Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
14/12/2020

KNJIŽNICA PREHOD, E-KNJIGE IN KATALOGI

Kategorije: 

V knjižnici PREHOD se nahajajo vse e-knjige in katalogi Prehod, kakor tudi vsi katalogi in brošure naših partnerjev, blagovnih znamk našega prodajnega programa. To so katalogi vseh kolekcij artiklov iz programa najkakovostnejših luksuznih izdelkov, ki jih nudimo našim kupcem. V knjižnici je vključeno vse, kar vam lahko ponudimo, luksuzno vrtno pohištvo in dodatki za opremo vrtov ter vrhunske postelje Hästens.

Poleg katalogov samih proizvajalcev, naših poslovnih partnerjev, imamo v knjižnici zbrane tudi vse naše brošure in kataloge, v katerih so samo posebej izbrani izdelki, ki so z naše strani dodatno preverjeni in jim zato posvečamo posebno pozornost. Če iščete rešitev za vaše potrebe, ne da bi že vnaprej izbrali določeno blagovno znamko, priporočamo, da si najprej ogledate naš izbor.

Če iščete izdelke izbranega proizvajalca, prenesite katalog te blagovne znamke in si izdelke do podrobnosti oglejte. Ker imajo posamezni proizvajalci različni sistem predstavitve svojih izdelkov, smo v nekaterih primerih, ko ima proizvajalec katalog izdelan samo v obliki "look-book" predstavitve, v knjižnico dodali še e-knjigo "tehnične-specifikacije". V njih najdete dodatne podatke o merah artiklov, barvah materialov, možnostih kombiniranja in še več.

V katalogih proizvajalcev v nekaterih primerih vsi podatki niso jasno razvidni in je včasih celo nemogoče posamezne artikle povsem pravilno določiti. Priporočamo, da se v takih primerih povežete z nami in se posvetujete z našimi svetovalci, ki vse programe zelo dobro poznajo. Z veseljem vam bodo pomagali in posredovali vse potrebne dodatne informacije.

1. POSTELJE HÄSTENS

Izbor e-knjig, ki opisujejo postelje Hästens obsega naše brošure, ki so napisane v slovenščini in hrvaščini ter originalni Hästens katalog. Veliko dodatnih informacij najdete tudi na spletni strani POSTELJE HÄSTENS in na blogu o posteljah, ki ga stalno posodabljamo z novimi informacijami.

Opis programa postelčj Hästens, v katerem so navedeni vsi najpomembnejši podatki o posteljah, dodatkih in posteljnini.

Program postelj Hästens

Kratek opis postelj Hästens, dodatkov za osebne prilagoditve postelje, opis programa posteljnine, tkanin za prevleke in spalnih dodatkov.

Podrobnejši opis edinstvene postelje 2000T, ki je narejena prav z namenom, da omogoči najboljši spanec.

Postelja 2000T

Vrhunska postelja 2000T združuje vse najboljše, kar postelja lahko ima. Postelja 2000T je prava mojstrovina udobja. Ustvarjena je z vsem znanjem, spretnostjo in izkušnjami njenih ustvarjalcev.

Postelja VIVIDUS

Vrhunska postelja HÄSTENS VIVIDUS predstavlja presežek pri ustvarjanju postelje edinstvenih lastnosti. Postelja VIVIDUS je izjemna v vseh pogledih in vredno je vedeti več o njej.

Program kreveta Hästens

Kratki opis kreveta Hästens, dodataka za osobnu prilagodbu kreveta, opis programa posteljine, tkanina za navlake i dodataka za spavanje.

Originalni Hästens katalog vsebuje vse podatke o vseh modelih postelj Hästens, o dodatkih za postelje, posteljnini in spalnih dodatkih.

Katalog HÄSTENS

Vse podrobnosti o posteljah HÄSTENS.
Pregled programa dodatkov za osebne prilagoditve, program posteljnine, vzglavnikov, blazin, plimojev in prevlek zanje ter spalnih dodatkov.

Postelje potrebujejo določeno nego, da bodo lahko dolgo časa nudile pričakovano udobje in omogočale najboljši spanec.

Navodila za nego postelj HÄSTENS

Vse o potrebni negi postelj, da bodo dolgo časa nudile, pričakovano udobje ob njihovi uporabi.

Sve o potrebni njegi kreveta Hästens kako bi vam mogli dugo pružati najveću udobnost.

Upute za njegu kreveta Hästens

Upute za njegu kako bi vam kreveti Hästens dugo pružali najveću udobnost.

2. LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

V najboljši izbor luksuznega vrtnega pohištva smo uvrstili nalednje blagovne znamke: GLOSTER, DEDON, ROYAL BOTANIA, TRIBU, MANUTTI, BARLOW TYRIE in RODA. To je izbrano vrtno pohištvo, ki ima vrhunski dizajn, je izdelano iz najbolj kakovostnih materialov in z najboljšimi tehnologijami izdelave.

Sodobno oblikovano luksuzno vrtno pohištvo Gloster z izjemno udobnimi sedežnimi garniturami, izbranimi kolekcijami miz, stolov, ležalnikov, ...

Katalog GLOSTER

Vrtno pohištvo GLOSTER odlično povezuje sodobno oblikovanje in angleško tradicijo. Izdelano je iz najboljših materialov z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča izdelavo povsem novih oblik.

Posebej prepoznavno luksuzno vrtno pohištvo DEDON po pleteninah iz sintetičnih vlaken, posebej odpornih na vse vremenske razmere.

Katalog DEDON

DEDON je blagovna znamka, ki že od začetka spada v sam vrh luksuzniega vrtnega pohištva. Ima značilne kolekcije pletenega pohištva, ki jih vedno bolj združuje z brezčasno tikovino. Označuje ga najvišja kakovost materialov, odličen dizajn in tehnologija izdelave.

Vrtno pohištvo, ki je izdelano s posebnim občutnom za funkcionalnost in iz izbranih trajnih materialov.

Katalog ROYAL BOTANIA

Vrtno pohištvo ROYAL BOTANIA ima zelo širok izbor izdelkov, ki izstopajo s svojo funkcionalnostjo in preprostim oblikovanjem. Izbrani materiali in nove tehnične rešitve pri oblikovanju izdelkov.

Lahkotno vrtno pohištvo s posebej izčiščenimi oblikami, izdelani z občutkom za lepoto.

Katalog TRIBU

Vrtno pohištvo TRIBÙ je lahkotno vrtno pohištvo izčiščenih oblik. Odlikuje ga kakovost in dizajn, izdelano je z občutkom za lepoto in z namenom, da uporabnikom omogoči sprostitev, počitek in razvajanje.

Vrtno pohištvo MANUTTI odlikujejo zanimive kolekcije inovativnih oblik, ki zadovoljuje kupce po vsem svetu.

Katalog MANUTTI

Manutti ponuja široko paleto proizvodov za zunanje prostore. Zanimive kolekcije vrtnega pohištva so oblikovane za različna kulturna okolja. Odlikujejo ga posebnosti pri izboru materialov, oblik in tehnologije obdelave.

BARLOW TYRIE ima že sto letno tradicijo izdelave vrtnega pohitva iz tikovine, od najlepših tradicionalnih klopi do modernih artiklov.

Katalog BARLOW TYRIE

BARLOW TYRIE je najstarejši proizvajalec najbolj kakovostnega vrtnega pohištva iz tikovine. Najbolj znane so njihove vrtne in parkovne klopi iz tikovine, ki krasijo vrtove in parke po vsem svetu.

Italijanski dizajn vrtnega pohištva z mediteranskim pridihom briše meje med notranjimi in zunanjimi prostori.

Katalog RODA

Z vrtnim pohištvom RODA sta se dodatno uveljavila značilni italijanski dizajn in moda. Vključene zakonitosti notranjega pohištva pa so še bolj zabrisale meje med zunanjim in notranjim prostorom.

3. DODATNE KOLEKCIJE VRTNEGA POHIŠTVA

Najboljši izbor luksuznega vrtnega pohištva dopolnjujejo še nekatere blagovne znamke, ki nudijo zelo dobre rešitve za opremljanje zunanjih prostorov. V nadaljevanju najdete kataloge naslednjih proizvajalcev vrtnega pohištva: EXTREMIS, TALENTI in FAST.

Katalog EXTREMIS

EXTREMIS vrtno pohištvo je namenjeno druženju na različne načine. V udobnih sedežnih sestavih, ob velikih mizah s klopmi, na prijetnih sestavih miz in stolov za restavracije in še več.

Katalog TALENTI ICON

Vrtno pohištvo TALENTI ICON predstavlja višji kakovostni nivo vrtnega pohištva te blagovne znamke z značilnim italijanskim dizajnom.

Katalog TALENTI PREMIUM

TALENTI ima zelo široko zasnovan program in pokriva vsa področja uporabe, vključno hotelirstvo in gastronomijo. Kataloga PREMIUM in PIUTRECENTANOVE posebej predstavljata ta program.

Svojevrstno oblikovano vrtno pohištvo iz aluminija z inovativnimi rešitvami in značilnim italijanskim oblikovanjem osvoja kupce.

Katalog FAST

Vrtno pohištvo FAST je izdelano iz litega aluminija ali profilov iz istega materiala, kar mu daje posebno trdnost in odpornost. Ima zanimiv in svojstven dizajn z inovativnimi rešitvami, ki Fast uvršča med vedno bolj priljubljene dobavitelje.

4. VRTNI SENČNIKI IN SENČNA JADRA

Katalogi vrtnih senčnikov pokrivajo tako izbor luksuznih izvedb senčnikov, kot kakovostnih senčnikov za senčenje vseh zunanjih prostorov. Omogočajo najboljše rešitve senčenja teras bivalnih zunanjih rezidenčnih prostorov, senčenje teras hotelov in restavracij, kakor tudi kakovostne rešitve za senčenje na plažah ob bazenih in ob morju. Oglejte si tudi pregled najbolj iskanih senčnikov.

Senčna jadra nudijo rešitve senčneja na navtični način. Zanje so značilna enostavna montaža, širok izbor senčil in dovolj velika izbira oblik.

Elegantni in tehnično dovršeni senčniki minimalističnih oblik, primerni za senčenje rezidenčnih teras ter za restavracije in hotele.

Katalog UMBROSA

Kolekcija vrtnih senčnikov UMBROSA vključuje vrhunski izbor elegantnih senčnikov z minimalistično obliko in enostavnim rokovanjem. Program vključuje tudi senčna jadra.

Širok izbor senčnikov za vse namene uporabe. Senčniki Caractere so izdelani iz aluminija s stabilnimi podstavki in odporni na veter.

Katalog JARDINICO CHARACTERE

Velika izbira senčnikov za vse namene uporabe. Imajo svojstven dizajn in so izdelani iz najkakovostnejših materialov.

Kolekcija senčnikov Attitude vključuje stabilne in večje senčnike, kakor tudi manjše in enostavne izvedbe senčnikov.

Katalog JARDINICO ATTITUDE

Kolekcija senčnikov, ki vsebuje široko izbiro senčnikov za vse namene uporabe in vključuje tudi enostavnejše izvedbe senčnikov.

Senčniki SYWAWA so senčniki s posebnim dizajnom in izdelani iz zanimivih materialov, ki dajejo prostoru povsem drugačen videz.

Katalog SYMO SYWAWA

SYWAWA senčniki so dizajnerski senčniki posebnih oblik in izdelani z namenom, da prostor, ki ga senčijo, naredijo drugačen in poseben.

5. VRTNE VAZE IN OKRASNI LONCI

Vrtne vaze, okrasni lonci in vrtne posode atraktivno in estetsko dopolnjujejo zunanji in notranji bivalni prostor. Z njimi lahko elegantno ozelenimo prostore urbanega okolja, teras in balkonov ter javnih in poslovnih prostorov. 

Vrtne vaze in okrasni lonci ali posode lahko okrasijo in ozelenijo vsak prostor, zunanji ali notrenji. Široka izbira modelov, velikosti in barv.

Katalog ATELIER VIERKANT

ATELIER VIERKANT zagotovo izstopa med proizvajalci vrtne opreme. Izdeluje vrhunsko oblikovane vrtne vaze, lonce in okrasne posode iz naravne gline vseh oblik in velikosti. Njihovi izdelki so odporni na zunanje vplive in zmrzal.

Katalog barv in struktur vrtnih vaz Atelier Vierkant za hiter pregled možnosti izbire.

Barve in teksture ATELIER VIERKANT

Hiter pregled barv in tekstur, ki jih ATELIER VIERKANT lahko uporabi za večino modelov svojih vrtnih vaz, loncev in okrasnih posod.

Glina in ustvarjanje

Glina že od nekdaj omogoča ustvarjanje izdelkov, ki nas z njeno naravno energijo vedno prevzame.

Navdih z glino

Glineni izdleki Atelier Vierkant vedno polepšajo prostor in del narave prinesejo v urbano okolje. So idealni za ozelenitve zunanjih in notranjih prostorov.

6. VRTNA KURIŠČA IN ŽARI

Vrtna kurišča so z ognjem aktiven element zunanjega bivalnega prostora, ob katerem se vsi vedno radi zberemo. Ogenj nas navdihuje in zbližuje. Vrtno kurišče prostor poživi in ga napolni s posebno energijo, svetlobo in toplino. Zelo enostavno je z dodatnimi elementi vrtno kurišče spremeniti v priročen vrtni žar.

Prehodov katalog vrtnih kurišč prikazuje najbolj iskane izvedbe kurišč, od enostavnih do bolj zahtevnih oblik.

Katalog VRTNA KURIŠČA PREHOD

V katalogu so zbrana kurišča, ki jih PREHOD priporoča za postavitev na vrtu. Izbor je raznovrsten, tako po dizajnu, kot velikosti in materialih, iz katerih so izdelana.

AK47 DESIGN s svojim zanimivim izborom vrtnih kurišč, izdelanih iz najbolj izbranih materialov, presenečajo s svojo kakovostjo.

Katalog AK47 DESIGN

AK47 DESIGN vrtna kurišča so izjemna. Odlikuje jih poseben dizajn in izbor ekskluzivnih materialo, iz katerih so kurišča izdelana. Zaradi velike izbire velikosti jih lahko umestite v vsak vrt.

Kurišča ZERO so eden od najbolj zanimivih modelov kurišč AK47 Design vveč izvedbah z različnimi materiali.

Kurišča ZERO

Vrtna kurišča ZERO so po obliki in funkcionalnosti zelo zanimiva. Umestite jih lahko v vsak dovolj velik prostor na vrtu, predvsem zaradi različnih velikosti in široke izbire materialov, iz katerih si izdelana.

Tradicionalno izdelana vrtna kurišča iz kovanega železa s sodobnim dizajnom.

Kurišča GLOWBUS

Ročno izdelana kurišča GLOWBUS so iz trajnega kovanega železa., Imajo zanimiv dizajn in so primerna za velike zunanje prostore.

7. VRTNA SVETILA IN LUČI

Zunanja osvetlitev nam vrtove, dvorišča in sosednje objekte prikaže na povsem drugačen način. Primerno osvetljene poti in hojnice na vrtu, osvetlitev zunanjega bivalnega prostora, osredotočanje na zanimive podrobnosti na vrtu, vse to lahko dosežemo z ustrezno izbiro vrtnih luči. Vrtne luči in svetila nam ustvarijo prijetno vzdušje in vse, ki se tam nahajajo, tudi osrečujejo.

Katalog VRTNA SVETILA, PREHOD

Vrtne svetilke in laterne ob večerih dajejo zunanjemu bivalnemu prostoru poseben čar. Lahko jih premikamo po prostoru in jih v vsakem trenutku postavimo tja, kjer jih takrat potrebujemo.

Katalog VRTNE LUČI

Vrtne luči za osvetlitev poti in hojnic, za osvetlitev zunanjega bivalnega prostora in vseh zanimivih podrobnosti na vrtu.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
#poletje
#poletje
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right