Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
12/12/2023

Light Up Your Dreams

Igra svetlobe in občutkov v Hästens Sleep Spa Prehod

Ob praznovanju 45. letnice ikoničnega vzorca smo skupaj s slovensko blagovno znamko Vertigo Bird pripravili poseben oblikovalski dogodek, kjer je svetloba skupaj s posteljami Hästens ustvarila simfonijo stila in prefinjenosti ob igri svetlobe in občutkov.

Srečali se bomo z ustvarjalci izdelkov in ambientov ter z vsemi tistimi, ki cenijo dober spanec in boljše počutje po njem. Prav s posteljo 2000T je Hästens pred 45 leti uresničil svoje sanje, da lahko ljudem omogoči najboljši spanec, ki ga postelja lahko ponudi. Čeprav je postelja glavni dejavnik dobrega spanja, nanj vplivajo še drugi pogoji, ki jih ustvarja ambient v spalnici. Med njimi je predvsem pomembna še primerna osvetlitev.

Postelje, spanje in svetloba

O posteljah Hästens, njihovih lastnostih je bilo napisnega že veliko, prav tako o spanju v njih. Kaj pa svetloba? Vemo, da je med spanjem najbolje, da je spalnica povsem zatemnjena. A ustrezno svetlobo potrebujemo pred spanjem in po potrebi tudi vmes. In prav takrat je kakovost in primerna oblika svetlobe pomembna, da vam pomaga hitreje zaspati in spati dalj časa.

Izbira svetil in načina osvetlitve spalnice

Danes nam tehnologija omogoča vgradnjo luči, pri katerih lahko z ustreznim programom ob vsakem trenutku nastavimo jakost njihove stetilnosti. Svetilnost se lahko ipostopno zmanjševanje od trenutka, ko se odločimo, da želimo zaspati.

Zmanjševanje jakosti svetlobe simulira naravni ritem, ki se mu telo ustrezno prilagodi in spanec dosežemo na bolj naravni način. Tudi če moramo ponoči vstajati, prižiganje luči ni potrebno. Lahko si osvetlitev priredimo tako, da bo svetloba svetil primerne jakosti in barve, da vam bo omogočila varno premikanje in ob tem ne preveč vplivala na nadaljevanje spanja.

Podobno lahko s svetlobo vplivate tudi na jutranje prebujanje. Vaše luči lahko ob določeni uri začnejo svetiti z minimalno svetilnostjo, ki se nato postopoma pojačuje. Na tak način vas zjutraj luči ne bodo zaslepile in povzročile neugodje, ampak vam bo ustrezna svetloba pomagala, da se boste mirno zbudili. Ko nato ustanete, odstrite okna in omogočite, da vas objem dnevne svetlobe pripravi na dnevno dogajanje.

Vabljeni V Sleep Spa Prehod

Ob pričakovanju prazničnih dogodkov bomo v času od 12. do 29. decembra v Sleep Spa Prehod v Kranju predstavili primere osvetlitve spalnih ambientov s svetili Vertigo Bird ob izbranih modelih postelja Hästens, 2000T, HERLEWING, MARANGA in EXCEL. Vabimo vas, da ob tej priložnosti skupaj nazdravimo novim pričakovanjem.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
#poletje
#poletje
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right