Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Hästens

by PREHOD
Hästens se je zavezal, da bo ljudem po vsem svetu zagotovil izjemne postelje in najboljše možno spanje.

Poslanstvo podjetja Hästens je zagotoviti, da se vsakdo, ki spi na postelji Hästens, zbudi spočit in prenovljen, pripravljen na uresničitev svojih sanj, kot najboljša različica samega sebe.

Šest generacij mojstrov od leta 1852 sledi popolnosti in izdeluje postelje Hästens samo z najboljšimi materiali, pri čemer so ponosni na vsako posamezno posteljo, ki jo izdelajo.

Izzivanje običajnega je v DNK družinskega podjetja. Več kot štiri desetletja po tem, ko je Hästensov vzorec Blue Check® osupnil tradicionalno industrijo notranjega oblikovanja, še vedno vzbuja občutke. Hästens Blue Check® je več kot le vzorec, vtkan v tkanino vrednot podjetja, ki z leti postaja ikoničen.
Preberi več
Hästens se je zavezal, da bo ljudem po vsem svetu zagotovil izjemne postelje in najboljše možno spanje.

Poslanstvo podjetja Hästens je zagotoviti, da se vsakdo, ki spi na postelji Hästens, zbudi spočit in prenovljen, pripravljen na uresničitev svojih sanj, kot najboljša različica samega sebe.

Šest generacij mojstrov od leta 1852 sledi popolnosti in izdeluje postelje Hästens samo z najboljšimi materiali, pri čemer so ponosni na vsako posamezno posteljo, ki jo izdelajo.

Izzivanje običajnega je v DNK družinskega podjetja. Več kot štiri desetletja po tem, ko je Hästensov vzorec Blue Check® osupnil tradicionalno industrijo notranjega oblikovanja, še vedno vzbuja občutke. Hästens Blue Check® je več kot le vzorec, vtkan v tkanino vrednot podjetja, ki z leti postaja ikoničen.
DRĒMƏR
2000T
NASPANI VSAK DAN

Pridružite se spočitim ljudem

V zbirki postelj HÄSTENS je enajst modelov postelj. Od tega so trije modeli prave boxspring izvedbe. Vsi ostali modeli postelj so kontinentalne izvedbe in imajo nadgrajen sestav, ki daje posteljam luksuzni značaj z neizmernim spalnim udobjem. Med njimi zlasti izstopata luksuzni postelji DRĒMƏR in 2000T, ki se jima pridružujejo še modeli vrhunskih postelj HERLEWING, EALA in MARANGA.
Herlewing
EALA
Novoria Adjustable
Maranga
Superia
Individualne predstavitve in preizkus postelj HÄSTENS
od srede do petka 16.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
NAJBOLJ CENJENA DOBRINA

Edinstveno doživljanje spanja

Spanje, ki vam ga podarjajo postelje HÄSTENS, vam spremeni življenje. Vsak dan. Dober in miren spanec je danes vedno bolj cenjena dobrina. Vpliva na vaše počutje, na vaše razpoloženje in vitalnost v drugih dveh tretjinah dneva, ko ne spite. V današnjem sodobnem načinu življenja, polnega obremenitev in stresa, je spanje najbolj cenjena dobrina. Vredno razmisleka.

NARAVNO SPALNO OKOLJE

Harmonija naravnih materialov

Postelje HÄSTENS so v celoti naravne postelje. Izdelane so iz naravnih materialov, konjske žime, volne, bombaža in lanu, ki so najtesneje povezani s kakovostjo spanja in z dobrim počutjem v postelji. Skupaj z vzmetmi so načrtno razporejeni v več plasti. Njihov sestav daje neopisljiv občutek mehkobe in ustvarja za spanje najprimernejšo mikroklimo.
MOJSTRSTVO

170 let izkušenj

Vse postelje HÄSTENS so izdelane ročno. Vanje je vgrajeno vso mojstrsko znanje, ki so si ga pridobili. Postelje so mojstrovina njihovih ustvarjalcev. Koliko spretnosti in energije je v celotnem procesu ročne izdelave potrebno vdelati vanje, si lahko ogledate v video posnetku OD ROČNEGA DELA DO OBČUTKOV. Podarijo vam neprecenljivo spanje.

NARAVNI MATERIALI

Naravni materiali, iz katerih so izdelane postelje Hästens, so neločljivo povezani s kakovostjo spanja in z dobrim počutjem v postelji. Skupaj z vzmetmi skrbno so razporejeni v več plasteh v postelji. Skupaj dajejo poseben občutek mehkobe, omogočajo kroženje zraka ter vzdržujejo optimalno temperaturo in vlago telesa med spanjem. 

Postelje Hästens so v celoti naravne postelje. Vanje vgrajeni naravni materiali so zaradi njihovih lastnosti za izdelavo kakovostnih in trajnih postelj enostavno nenadomestljivi. Vsi materiali so pridobljeni tudi etično in iz obnovljivih naravnih virov.

KONJSKA ŽIMA

Izjemne lastnosti konjske žime so neprecenljive. Vsaka dlaka konjske žime deluje kot majhna vzmet, ki dopolnjuje sistem vzmeti postelje in največ pripomore k finemu občutku mehkobe. Zaradi svoje zračnosti omogoča kroženje zraka okrog telesa in uravnava njegovo temperaturo. Celo noč deluje kot naravna klimatska naprava. V vrhunskih posteljah je konjska žima nenadomestljiv naravni material.

BOMBAŽ

Mehke plasti bombaža, ki obdajajo sloje konjske žime, uravnavajo kroženje zraka in dobro odvajajo vlago. Najfinejši bombaž je med naravnimi materiali tisti, ki usostvarija čudovito spalno okolje. Pripomore k temu, da hitro zaspite in se pogreznete v globok in neprekinjen spanec.

VOLNA

Volna je v postelji tisti naravni material, ki v več slojih uravnava temperaturo okolja v neposredni bližini telesa. V hladnem porostoru volna mikro okolje greje, v toplem ga hladi. Dolge in nakodrane dlake najboljše volne delujejo tudi kot majhne vzmeti in postelji dodajo še posebej fino mehkobo.

SKANDINAVSKI BOR

Postelje HÄSTENS imajo okvir in ogrodje izdelano iz skandinavskega bora, ki jim zagotavlja potrebno trdnost in stabilnost. Uporablja se samo posebej izbran les, ki zelo počasi raste na najsevernejših delih Švedske. Zaradi počasne rasti ima les zelo veliko gostoto in trdnost. Za izdelavo postelj se uporabljajo deske iz najbolj enakomerno raščenega in trdega lesa.

LAN

Lan je naravni material, ki ima posebno lastnost, da odvaja statično elektriko. Statičlna elektrikoa ne nastaja v postelji, ampak jo s seboj prinesemo v posteljo. Z laneno klobučevino so zato obdane vse vzmeti in ogrodje postelje. Trpežna in močna lanena vlakna tudi odlično absorbirajo zvok in vibracije.

JEKLO

Jeklene vzmeti so pomemben element postelje Hästens. Omogočajo enakomerno razporeditev pritiska in pravilno podporo med spanjem. Postelje vključujejo najmanj po en sistem žepkastih in Bonnellovih vzmeti, ki delujejo harmonično.  Izdelane so iz najboljšega švedskega jekla.

BLUE CHECK

Tkanina z značilnim vzorcem »Blue Check«, tradicionalni ikonični karo, je zaščitni znak za kakovost postelj Hästens. Izdelana iz izbranega bombaža najvišje kakovosti, barvanega z ekološkimi in zdravju neškodljivimi barvami. Žakardska vezava s 45 nitmi na kvadratni centimeter omogoča, da postelja lahko dolgo časa ohrani svojo obliko. 

Konjska žima
BOMBAŽ
SKANDINAVSKI BOR
Jeklo
LAN
VOLNA
Blue Check

OSEBNI ZNAČAJ

Majhne podrobnosti naredijo spalno doživetje nepozabno. Svoji postelji zato dodajte osebni značaj in vaši občutki pri spanju bodo popolni. Z izborom dodatne opreme postelje, posteljnine in dodatkov iz programa Hästens boste v najboljših spalnih pogojih zares uživali.
Posteljnina
Hrbtišta
Pižame
Blazine in odeje

Ena postelja.
Več barv.

Blue check
Blue Check
Black check
Black Check
Graphite check
Graphite Check
Silver grey check
Silver Grey Check
Taupe check
Taupe Check
Silver beige check
Silver Beige Check
Light Olive check
Light Olive Check
Red Earth check
Red Earth Check
Gold check
Gold Check
Solid Sand check
Solid Sand Check
Solid Pearl check
Solid Pearl Check
Solid Grey check
Solid Grey Check
Solid Black check
Solid Black Check
Solid Royal Navy check
Solid Royal Navy Check
Solid Brown check
Solid Brown Check
Blue check
Black check
Graphite check
Silver grey check
Taupe check
Silver beige check
Light Olive check
Red Earth check
Gold check
Solid Sand check
Solid Pearl check
Solid Grey check
Solid Black check
Solid Royal Navy check
Solid Brown check

Strast do najboljšega spanca

Ustvarjanje najboljšega spanja je umetnost, ki jo vzpodbuja strast ustvarjalcev neprimerljivih postelj HÄSTENS.
OGLEJTE SI KATALOG HÄSTENS
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-leftarrow-right