkon,
 • Intimni kotiček na vrtu,
 • Drugi prostori

Lahko opišete vse značilnosti prostorov, za katere menite, da so pomembne, kot so uporabljeni materiali v prostoru, pokrit ali nepokrit prostor, način senčenja in podobno.
Če nam lahko pošljete skico z dimenzijami prostorov in nekaj slik, bi to zelo pomagalo našim svetovalcem in arhitektom pri oceni situacije in pripravi možnih rešitev umeščanja izbranih izdelkov v te prostore.

2. Kje se nahaja prostor, ki ga želite opremiti?

 • V mestu,
 • V predmestju,
 • Na podeželju,
 • Ob morju,
 • Drugje

Opišite značilnosti okolja, če menite, da je skladnost opreme z njim pomembna.

3. Za kakšen namen želite oziroma nameravate uporabljati vaše zunanje bivalne prostore?

 • Zunanja jedilnica,
 • Zunanja kuhinja,
 • Zunanji lounge prostor za druženje,
 • Prostor za druženje ob kurišču,
 • Intimni prostor za sproščanje in razmišljanje,
 • Prostor za počivanje, sončenje, poležavanje,
 • Prostor za aktivno preživljanje prostega časa,
 • Drugačen namen

Opišite, kako želite preživljati svoj čas in čas svoje družine zunaj. Kaj vam od tega največ pomeni.
Lahko navedete, kaj vam je pri vskem prostoru najbolj pomembno in zakaj ga imate radi, lahko tudi tisto, kar v njem ne želite.
Lahko navedete tudi, kaj vas navdihuje in navdušuje.

4. Ali želite zunanji prostor povezati z vašimi notranjimi prostori?

Lahko navedete tiste pomembne podrobnosti, za katere menite, da bi jih pri načrtovanju morali upoštevati, kot so slog pohištva, odprtost razgleda, pogled iz notranjih prostorov in podobno.

5. Koliko oseb bo stalno ali občasno navedene prostore uporabljalo?

Lahko navedete različne podatke za različne zunanje ambiente.

6. Kakšen slog bivanja vam je najbolj všeč in kakšnega bi želeli ustvariti zunaj?

 • Luksuzni,
 • Sodobni,
 • Elegantni,
 • Minimalistični,
 • Ekstravagantni,
 • Tradicionalni,
 • Drugačen

Lahko navedete svoje poglede na slog bivanja zunaj.

7. Kakšne so vaše preference v zvezi z opremo?

 • Želite uporabiti izdelke določene blagovne znamke?
 • Vam je udobje prioriteta?
 • Vas navdušuje leseno vrtno pohištvo, pleteno ali izdelano iz sodobnih materialov?
 • Imate željo uporabiti določene barve? Katere?
 • Drugo

8. Kakšna je vaša časovnica za pripravo projekta in njegovo izvedbo?

Prosimo navedite časovne okvire, ki so pomembni za uskladitev dobavnih rokov.

9. Ali lahko opredelite proračunske omejitve?

Če boste navedli ta podatek, ga bomo pri pripravi projekta tudi upoštevali.

POVEŽITE SE Z NAŠIMI SVETOVALCI

Prosimo, da nam podatke za pripravo idejnega načrta pošljete na naš elektronski naslov prehod@prehod.si.
Če vam ustreza, da vas naš svetovalec v primeru vprašanj lahko pokliče po telefonu, nam, prosimo, sporočite tudi vašo telefonsko številko.

Sodobno bivanje temelji na konceptu OUT je IN

Bivanje zunaj uresničuje potrebo po stiku z naravo. Koncept OUT je IN je najbolj učinkovito možno doseči pri načrtovanju novi bivalnih objektov.
Bivanje zunaj v naravnem okolju je prioriteta sodobnega življenja
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right