Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
07/01/2024

Cena postelje Hästens

Ko začnete razmišljati o nakupu postelje Hästens, vam je pri tem dober spanec zagotovo prva prioriteta. Ker Hästens svoje postelje izdeluje z namenom in na način, da bi vsi v njih zares dobro spali, so njihove postelje s svojimi svojstvenimi značilnostmi neprimerljive. Cena postelje Hästens je lahko pomemben dejavnik pri odločanju za njen nakup, zato vam v nadaljevanju odkrivamo, kaj vpliva na njeno ceno.

Več kot dvajset tisoč različic

Ob odločanju za nakup postelje Hästens lahko izbirate med dvanajstimi modeli postelj, ki imajo pet različnih trdot. Za vsak model in velikost postelje lahko izberete pet različnih izvedb nadvzmetnic. Za izbrano posteljo lahko določite eno od petnajstih tkanin v različnih barvah karo vzorca. Prev tako izberete še enega od 16 modelov nog v treh različnih višinah. Kombinacij izbire postelje po vaši meri je več kot dvajset tisoč.

Cena postelje Hästens 2000T postane nepomembna, ko posteljo enkrat preizkusite
Postelja 2000T v Sleep Spa Prehod

Hästens kupcem postelj nudi 38 standardnih velikosti, lahko pa vam vašo posteljo v tovarni izdelajo povsem po vaši izbrani meri. Za vsako posteljo je na voljo še dvanajst modelov hrbtišč dveh višin, za katera prav tako lahko določite ene od dvajset vrst tkanin in usnja.

Kakšna bo cena vaše postelje Hästens

Cena postelje Hästens je večkrat pomemben dejavnik pri odločaju za njen nakup. Zato vam želimo posredovati nekaj osnovnih informacij tudi o tem, o cenah postelj in dodatne opreme zanje.

Kaj vpliva na ceno izbrane postelje?

Na ceno postelje, ki jo boste izbrali, vplivajo spodaj navedeni dejavniki. Teža njihovega vpliva je po vrsti naslednja:

  • izbrani model postelje,
  • izbrana velikost postelje,
  • model izbrane nadvzmetnice,
  • izbrana vrsta in velikost nog,
  • izbirana tkanina za posteljo.

Model postelje

Na ceno postelje, ki jo boste izbrali, najbolj vpliva izbira modela postelje. Z njim določite, kakšno zgradbo bo imela vaša postelja. Osnovna modela, dvodelne skandinavske oziroma boxspring postelje sta EXCEL in SUPERIA. Ostali modeli postelj so trodelne kontinentalne postelje MARANGAEALAHERLEWING2000TAPPALOOSA in MARWARI, kakor tudi trije luksuzni modeli postelj DRĒMƏRVIVIDUS in GRAND VIVIDUS.

Ko je dober spanec prioriteta, cena ni najbolj pomembna.

Vsaka postelja ustvarja odlično podporo, med seboj pa se razlikujejo po količini in razporeditvi vanje vgrajenih materialov, predvsem konjske žime. Večji občutek udobja ustvarjajo bolj dovršeni modeli Hästens postelj, ki ga zaznate takoj, ko postelje v našem Sleep Spa tudi preizkusite. Prav zato je tudi spanec v njih drugačen. Trdota postelje (extra soft, soft, medium, firm ali extra firm), ki dodatno vpliva na občutek udobja, pa na ceno postelje Hästens nima vpliva.

Bolj natančne opise zgradbe posameznih modelov postelj najdete na povezavah na spletni strani Sleep Spa Prehod. Natančno ceno izbrane postelje pa vam lahko posreduje samo naš "sleep coach", ki vam bo posteljo z veseljem pomagal tudi izbrati.

Postelja Excel predstavlja osnovni m odel pčostelj Hästens in ima najnižjo ceno.
Skandinavski boxspring model dvodelna Hästens postelja - postelja Excel
Postelja 2000T je prvi ekskluzivni model Hästens postelje, narejen z namenom, da omogoči najboljši spanec.
Kontinentalni model trodelne Hästens postelje - postelja 2000T

Kako velik vpliv ima izbira modela Hästens postelje na njeno ceno, vam lza primerjavo navajamo ceni postele EXCEL in postelje 2000T, obe velikosti 180 x 200 cm. Cena postelje EXCEL je od 10.880 €, postelje 2000T pa od 54.480 €. Najbolj luksuzni model postelje Hästens, GRAND VIVIDUS, ima tudi deset krat višjo ceno.

Velikost postelje

Na ceno postelje Hästens močno vpliva tudi njena velikost. Večja je velikost, več je v posteljo vgrajenega materiala in dela, višja je njena cena. Za lažjo primerjavo - cena postelje MARANGA velikosti 90 x 200 cm je od 8.640 €, cena postelje velikosti 200 x 200 cm je od 19.880 € in cena enake postelje velikosti 210 x 220 cm od 21.780 €. Razmerja cen za posamezne velikosti postelj so pri vseh modelih Hästens postelj podobna.

Poleg standardnih velikosti postelj Hästens izdela posteljo tudi povsem po meri. V takih primerij je cena postelje približno 20 % višja od cene večje, po velikosti najbližje standardne postelje.

Izbira žimnice - nadvzmetnice

Žimnica ali nadvzmetnica je sestavni del vsake postelje Hästens in je vključena v ceno postelje. Na voljo je več izvedb nadvzmetnic, vsaka od njih pa daje drugačen občutek udobja ob ležanju in spanju v postelji. Žimnice oziroma nadvzmetnice se med seboj razlikujejo predvsem po vsebnosti konjske žime. Cenejše izvedbe nadvzmetnic vsebujejo več volne in bombaža, najbolj luksuzne žimnice pa so skoraj v celoti izdelane iz konjske žime. Zaradi različne izbire nadvzmetnice je tudi cena istega modela postelje Häsdtens lahko različna.

Ker žimnico lahko naročite tudi posebej kot samostojni artikel, za primerjavo navajamo ceno dveh nadvzmetnic, BV in BJX Luxury, velikosti 180 x 200 cm. Cena prve je 3.090 €, druge 5.590 €. Posebni tradicionalni model žimnice TM$J v celoti iz konjske žime ima ceno 12.990 €.

Noge postelje

Osnovna cena postelje vključuje standardni model nog okrogle oblike in primerne velikosti za posamezni model postelje Hästens. Ker pa ima oblika nog lahko pomemben estetski priv na izbiro postelje, Hästens nudi različne modele nog. Izbira nestandardnih nog ceno postelje lahko poveča od 400 € do 3.490 €.

Tkanina za posteljo

Najmanjši vpliv na ceno postelje Hästens ima izbira tkanine za njeno preobleko. Osnovna cena postelje vključuje eno od dveh standardnih tkanin, tradicionalni ikonični belo-modri karo in belo-srebrno-bež karo. Ob izbiri druge tkanine se cena postelje poveča za 320 € do 3.200 €.

Postelja Drēmər je najnovejši luksuzni model postelj Hästens. Omogoča nepredstavljiv o ugodje ob spanju v njej.
Postelja Drēmər s tradicionalno monogram belo modro karo preobleko in s pripadajočim mornarsko modrim žametnim hrbtiščem

Cena hrbtišča

Hrbtišče ni vključeno v ceno postelje Hästens. Hrbtišče je samostojni element postelje, ki ga lahko dodatno izberete in priključite vsakemu modelu postelje. Izbirate lahko med več modeli hrbtišč, ki imajo praviloma tudi dve možni višini. Tkanina hrbtišča je lahko enaka tkanini, v katero je oblečena postelja, ali pa zanj izberete povsem drugačno tkanino (polst, žamet) ali usnje. Hrbtišča Na ceno hrbtišča vliva izbira modela hrbtišča, širina in višina ter izbrana tkanina.

Cena standardnih modelov hrbtišč ATLAS, EBBE, DAVID, HARMONI in BEING širine 180 cm je med 2.800 € in 6.290 €. Luksuzne izvedbe hrbtišč, kot so TAMERLAN, ANNIVERSIA in DREAMER pa imajo ceno med 9.400 € in 26.600 €.

Kako hitro boste spali v izbrani Hästens postelji

Hästens vse postelje izdeluje po naročilu. Enako velja tudi za izdelavo hrbtišč. Običajni čas izdelave postelje je od osem do dvanajst tednov, za luksuzne modele dva do štiri tedne več. Na rok izdelave postelje lahko vliva sezonsko število naročil in čas izdelave se zato lahko nekoliko podaljša. Je pa rok izdelave postelje nekoliko odvisen tudi od sezonskega števila naročil, tako da se v primeru večjega števila naročil lahko nekoliko podaljša.

Ker nekateri kupci potrebujejo posteljo v krajšem času in da bi ugodili njihovim potrebam, ima Hästens vedno nekaj postelj modelov MARANGA in 2000T velikosti 180 x 200 cm, včasih tudi velikosti 200 x 200 cm, na zalogi. Te postelje vam lahko dobavimo v dveh do treh tednih.

Spoznajte in doživite izjemen spanec

Obiščite Hästens Sleep Spa Prehod v Kranju odpiramo za vas v vnaprej dogovorjenem terminu, vsak dan od 16. do 20. ure, v soboto od 8. do 16. ure. V rezervikranem terminu vsem, ki si želijo dober spanec, nudimo individualno svetovanje in preizkus postelj v povsem sproščenem okolju. 

Naš svetovalec za postelje Hästens, "Sleep Coach", vam bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam posredoval vse dodatne informacije o posteljah in na podlagi vseh izbranih podrobnosti za vašo posteljo tudi o njeni ceni.

Svetovanje in informacije - prijava termina

Spoznajte razkošje udobja v posteljah Hästens in se pridružite se spočitim ljudem

Naročite se lahko po telefonu 040 623352 ali preko elektronske pošte hastens@prehod.si.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right