Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
05/12/2023

45 LET "BLUE-CHEK" VZORCA IN POSTELJE 2000T

Posebna priložnost za vse, ki želijo spati v postelji Hästens

V okviru praznovanja 45. obletnice nastanka ikoničnega "blue-check" vzorca in postelje 2000T Hästens in Sleep Spa Prehod nudita posebne pogoje za nakup vseh postelj Hästens, še posebej pa za nakup postelje Hästens 2000T z "blue-check" vzorcem.

Razveselili bomo lahko tri kupce postelje 2000T ali DRĒMƏR, ki se bodo do letošnjega Božiča odločili za njihov nakup. V Sleep Spa Prehod lahko postelje preizkusite, zato vas vabimo, da nas obiščete. Prosimo, da svoj prihod najavite, da lahko zagotovimo individualno in nemoteno testiranje ter da postelje pripravimo samo za vas. Naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri, tako da bo postelja, ki jo boste izbrali, povsem ustrezala vašim potrebam.

“Blue-chek” Hästens postelje za vsakega ljubitelja dobrega spanja 

Posebna ponudba velja tudi za vse ostale Hästens postelje z “blue-check” vzorcem, za modele EXCEL, SUPERIA, MARANGA, EALA, HERLEWING in LENORIA. Preverite možnosti nakupa postelje v Sleep Spa Prehod v Kranju.

Spoznajte postelje Hästens

Napovedujemo možnost nakupa v našem Sleep Spa razstavljenih postelj Hästens

Tudi letos bo Hästens omogočil nakup razstavih postelj, ki se nahajajo v našem Sleep Spa v Kranju po izjemno ugodni ceni. Na voljo je pet postelj, DRĒMƏR, dve postelji 2000T ter postelji HERLEWING in MARANGA. Sanjska odprodaja bo potekala od začetka božičnih praznikov do konca januarja naslednjega leta. Rezervacije zanje sprejemamo že od danes naprej.

Obiščite naš Sleep Spa Prehod v Kranju. Doživite razkošje udobja v posteljah Hästens in izberite svojo sanjsko posteljo. V njej lahko zasanjate še pred novim letom.

Spoznajte razkošje udobja v posteljah Hästens. Naš svetovalec za spanje vam bo pri izbiri pomagal in v postelji Hästens boste lahko zasanjali že na začetku novega leta.

Pridružite se spočitim ljudem

Postelja DRĒMƏR

Postelja DRĒMƏR

Postelja 2000T

Postelja 2000T
Postelja Herlewing

Postelja Herlewing

Postelja Maranga

Postelja Maranga silver beige check

Spoznajte postelje in doživite izjemen spanec

Obiščite naš Hästens Sleep Spa Prehod. Za vas je odprt vsak dan od 16. do 20. ure, v soboto od 8. do 16. ure v vnaprej v vnaprej dogovorjenem terminu. Z rezervacijo termina omogočamo nemoteno individualno preizkušanje postelj v sproščenem okolju in ob pomoči našega svetovalca. 

Termin lahko rezervirate po telefonu, po elektronski pošti ali s prijavo s kontaktnim obrazcem.

Hästens Sleep Spa Prehod:

Rezervacije postelj HÄSTENS so možne že danes. Ponudba velja do njihove odprodaje.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
#poletje
#poletje
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right