Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
30/04/2020

LUXURY STAYCATION - LUKSUZNO POČITNIKOVANJE DOMA?

Kategorije: 

LUXURY STAYCATION že nekaj časa predstavlja trend počitnikovanja in preživljanja dopusta doma, na svojem vrtu. Presenečeni? Zakaj bi potovali, preživeli veliko časa na letališčih in v letalih? Zakaj bi preživljali stres povezan s tem? In tudi s pripravami na potovanje. Temu se izognemo, če svoj dom in vrt opremimo tako, da nam bo udobno in da bomo navdušeni nad počitnicami doma. 

Luxury Staycation lahko razumemo kot način preživljanja pravih daljših počitnic ali samo kratkotrajnih vikendov in praznikov doma ali na svoji počitniški lokaciji. Svoj dom ali počitniško hišo opremimo tako, da se bomo tam počutili tako dobro, kot si za sproščeni dopust tudi želimo.

Staycation nam pomeni tudi čas, ko se v domačem okolju lahko povsem posvetimo sebi in svojim bližjim v skupno zadovoljstvo.
Prostor in čas, ko se posvetimo bližnjim

Luxury staycation pomeni še nekaj več. Svoj dom z vrtom in okolico imamo urejen tako, da v njem resnično uživamo. Da pozabimo na službene obveznosti ter si povrnemo energijo. Uživali naj bi vsi, starši in otroci, lahko tudi prijatelji, če preživljamo počitnice skupaj z njimi.

Vznemirjenje ob pričakovanju počitnikovanja doma.

Kakovostna ureditev našega doma ali počitniške hiše nam nudi vse potrebno udobje, ki si ga med počitnicami želimo. Med počitnicami doma bomo počeli tisto, kar nas sprošča, nas razbremenjuje in razveseljuje. Zamislimo si vse aktivnosti, ki nas osrečujejo, in si prostor uredimo tako, da si bomo to tudi omogočili.

Za začetek počitniškega dneva je najbolj prijeten skupni zajtrk, ko lahko uživamo ob dobri hrani, ne da nas priganja čas.
Zajtrk na terasi

Zjutraj si vzamemo čas, morda za povsem osebne potrebe in aktivnosti, ki jih zaključimo s prijetnim zajtrkom na terasi s partnerjem ali s svojo družino. Otroci so zelo veseli, če jim med počitnicami posvetimo veliko več pozornosti, kot jo lahko ob običajnih delovnih dnevih, ko nam misli obremenjujejo službene obveznosti.

Nepogrešljivo udobje ob bazenu, ki je središče prijetnega dogajanja in zabave za vso družino.
Zabavno ob bazenu

Če imamo na vrtu bazen, je to lahko najbolj aktiven prostor na vrtu in središče prijetnega dogajanja preko dneva. Seveda imamo veliko možnosti, da si prostor okrog njega uredimo prijaznega za uporabo. Udobna vrtna ležišča ali ležalniki nam bodo omogočili počitek, poležavanje na soncu ali v senci primernega senčnika, zabavo za otroke in še veliko več.

Luksuzni ležalnik in gugalnik za nepopisno sprostitev v zelenem okolju vrta
Luksuzni počitek na gugalnem ležalniku WAVE

Na vrtu si lahko omislimo udoben in bolj intimen prostor z udobnim vrtnim počivalnikom, gugalnikom ali visečim ležiščem, kjer bomo v miru razmišljali, brali knjigo ali se pogovarjali in igrali z otroci. Taki kotički so mikavni prav za vsakogar.

Pravi čas za "table talk" z našimi otroci, da jim v prijetnem vzdušju prenesemo naše izkušnje in znanje, da jih bodo lahko oplemenitili.
»Table talk« na balkonu

Ob »staycation« počitnikovanju bomo vedno imeli dovolj časa tudi za »table talk« s svojimi otroci, ko bomo po prijetnem kosilu na svoji vrtni garnituri  v miru posedali. V prijetnem vzdušju bomo svoje življenske izkušnje in znanje prenašali na svoje otroke. Ob izzivih sodobnega časa jim bodo vsekakor koristile. 

Preko dneva bomo vedno lahko našli tudi dovolj časa zase. Morda bomo po dolgem času spet lahko prebrali kakšno zanimivo knjigo.

Staycation je tudi čas, ko se lahko posvetimo tudi samemu sebi in počnemo tisto, kar nas najbolj razveseljuje.
Sam s seboj

Staycation večeri so lahko posebej zanimivi, če na vrtu zakurimo ogenj. Vsi se radi zbiramo okrog ognja ob kurišču, saj nas privlači s svojo živo svetlobo in toploto. Kako zanimivo bo za otroke zakuriti ogenj, nalagati drva in opazovati, kako gorijo in se spreminjajo v povsem drugo stanje. Naučili se bodo tudi pravilno ravnati z ognjem in paziti na varnost pri kurjenju. To bo zanje nepozaben večer.

Staycation večeri so ob vrtnem kurišču še posebej zanimivi. Ogenj nas privlači s sv ojo energijo in vse se radi zberemo ob njem.
Priprava na večer ob ognju

V času počitnikovanja doma vsekakor nismo omejeni, da ves dan preživimo doma in na svojem vrtu. Temu lahko dodamo obiske zanimivih krajev v domači okolici, športne in zabavne aktivnosti, ki našim otrokom lahko prinesejo zanimive dodatne izkušnje. Lahko si privoščimo ribolov in vožnjo s čolnom po domači reki, raziskovanje gozda in nabiranje sadežev ali zdravilnih rastlin, učenje preživljanja v naravi in podobno. Če znamo biti kreativni, lahko najdemo veliko priložnosti za spoznavanje svojega okolja.

Zvečer smo seveda spet doma. Če bomo prijetno preživeli dan, nam bo še bolj prijetno zvečer, ko si bomo privoščili spanec v svoji najboljši postelji. Če imamo posteljo, ki nam zagotavlja dober spanec, je ne more nadomestiti nobena druga postelja. Naslednji dan bomo spočiti začeli nov počitniški dan.

Počitnikovanje doma je lahko pravo luksuzno doživetje.

Vendar ne pozabimo, da se ob počitnikovanju doma povsem odklopimo od službenih in drugih obveznosti. Za nas so to prave počitnice in ne običajno bivanje doma. Držimo se pravila, da smo za službene zadeve in ostale obveznosti enako težko dosegljivi, kakor če bi bili na počitniškem raziskovanju tibetanskih samostanov v Himalaji.

Največji budistični samostan v indijskem delu Tibeta. Njegov obisk je bil pravo doživetje in neprecenljiva izkušnja.-
Budistični samostan v kraju Tawang, Arunachal Pradesh
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right