Sodobno oblikovano vrtno pohištvo GLOSTER z angleško tradicijo

GLOSTER je eden najstarejših proizvajalcev luksuznega vrtnega pohištva. Tradicijo ohranja že 60 let. GLOSTER je blagovna znamka, ki v osnovi izhaja iz klasičnega angleškega okolja. Začetna proizvodnja klasičnega vrtnega pohištva se je z uveljavljanjem dizajna spremenila. GLOSTER vplivom dizajna in tehnologije sledi in s svojimi proizvodi ustvarja nove smernice ter premika meje oblikovanja.

Vrtno pohištvo GLOSTER je sinonim za povezovanje klasičnega angleškega vrtnega pohištva in modernega oblikovanja, ki ga GLOSTER predstavlja že desetletja. Čeprav danes podjetje deluje v Nemčiji, ni spremenilo svojega značaja in še vedno ustvarja vrtno pohištvo na svoj način.

GLOSTER – Modularna kolekcija vrtnih zof Grid lounge in stoli 180

Luksuzno vrtno pohištvo GLOSTER na prvi pogled zaznamujeta nekakšna prikrita robustnost in vidna eleganca. To lahko dojemamo kot posledico naravne lahkotnosti uporabljenih materialov. Izdelke povezujejo odporni, močni materiali in lahkoten, zračen dizajn, način oblikovanja in izdelave.

GLOSTER stalno uporablja nove inovativne tehnologije obdelave materialov

Značilno za vrtno pohištvo GLOSTER je uporaba na videz težjih materialov, barvanega aluminija, jekla v kombinaciji z manjšo porabo tikovine, različnih tekstilnih materialov ali pletenin. Opazna je minimalna poraba materiala, kar daje pohištvu posebno lahkotnost. Lahko trdimo, da pri pohištvu GLOSTER forma sledi funkciji, saj prav nič ni odveč. Povezovanje modernega oblikovanja ter novih tehnologij obdelave materialov, kot ga uporablja GLOSTER, nam stalno prinaša nove in zanimive izdelke.

Danes GLOSTER ustvarja v popolnoma drugačnem svetu, a nekaj ostaja enako – osredotočenost na kakovost in izdelavo najboljšega vrtnega pohištva.

GLOSTER premika meje oblikovanja.

KATALOG vrtnega pohištva GLOSTER (54.4 MB)

GALERIJA SLIK GLOSTER