Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
26/12/2023

Podarjamo 115 naspanih noči na leto

Ujemite podarjeno spanje

Sleep Spa Prehod ob letošnjem Hästensovem dogodku "A DREAM OF SALE" kupcem razstavnih postelj podarja 115 naspanih noči na leto. 

Dogodek "A DREAM OF SALE" daje vsem, ki cenijo dober spanec, priložnost za najbolj ugoden nakup postelje Hästens. Ob neprecenljivem spancu v izbrani postelji vam z izjemnim popustom 115 naspanih noči na leto podarimo. Odprodaja razstavnih postelj vključuje še štiri postelje in sicer postelja DRĒMƏR, dve postelji 2000T in HERLEWING. Postelja MARANGA je enega navdušenca že razveselila.

Odprodaja se je začela 26. decembra in bo trajala do konca januarja 2024 oziroma do odprodaje predstavljenih postelj. 

Spoznajte razkošje udobja v posteljah Hästens in se pridružite se spočitim ljudem

Postelja DRĒMƏR

Posteljo Drēmər je za magično spanje oblikoval eden najbolj znanih oblikovalcev luksuznih bivalnih prostorov in objektov Ferris Rafauli. Več izjemnih oblikovalskih detajlov je posteljo naredilo še posebej atraktivno. Postelja ima lahko tudi povsem novo obliko hrbtišča.

Postelja DRĒMƏR:
– velikost 210 cm x 210 cm
– mehka/srednja trdota
– tkanina monogram belo-modri karo
– nadvzmetnica DRĒMƏR
– prodajna cena: 84.180 €  
sanjska cena: 59.900 € / Postelja je že oddana

Dodatki za posteljo:
– hrbtišče DRĒMƏR temno modri žamet 29.795 € /  25.900 €
– monogram posteljnina
– zaščitna prevleka

Spoznajte posteljo

Postelja 2000T

Vrhunska postelja 2000T je ustvarjena za najboljše spanje. Odlikujeta jo izjemno spalno udobje in odlična podpora. Ko se vas dotakne, vas prevzame in osvoji. 

Prva postelja 2000T
Podatki o postelji:
– velikost 210 cm x 210 cm
– mehka/srednja trdota
– tkanina belo-modri karo
– nadvzmetnica BJX Luxury
– prodajna cena: 69.610 €  
sanjska cena: 48.900 €

Dodatki za posteljo:
– hrbtišče ATLAS mornarsko modre ali sive barve 3.895 €  / 3.390 €
– izbrana posteljnina
– zaščitna prevleka

Druga postelja 2000T
Podatki o postelji:
– velikost 180 cm x 200 cm
– mehka/srednja trdota
– tkanina belo-modri karo
– nadvzmetnica BJX Luxury
– prodajna cena: 57.560 €  
sanjska cena: 40.900 €

Dodatki za posteljo:
– hrbtišče ATLAS mornarsko modre ali sive barve 3.895 €  / 3.390 €
– izbrana posteljnina
– zaščitna prevleka

Spoznajte posteljo

Postelja HERLEWING

Postelja HERLEWING omogoča aktivno regeneracijo z udobnim spanjem. Uravnotežena podpora med spanjem in udobje zmanjšata prekinitve spanca in povečata čas trajanja dejanskega spanja.

Podatki o postelji HERLEWING:
– velikost 210 cm x 210 cm
– srednja/trda trdota
– tkanina belo-modri karo
– nadvzmetnica BJX Luxury
– prodajna cena: 51.610 €  
sanjska cena: 36.900 €

Dodatki za posteljo:
– hrbtišče ATLAS mornarsko modre ali sive barve 3.895 €  / 3.390 €
– izbrana posteljnina
– zaščitna prevleka

Spoznajte posteljo

POSTELJA MARANGA

Postelja MARANGA zagotavlja visoko raven spalnega udobja. Omogoča večplastne občutke in v trenutku potrebno sprostitev. Na najboljši način združuje mehkobo, stabilnost in prožnost.

Postelja MARANGA 180 x 200 cm

Podatki o postelji MARANGA:
– velikost 180 x 200 cm
– trdota srednja/trda
– barva tkanine srebrno-bež karo
– nadvzmetnica BJX
– prodajna cena: 16.580 €  
sanjska cena: 12.600 € / Postelja je že oddana

Opcijska oprema postelje:
– hrbtišče EBBE srebrno-bež barve
– izbrana posteljnina
– zaščitna prevleka

Spoznajte posteljo

Spoznajte in doživite izjemen spanec!

Obiščite Hästens Sleep Spa Prehod v Kranju, ki ga odpiramo samo za vas, vsak dan od 16. do 20. ure, v soboto od 8. do 16. ure v vnaprej dogovorjenem terminu. Z rezervacijo termina želimo omogočiti individualno svetovanje in preizkušanje postelj v povsem sproščenem okolju. 

Naročite se lahko po telefonu 040 623352 ali preko elektronske pošte hastens@prehod.si.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right