NOVE DIMENZIJE SPANJA

Spanje, ki vam ga želimo podariti

Tretjino življenja preživimo v postelji in prav s posteljo smo še posebej povezani. Dober s panec najbolj vpliva na naše počutje, razpoloženje in vitalnost naslednjega dne – v drugih dveh tretjinah dneva, ko ne spimo. Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi zares zelo, zelo, zelo dobro spali.

 

Dobrodošli v HÄSTENS STORE Prehod

V HÄSTENS STORE Prehod vam predstavljamo vrhunske postelje, ki so rezultat mojstrske harmonije naravnih materialov. Konjska žima, bombaž,  volna in lan so skupaj z skrbno in premišljeno v več plasteh razporejeni na leseno ogrodje iz skandinavskega bora.

Pravilna kombinacija plasti posameznih naravnih materialov različne debeline in trdote omogoča, da je hrbtenica med spanjem stalno v pravilnem položaju in so mišice med spanjem lahko povsem razbremenjene.

 
SPANJE, KI VAM GA PONUJAJO POSTELJE HÄSTENS, VAM SPREMENI ŽIVLJENJE. VSAK DAN.

 

Spočiti in polni energije se po dobrem spancu z lahkoto soočamo z obremenitvami in stresom sodobnega življenja. Spočiti vidimo priložnosti, naša energija vpliva pozitivno na vse okrog nas.

Prepoznavna značilnost postelj HÄSTENS je tkanina z ikoničnim vzorcem »Blue Check«. Tradicionalni modri karo je tudi zaščitni znak za njihovo kakovost in za zagotavljanje najboljšega spanca. Seveda so postelje lahko izdelane tudi iz tkanine drugih barv, bodisi v karo ali v drugem vzorcu, tudi povsem enotne barve.

Naročilo kataloga:

želim si vaš katalog

Naročilo kataloga:

želim si vaš katalog