ZAKAJ V PREHOD?

V Prehodu želimo kupcem ponuditi trajne izdelke. Izdelke, ki nudijo več, kot samo to, da se prodajajo. Izdelke, ki so povezani z naravo in bivanjem v njej in s katerimi se tudi sami radi ukvarjamo.

KAKO SMO ZAČELI

Ko smo posedali na prelepi, več kot petdeset let stari tradicionalni angleški klopi iz tikovine, smo začutili njeno sporočilo. Prevzela nas je s svojo lepoto, ki jo je starost še poudarila. Angleži imajo namreč lepo navado, da ob posebnih priložnostih podarijo klop z napisanim posvetilom skupaj z letnico. Izziv, da vrtno pohištvo postane del naše dejavnosti je bil prevelik, da bi se mu uprli.

Zamislite si, da bi bilo vaše vrtno pohištvo tako dobro, da bi ga z veseljem uporabljali dolgo časa. In oblikovano tako, da bi vas ob pogledu nanj in ob njegovi uporabi razveseljevalo. Vstopite v PREHOD in preverite.

Sodobnen in do podrobnosti dovršen dizajn vrhunskih vrtnih garnitur iz najboljših materialov
Izbrani sodobni materiali in vrhunski dizajn

V Eksperimentalnem studiu PREHOD smo še danes predani najbolj kakovostnemu vrtnemu pohištvu, ki ga odlikuje odličen dizajn, izbrani materiali, najboljše tehnične lastnosti in tehnologije izdelave. Če želite iz svojega bivalnega prostora na vrtu narediti kar se da največ, vam zagotovo lahko pomagamo. Da bo vaše bivanje na v rtu sproščeno in prijetno in da da boste ob tem tudi zares uživali. V sodelovanju z vami si bomo prizadevali, da skupaj oblikujemo najboljše rešitve za vaše potrebe.

Postelja za vse, ki se zavedajo, kako pomembno je spanje. Postelja Hästens 2000T je med njimi n ajboljša izbira.
Za dober spanec je najpomembnejša dobra postelja. Postelja Hästens to prov zagotovo je.

SPANJE JE V PREHODU NOV IZZIV

Običajno o spanju začnemo razmišljati šele takrat, ko se zavedamo, da ne spimo najbolje. O spanju in pomembnosti dobre postelje zanj tudi sami nismo razmišljali, dokler nismo na sejmu prvič opazili postelje Hästens zaradi značilne njihove “belo-modre” karo preobleke. Prvi preizkus postelje iz radovednosti in nato zasvojenost z občutki, ki smo jih doživeli je pripeljala do tega, da so postelje Hästens postale del našega programa.

Vrhunske postelje so izdelane iz naravnih materialov in preverjeno nudijo najboljše možno spanje. Ne samo, da jih danes z zadovoljstvom nudimo vsem, ki se zavedajo, kako pomembno je spanje, ampak sedaj tudi vsi spimo v njih.

Trajnostna zasnova in odličen dizajn vrtnega pohištva briše meje med bivanjem IN in OUT.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.

TRAJNOSTNA NARAVNANOST NAŠE DEJAVNOSTI

Vsa naša dejavnost je usmerjena k temu, da bi naši kupci svoj čas lahko preživeli na čim boljši način. Da bi jih izdelki, ki jih uporabljajo, navduševali in nudili največje udobje in zadovoljstvo. Njihovo trajnostno zasnovo dopolnjuje tudi odličen dizajn, ki ne zastara in nas stalno navdušuje.

Meje med notranjim in zunanjim bivalnim prostorom danes ni več. Oba prostora se sedaj obojestransko dopolnjujeta. Vrtni prostor je postal podaljšek notranjega prostora in obratno. Vse s ciljem, da svoj prosti čas doma preživimo na najboljši način.

Organske oblike in sodobni materiali za prijetno bivanje na prostem. Vrtni bivalni prostor odlično dopolnjuje notranjega.
Zunanji in. notranji bivalni prostor se v sodobno zasnovanih objektih med seboj dopolnjujeta

V PREHODU DELAMO Z IZBRANIMI IN PREVERJENIMI IZDELKI

Izbrali smo najboljše luksuzne blagovne znamke, ki nudijo vrhunske izdelke odlične kakovosti z izbranim dizajnom, ki so ga ustvarili najboljši oblikovalci.

Vemo, da izbira prave opreme za bivalne prostore, ki vam nudijo največ možnosti, da se spočijete, sprostite in naberete nove energije, ni enostavna. Pri tem vam z veseljem lahko pomagamo.

Našim kupcem posredujemo zanesljive podatke o izdelkih in jim pri izbiri svetujemo na najboljši način. Če želite našo pomoč ali nasvet, nas lahko že vnaprej pokličete na telefonsko številko 040 623352 ali nam vaša vprašanja sporočite na naš elektronski naslov prehod@prehod.si. Naši strokovjaki za vrtno pohitvo in postelje Hästens vam bodo z veseljem pomagali.

Za prijetno druženje z družino in prijatelji - visoka vrtna garnitura ima poseben šarm..
Druženje doma na vrtu je lahko izjemno prijetno

OMOGOČAMO, DA LJUDJE RADI BIVAJO DOMA

Ali si predstavljate, da se vsak večer veselite tega, da greste spat v svojo posteljo Hästens, da odlično spite in se naspani zbudite. Da boste zaradi tega naslednji dan tudi preživeli bolje.

Dobro Spanje je osnovni pogoj za dobro preživet naslednji dan. Vse naredimo bolje.
Po dobrem spancu nam naslednji dan vse uspeva bolje

Predstavljajte si, da se po napornem dnevu vrnete domov in se veselite, da boste v naravnem okolju svojega vrta, v prijetnem bivalnem prostoru svoj čas preživeli z družino in svojimi najbližjimi.

Da radi bivamo doma - opremimo naše najljubše prostore tako, da nas bodo razv eseljevali.
Da bi radi bivali doma na vrtu, potrebujemo prijetno okolje in udobno opremo.

Pomagamo vam urediti dom, da boste radi bivali doma. Če nam boste zaupali vaše občutke, ki vas navdajajo pri izbiranju naših izdelkov, vam bomo lahko svetovali na najboljši možni način.

Smo odgovorili na vprašanje “Zakaj v Prehod”?

Udobje za vse uporabnike, estetski videz in zadovoljstvo ob dolgotrajni uporabi vrtnega pohištva.
Udobje, estetika in trajnost za vsak bivalni prostor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *