Kombinacije tikovine, jekla, aluminija in sodobnih materialov so značilne za vrtno pohištvo

ROYAL BOTANIA.

ROYAL BOTANIA je belgijski proizvajalec vrhunskega luksuznega vrtnega pohištva. Izstopa po preprostosti oblikovanja, izbranih materialih in novih tehničnih rešitvah pri oblikovanju izdelkov. Danes je moderno vrtno pohištvo ROYAL BOTANIA zagotovo v vrhu ponudbe luksuznega vrtnega pohištva. ROYAL BOTANIA je statusni simbol posameznika, ki ceni estetsko dovršeno vrtno pohištvo in popolno oblikovan vrtni bivalni prostor ali teraso.

Inovativne tehnične rešitve pri oblikovanju vrtnega pohištva

Ko pomislimo na ime ROYAL BOTANIA, je skoraj samoumevno, da pomislimo na masivno vrtno pohištvo izdelano iz najboljše tikovine. Čeprav so njihovi izdelki iz tikovine moderni, se hkrati spogledujejo s klasično oblikovanim vrtnim pohištvom. Njihovi oblikovalci so zelo spretni pri uporabi najrazličnejših vrhunskih materialov in uporabljajo dovršene tehnične rešitve. Te so opazne tako pri vrtnih mizah in stolih, sodobno oblikovanih ležalnikih in senčnikih, kakor tudi pri vrtnih sedežnih garniturah, zofah in počivalnikih. ROYAL BOTANIA pri izdelavi vrtnega pohištva združuje tikovino, sodobne materiale, nerjavno jeklo in aluminij v uporabniku prijazne kolekcije izdelkov.

Za sodobno vrtno pohištvo ROYAL BOTANIA uporablja vrhunsko tikovino iz jugovzhodne in južne Azije, posekane in obdelane pod budnim očesom njihovih strokovnih delavcev. Zavedajo se pomena ekološkega pridobivanja lesa, zato že vrsto let uporabljajo les izključno iz svojih virov.

ROYAL BOTANIA za uporabnike vrtnega pohištva predstavlja statusni simbol.

KATALOG vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA (398.6 MB)

GALERIJA SLIK ROYAL BOTANIA