Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Royal Botania

by PREHOD
OSUPLJIVE STVARITVE

Dizajn, ergonomija in tehnika

Dizajn vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA temelji na
treh ključnih elementih. To so estetika, ergonomija in tehnika. Vsi trije določajo DNK vsake kolekcije iz njihovega programa. Sozvočje teh elementov ustvarja svojstveno ravnovesje pri oblikovanju zunanjega pohištva. V programu Royal Botania je tako nastala široka paleta karizmatičnih izdelkov luksuznega značaja.

INOVATIVNE REŠITVE

Napredna luksuzna usmeritev

ROYAL BOTANIA razvija vrtno pohištvo za zahtevne kupce. Zahtevnost se izraža v brezčasnosti dizajna in trajnosti izdelkov, prijaznosti do okolja, vrhunski kakovosti in enostavnem vzdrževanju. Luksuzni značaj vrtnega pohištva Royal Botania se izkazuje z zadovoljstvom njihovih kupcev.
IZJEMNA RAZNOLIKOST

Uresničitev bivalnih zamisli

Z estetsko dovršenostjo in popolnim dizajnom luksuzno vrtno pohištvo ROYAL BOTANIA v ambientu na različne načine sledi vašim željam in potrebam. Široka izbira vrtnih miz in stolov, vrtnih sedežnih garnitur, zof in počivalnikov vam omogoča, da uresničite svoje zamisli. Na svoji terasi, prostoru ob bazenu ali na vrtu boste ustvarili občutek povezanosti z naravo.

TEHNIČNA DOVRŠENOST

Uporabniku prijazni izdelki

ROYAL BOTANIA spretno uporablja vso tehnično znanje, da ustvari kakovostne, uporabniku prijazne in privlačne izdelke. Nekateri med njimi so prav zaradi tehnične izpopolnjenosti posebej atraktivni. Leseno vrtno pohištvo dopolnjuje še široka izbira inovativno oblikovanega pohištva iz aluminija in nerjavnega jekla. Udobje ustvarja oblazinjenje iz mehkih in vremensko odpornih tkanin.

Izjemna tehnična dovršenost

Vrtno pohištvo z najbolj izpiljenimi tehničnimi rešitvami označujejo kakovost, privlačnost, atraktivnost in prijaznost do uporabnika.
OGLEJTE SI KATALOG ROYAL BOTANIA

V Eksperimentalnem studiu Prehod si lahko ogledate del predstavljenega vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA. Naš “outdoor expert” do podrobnosti pozna vse njegove značilnosti, ki vam jih bo predstavil in vam pomagal izbrati najprimernejšo rešitev za vaš ambient.

Zenhit
Calypso
OBČUTITE

ZENHIT

Kolekcijo vrtnega pohištva iz tikovine ZENHIT zaradi zasnove in brezčasnega dizajna postavljamo na sam vrh ponudbe Prehod. Vsi izdelki iz te kolekcije so v celoti izdelani iz najboljše tikovine. Trdna in dovolj masivna oblika vam jamči, da boste pohištvo lahko uporabljali izjemno dolgo časa. ZENHIT lounge elementi te kolekcije vas presenetijo z udobjem in prijetnimi občutki.

Exes
Ostrea
IZBRANE KOLEKCIJE

S posluhom za uporabnika

Program vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA ima med vsemi luksuznimi blagovnimi znamkami Prehod največjo izbiro. Ne samo po številu različnih kolekcij, ampak predvsem po številu možnih različic posameznih artiklov, da lahko v ambient vnesete svoj osebni značaj. Royal Botania je elegantno vrtno pohištvo za opremo luksuznih zunanjih bivalnih prostorov.
Mozaix
Organix
Palma & Styletto
Individualne predstavitve pohištva ROYAL BOTANIA
vsak četrtek 08.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right