Sodobno oblikovano vrtno pohištvo z angleško tradicijo

GLOSTER je eden najstarejših proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva. Tradicijo ohranja že 60 let. To je blagovna znamka, ki izhaja iz klasičnega angleškega okolja. Začetna proizvodnja tradicionalnega vrtnega pohištva se je z uveljavljanjem sodobnega dizajna povsem spremenila. Z uvajanjem dizajna in sodobnih tehnologij izdelave vrtnega pohištva s svojimi proizvodi ustvarja nove smernice ter premika meje oblikovanja.

Vrtno pohištvo GLOSTER je sinonim za povezovanje klasičnega angleškega sloga vrtnega pohištva in modernega oblikovanja, ki ga predstavlja že desetletja. Čeprav danes podjetje deluje v Nemčiji, ni spremenilo svojega značaja in še vedno ustvarja vrtno pohištvo na svoj način. 

Značilne elegantne kombinacije različnih materialov in posebna pozornost na detajle izdelkov ustvarjajo vedno bolj tehnično dovršene izdelke. Razvoj izdelkov je usmerjen v udobje in za potrebe sodobnega bivanja ob nekompromisni zahtevi po kakovosti in trajnosti.

GLOSTER – Modularna kolekcija vrtnih zof Grid lounge in stoli 180

Luksuzno vrtno pohištvo GLOSTER na prvi pogled zaznamujeta nekakšna prikrita robustnost in vidna eleganca. To lahko dojemamo kot posledico naravne lahkotnosti uporabljenih materialov. Izdelke povezujejo odporni, močni materiali in lahkoten, zračen dizajn, način oblikovanja in izdelave.

 Inovativne tehnologije obdelave materialov

Značilno za vrtno pohištvo GLOSTER je uporaba na videz težjih materialov, barvanega aluminija, jekla v kombinaciji z manjšo porabo tikovine, različnih tekstilnih materialov ali pletenin. Opazna je minimalna poraba materiala, kar daje pohištvu posebno lahkotnost. Lahko trdimo, da funkcionalnosti pohištva sledi njegova oblika in izbrani materiali, saj prav nič ni odveč. Povezovanje modernega oblikovanja ter novih tehnologij obdelave materialov nam stalno prinaša nove in zanimive izdelke.

Danes GLOSTER ustvarja v popolnoma drugačnem svetu, a nekaj ostaja enako – osredotočenost na kakovost in izdelavo najboljšega vrtnega pohištva.

GLOSTER premika meje oblikovanja.

KATALOG vrtnega pohištva GLOSTER (54.4 MB)

GALERIJA SLIK GLOSTER