Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
11/05/2021

OUT je IN

OUT je IN predstavlja nov koncept bivanja, ki sledi potrebi sodobnega človeka po stiku z naravo.

Vedno bolj poznamo in se zavedamo učinkov preživljanja časa v naravnem okolju in ob stiku z naravnimi materiali. V naravnem okolju naš organizem deluje na povsem drugačen način. Ne samo, da naravno okolje in naravni materiali pozitivno vplivajo na zdravje, vzpodbujajo tudi pozitivno razmišljanje in vrsto drugih dobrih človeških lastnosti. Med njimi je na prvem mestu kreativnost.

Povezanost z naravo vzpodbuja pozitivna čustva

Zakaj ne bi ustvarili naravnih bivalnih pogojev povsod tam, kjer nam lahko omogočijo, da se sprostimo stresa, naberemo nove energije in si izboljšamo počutje?

OUT je In koncept bivanja se najbolj uveljavja pri stanovanjskih objektih, kjer zunanji prostor omogoča oblikovanje več namenskih ambientov.
OUT je IN koncept bivanja na prostem prevzema bivalni slog notranjih prostorov

Koncept OUT je IN je postal izhodišče za načrtovanje in oblikovanje vseh sodobnih bivalnih prostorov. Bivanje na prostem se vključuje v največjem možnem obsegu. Tak način načrtovanja se najbolj izrazito odraža pri stanovanjskih hišah, kjer je v domačem bivalnem okolju možno res učinkovito povezati dom in vrt. Sodobne stanovanjske hiše so odprte, z urejenimi vrtovi in zunanjimi prostori, ki omogočajo razgled in se zlivajo z naravo.

Bivalni prostori so zaščiteni pred okolico in vsakodnevnim aktivnim načinom življenja. Velik pomen se posveča stalnemu zelenju in zasaditvam povsod, kjer se zadržujemo.

Vrtne vaze dajejo neštete možnosti za ozelenjevanje bivalnih prostorov in ustvarjanje prijetnega počutja ob njihovi uporabi.
Ozelenitev terase v urbanem okolju ustvarja prijetnejši bivalni ambient


ŽIVLJENJE DOMA SE POMIKA V ZUNANJE PROSTORE

Bivanje doma v notranjih prostorih se tako vedno bolj premika v zunaje bivalne prostore, ne samo ob sončni svetlobi ampak tudi ob večerih. Zunanje jedilnice, kuhinje, dnevne sobe, kotiček za razmišljanje ali osebno razvajanje in prostori za igro na prostem ustvarjajo povsem nov slog bivanja in preživljanja časa doma.

Sodobno bivanje temelji na konceptu OUT je IN

Prav zaradi tega je primerno urejen in opremljen, miren in neobremenjen del domačega naravnega okolja vedno bolj cenjena dobrina. Navzven odprte hiše z vrtovi, z zelenjem in veliko svetlobe se zlivajo z naravo. Meje med OUT in IN se brišejo. OIUT in IN skupaj postajata enotni bivalni prostor.

Prostori IN in OUT so pri sodobnih objektih povezani in med njimi ni več opazne meje. Sodobno bivanje potrebuje enotni bivalni prostor.
Sodobno bivanje - meje med bivanjem IN in OUT danes ni več, vse je skupni bivalni prostor

OUT je IN koncept bivanja se uveljavlja tudi pri poslovnih prostorih. Podjetja urejajo zunaje prostore za sestanke, za komuniciranje med zaposlenimi, za preživljanje časa za odmor, za druženje in podobno. Povsod ugotavljajo pozitiven vpliv na storilnost in dobro počutje zaposlenih.

Sodobno bivanje v poslovnem in delovnem okolju prinaša pozitivne učinke na zadovoljstvo zaposlenih in njihovo storilnost.
Sodobno bivanje po konceptu OUT je IN se uveljavlja tudi v poslovnem okolju


BIVANJE NA PROSTEM PO SVOJI MERI

Zunanji bivalni prostori združujejo tri namenske sklope ambientov. Najpomembnejši so z vrtnim pohištvom opremljeni ambienti, kot so zunanja jedilnica, prostor za druženje, chill-out in intimni kotički. Drugo so prostori za aktivno preživljanje prostega časa, kot so terasa z bazenom, prostor za igro, klop, gugalnica z ležiščem in podobno ter dobro oblikovan vrt kot celota.

Prostore prilagodimo lastnemu življenskemu slogu in jih oblikujemo po svoji meri, da bi jih lahko uporabljali z največjim možnim zadovoljstvom. Ustvarimo udobje in prijetno vzdušje, saj nam bodo služili za lastno sprostitev, počitek in prijetno druženje v krogu družine in prijateljev.

Celostno načrtovani zunanji prostori zagotovijo največje zadovoljstvo. Uporabite svojo ustvarjalnost in domišljijo in pomoč poznavalcev.
Bivanje zunaj načrtujte celostno in upoštevajte danosti prostora

Uporabite vso svojo ustvarjalnost in domišljijo, da zberete ideje, kako bi želeli svoje proste trenutke preživetu zunaj. Presodite, kaj vam pomenijo, upoštevajte danosti prostora in izkoristite pomoč ljudi, ki vam pri iskanju najboljših rešitev lahko še pomagajo. Bivanje zunaj načrtujte celostno, čeprav boste svoj projekt kasneje morda izvajali postopoma.

Navdih je ustvarjalna moč. Domišljija, ki jo vzbudi določen dogodek ali predmet ali okolje.

Ustvarite si enega ali več bivalnih ambientov, od katerih ima vsak svoj namen. Ustvarite luksuzna doživetja z najboljšimi in najbolj primernimi izdelki, ki bodo obogatili vaš prostor in vam pomagali izpopolniti vaš življenski slog. Vse naj bo povezano z “luksuznim” doživljanjem prostora in časa, ki si ga lahko namenite zase.

Bivanje zunaj z luksuznim vrtnim pohištvom, ki ga odlikuje vrhunska kakovost, materiali in dizajn ter trajnostna zasnova.
Luksuzno vrtno pohištvo odlikujejo kakovost, odlični materiali, vrhunski dizajn in trajnost

Bivanje zunaj si poskusite omogočiti v vseh pogojih in letnih časih. Smiselno in praktično povežite zunanje prostore z notranjimi. Izberite vrtno pohištvo in vso vrtno opremo tako, da vam bo omogočila uživanje v vseh trenutkih, ki jih boste preživljali zunaj. V Eksperimentalnem studiu Prehod lahko dobite navdih in ideje. Spoznajte nove dimenzije luksuznega bivanja doma.


IZKORISTITE DOBER NASVET

Pri načrtovanju bivanja zunaj je možno vedno več rešitev. Pri tem vam lahko pomagamo in skupaj z vami ustvarimo tisto, ki vam bo najbolj ustrezala. Naši svetovalci poznajo zakonitosti urejanja bivalnih prostorov in odlično poznajo izdelke, s katerimi vam vaše prostore lahko opremimo. Na enem mestu lahko dobite podatke o vseh izdelkih najboljših blagovnih znamk.

Uspešno realizirana luksuzna ureditev večnamenskega zunanjega bivalnega prostora, ki je razdeljen na tri dele. Bivanje v naravnem okolju.
Uspešno realiziran projekt bivanja v naravnem okolju stanovanjskega objekta

Veliko izdelkov lahko preizkusite in jih med seboj primerjate. Spoznate lahko materiale in njihove lastnosti, možnosti kombiniranja in sestavljanja v primerne garniture, ugotovite usklajenost barv in materialov. Naši svetovalci vam bodo pomagali prepoznati izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam, prostoru in slogu bivanja. 

“Luxury living” ne razumemo kot nedosegljivi luksuzni življenski slog, ampak kot luksuzni način bivanja, kjer cenimo vrednote, ki so značilne za luksuz. Kakovost in izjemne značilnosti s posebno dodano vrednostjo, ki izraža kulturno vrednoto. Pomembno je, da imamo stvari, ki jih odlikujejo kakovost, odlični materiali, vrhunski dizajn, vrhunska tehnologija izdelave in trajnost. 

Vsak zunanji bivalni prostor ima svoj namen. Luksuzni kotiček za sproščanje in razmišljanje.
Vsak zunanji bivalni prostor naj ima svoj namen in z zadovoljstvom ga bomo uporabljali

Vsak kos vrtnega pohištva ima svoj namen. Biti nam mora v zadovoljsto in nam omogočati uporabo na način, kot si ga želimo. Izberimo pohištvo, ki nam bo omogočalo BIVANJE ZUNAJ v vseh prostih trenutkih! Če nam ustreza, tudi za delo.


LUXURY STAYCATION

LUXURY STAYCATION predstavlja luksuzni način počitnikovanja doma, v naravnem okolju svojega doma in bližnje okolice. Potovanja v tujino, polna stresa s čakanjem na letališčih in prilagajanjem časovnim razlikam, zamenjuje luksuzno preživljanje dopusta in počitnic v udobnem okolju svojega doma in vrta.

Luksuzni način počitnikovanja doma, v naravnem okolju svojega doma in bližnje okolice. Udobje po svoji meri brez obremenitev.
LUXURY STAYCATION - luksuzno počitnikovanje doma

Dodatno motivacijo za razmišljanje o počitnikovanju doma je povzročila tudi zdravstvena kriza in luxury staycation zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti v danih okoliščinah.

Če imamo dane prostorske pogoje, svoj dom ali počitniško hišo lahko opremimo tako, da se bomo doma počutili tako dobro, kot si za sproščeni dopust to tudi želimo. Imamo veliko možnosti, da se bomo počutili udobno, sproščeno ter brez obremenitev in da bomo navdušeni nad preživljanjem počitnic doma. 

Nova doživetja v domačem okolju - OUTDOOR LUXURY

Luksuzni prostori za aktivno sproščanje v domačem okolju so namenjeni celotni družini. Vedno jih lahko ustvarimo več.
Več bivalnih ambientov ustvarja različna luksuzna počitniška doživetja

Če se odločimo za luxury staycation bomo namensko svoj dom z vrtom in okolico opremili tako, da bomo v njem resnično uživali. Pozabili bomo na službene obveznosti in uživali vsi, starši in otroci, lahko tudi prijatelji, če bomo preživljalki dopust skupaj z njimi.

Med počitnicami doma bomo vedno lahko počeli samo tisto, kar nas sprošča, nas razbremenjuje in razveseljuje. Uredite in opremite svoj dom, vrt in okolico tako, da vam bo omogočal vse aktivnosti, ki vas osrečujejo.


OUT je vedno bolj IN

OUT je IN predstavlja trend sodobnega bivanja na vseh področjih našega udejstvovanja. Ta trend je ustvaril potrebo po novih rešitvah in izdelkih, ki jih načrtovalci in oblikovalci na novo ustvarjajo. In vedno več imamo možnosti, da si svoje bivalne prostore uredimo na sodoben način in prilagojeno našim potrebam.

Sprostitev in uživanje v stiku z naravmnimi elementi in ob pogledih na stalno spreminjajoče naravno okolje.
Luksuzno uživanje v naravnem okolju

"LIVE IT, LOVE IT, SHARE IT"

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Hästens izdeluje postelje, ki vam bodo spremenile življenje in za vedno spremenile vaš način razmišljanja o spanju. Ročno izdelano iz etično pridobljenih naravnih materialov.  #byPrehod#EssenceOfLuxury#RuleBreaker#UnfoldTheLuxury#ChicSimplicity#ChicSimplycityPrehod
#prehod
Naj vas zibanje v počivalniku KIDA navda s toplino in prijetnim občutkom nostalgičnega zibanja v gugalnici. ☺️
.
.
.
@dedon_official
 
#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#kida#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#prehod#offlineshopping #royalbotaniafurniture #vrtnopohistvoprehod
#prehod#vrtnopohistvoprehod #eksperimentalnistudio #offlineshopping #offlineshowroom
#eksperimentalnistudio #hastens#2024
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right