Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
14/11/2023

Zakaj v Prehod?

Kategorije: 

V Prehodu želimo kupcem ponuditi trajne izdelke. Izdelke, ki nudijo več, kot samo to, da se prodajajo. Izdelke, ki so povezani z naravo in bivanjem v njej in s katerimi se tudi sami radi ukvarjamo.

Zamislite si, da bi bilo vaše vrtno pohištvo tako dobro, da bi ga z veseljem uporabljali dolgo časa. In oblikovano tako, da bi vas ob pogledu nanj in ob njegovi uporabi razveseljevalo. Vstopite v PREHOD in preverite.


Kako smo začeli

Ko smo posedali na prelepi, več kot petdeset let stari tradicionalni angleški klopi iz tikovine, smo začutili njeno sporočilo. Prevzela nas je s svojo lepoto, ki jo je starost še poudarila. Angleži imajo namreč lepo navado, da ob posebnih priložnostih podarijo klop z napisanim posvetilom skupaj z letnico. Izziv, da vrtno pohištvo postane del naše dejavnosti je bil prevelik, da bi se mu uprli.

Sodobnen in do podrobnosti dovršen dizajn vrhunskih vrtnih garnitur iz najboljših materialov
Izbrani sodobni materiali in vrhunski dizajn

V Eksperimentalnem studiu PREHOD smo še danes predani najbolj kakovostnemu vrtnemu pohištvu, ki ga odlikuje odličen dizajn, izbrani materiali, najboljše tehnične lastnosti in tehnologije izdelave. Če želite iz svojega bivalnega prostora na vrtu narediti kar se da največ, vam zagotovo lahko pomagamo. Da bo vaše bivanje na v rtu sproščeno in prijetno in da da boste ob tem tudi zares uživali. V sodelovanju z vami si bomo prizadevali, da skupaj oblikujemo najboljše rešitve za vaše potrebe.


Spanje je v Prehodu nov izziv

Postelja za vse, ki se zavedajo, kako pomembno je spanje. Postelja Hästens 2000T je med njimi n ajboljša izbira.
Za dober spanec je najpomembnejša dobra postelja. Postelja Hästens to prov zagotovo je.

Običajno o spanju začnemo razmišljati šele takrat, ko se zavedamo, da ne spimo najbolje. O spanju in pomembnosti dobre postelje zanj tudi sami nismo razmišljali, dokler nismo na sejmu prvič opazili postelje Hästens zaradi značilne njihove "belo-modre" karo preobleke. Prvi preizkus postelje iz radovednosti in nato zasvojenost z občutki, ki smo jih doživeli je pripeljala do tega, da so postelje Hästens postale del našega programa.

Vrhunske postelje so izdelane iz naravnih materialov in preverjeno nudijo najboljše možno spanje. Ne samo, da jih danes z zadovoljstvom nudimo vsem, ki se zavedajo, kako pomembno je spanje, ampak sedaj tudi vsi spimo v njih.


Trajnostna naravnanost naše dejavnosti

Trajnostna zasnova in odličen dizajn vrtnega pohištva briše meje med bivanjem IN in OUT.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.

Vsa naša dejavnost je usmerjena k temu, da bi naši kupci svoj čas lahko preživeli na čim boljši način. Da bi jih izdelki, ki jih uporabljajo, navduševali in nudili največje udobje in zadovoljstvo. Njihovo trajnostno zasnovo dopolnjuje tudi odličen dizajn, ki ne zastara in nas stalno navdušuje.

Meje med notranjim in zunanjim bivalnim prostorom danes ni več. Oba prostora se sedaj obojestransko dopolnjujeta. Vrtni prostor je postal podaljšek notranjega prostora in obratno. Vse s ciljem, da svoj prosti čas doma preživimo na najboljši način.


V Prehodu delamo z izbranimi in preverjenimi izdelki

Organske oblike in sodobni materiali za prijetno bivanje na prostem. Vrtni bivalni prostor odlično dopolnjuje notranjega.
Zunanji in. notranji bivalni prostor se v sodobno zasnovanih objektih med seboj dopolnjujeta

Izbrali smo najboljše, luksuzne blagovne znamke, ki nudijo vrhunske izdelke odlične kakovosti in z izbranim dizajnom, ki so ga ustvarili najboljši oblikovalci. Njihovi izdelki omogočajo oblikovati svojstven slog opremljanja zunanjih in notranjih bivalnih prostorov.

Vemo, da izbira prave opreme za bivalne prostore, ki vam nudijo največ možnosti, da se spočijete, sprostite in naberete nove energije, ni enostavna. Pri tem vam z veseljem lahko pomagamo.

Našim kupcem posredujemo zanesljive podatke o izdelkih in jim pri izbiri svetujemo na najboljši način. Če želite našo pomoč ali nasvet, nas lahko že vnaprej pokličete na telefonsko številko 040 623352 ali nam vaša vprašanja sporočite na naš elektronski naslov prehod@prehod.si. Naši strokovjaki za vrtno pohitvo in postelje Hästens vam bodo z veseljem pomagali.

Za prijetno druženje z družino in prijatelji - visoka vrtna garnitura ima poseben šarm..
Druženje doma na vrtu je lahko izjemno prijetno


Omogočamo, da ljudje radi bivajo doma

Ali si predstavljate, da se vsak večer veselite tega, da greste spat v svojo posteljo Hästens, da odlično spite in se naspani zbudite. Da boste zaradi tega naslednji dan tudi preživeli bolje.

Dobro Spanje je osnovni pogoj za dobro preživet naslednji dan. Vse naredimo bolje.
Po dobrem spancu nam naslednji dan vse uspeva bolje

Predstavljajte si, da se po napornem dnevu vrnete domov in se veselite, da boste v naravnem okolju svojega vrta, v prijetnem bivalnem prostoru svoj čas preživeli z družino in svojimi najbližjimi.

Da radi bivamo doma - opremimo naše najljubše prostore tako, da nas bodo razv eseljevali.
Da bi radi bivali doma na vrtu, potrebujemo prijetno okolje in udobno opremo.

Pomagamo vam urediti dom, da boste radi bivali doma. Če nam boste zaupali vaše občutke, ki vas navdajajo pri izbiranju naših izdelkov, vam bomo lahko svetovali na najboljši možni način.

Udobje za vse uporabnike, estetski videz in zadovoljstvo ob dolgotrajni uporabi vrtnega pohištva.
Udobje, estetika in trajnost za vsak bivalni prostor

Smo odgovorili na vprašanje "Zakaj v Prehod"?

Obiščite nas in o vsem vam bomo povedali veliko več. Spoznali boste nove dimenzije luksuznega bivanja doma.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right