Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
04/05/2020

OSVEŽITEV NA VRTU - VRTNI TUŠ

Kategorije: 

Vrtni tuš je nepogrešljivi del vrtne opreme, če imamo na vrtu bazen ali če bivamo ob morju. Uporabljamo ga stalno pred kopanjem in po njem, da s sebe speremo klor ali sol in ju ne prenašmo v stanovanje.

Vrtni tuš uporabimo pred kopanjem in po njem, da s sebe speremo sol ali klor in ju ne vnašamo v stanovanje.
Sodoben dizajn vrtnih prh in kakovost materialov za njihoivo trajno upoorabo

Kaj pa tuš na vrtu? V sodobnem času se veliko ukvarjamo z različnimi športi: tekom v naravi, kolesarjenjem ali z raznimi drugimi aktivnostmi na svojem vrtu. Če imamo zunaj tudi tuš, je zelo praktično in enostavno, da se že pred vstopom v stanovanje stuširamo in preoblečemo. Ali ni bolj prijetno uporabiti tuš na prostem, kot pa znotraj hiše v omejenem prostoru?

Umestitev vrtnega tuša na ustrezno mesto na vrtu. Enostavno ga bomo uporabljali tudi za čiščenje svoje opreme in hišnih ljubljenčkov.
Vrtni tuš ima stalno mesto, kjer ga bomo z užitkom uporabljali

Prhanje zunaj v naravnem okolju in ob lepem pogledu na okolico je povsem drugačna, prijetna osebna izkušnja in užitek. Kakšno ugodje občutimo, če se lahko stuširamo med sončenjem na vrtnem ležalniku! Vrtna prha nam prihrani tudi čas. Z njo lahko enostavno očistimo opremo, ki jo uporabljamo na vrtu ali pa svojega hišnega ljubljenčka, ko se z njim vrnemo s sprehoda. Tudi golfisti imajo veliko dela s čiščenjem svoje opreme.

Vrtni tuš je priljubljen element prostora ob zunanjem bazenu.

Vrtni tuš je vedno poseben užitek za otroke. To je lahko mesto, kjer se brez nevarnosti lahko igrajo z vodo. In to tudi zelo radi delajo.

Estetika ureditve prostora z vrtnim tušem nas bo razveselila vsakič, ko ga bomo zagledali.
Uredimo prostor in izberimo vrtni tuš tako, da nam bo že pogled nanj v zadovoljstvo.

Za vrtni tuš je najbolje, da ga umestimo na ustrezno pripravljeno stalno mesto na vrtu. Vsekakor pa je pri načrtovanju postavitve vrtnega tuša dobro upoštevati več pomembnih dejavnikov, da bomo z njim uresničili naša pričakovanja.

Vrtni tuš bo predvsem tisto mesto na vrtu, ki nam bo ustvarjalo dodatne prijetne trenutke. Zato ga oblikujmo tako, da nam bo že pogled nanj v zadovoljstvo. Najboljša lokacija za postavitev vrtnega tuša je na sončnem mestu. Njegova uporaba na osončenem mestu bo bolj prijetna, še posebej če ga bomo uporabljali tudi v hladnejšem obdobju. Pomembno je tudi to, da se celotno okolje vrtnega tuša na soncu po uporabi hitro posuši.

Pri oblikovanju prostora za umestitev zunanjega tuša na vrtu imamo veliko možnmosti za svojo kreativnost.
Zanimiva postavitev in kombinacija materialov prostora za tuširanje.

Zagotoviti si moramo določeno stopnjo zasebnosti. Nikakor pa prostora ne smemo omejiti in utesniti, saj bi s tem izgubili velik del njegovega šarma. Poskrbimo predvsem za to, da se izognemo nezaželenim pogledom.

Vrtni tuš bo stalno izpostavljen vremenskim vplivom, zato naj bo izdelan iz najkakovostnejših materialov. Cena naj ne bi bila odločujoči dejavnik za nakup, če želimo, da nas bo vrtni tuš razveseljeval dolgo časa.

Pritditev vrtne prhe neposredno na zid je elegantna rešitev brez nosilnega stebra.
Prha vrnega tuša je lahko pritrjena tudi neposredno na zid.

Zagotovimo si dovod mrzle in tople vode. Tako bomo vrtni tuš lahko uporabljali tudi v hladnejših obdobjih. Če obstaja nevarnost zmrzali, poskrbimo, da voda pozimi ne bo zmrznila. Izolirajmo dovod vode in tuš po uporabi izpraznimo.

Na voljo je velika izbira kakovostnih vrtnih tušev. Sodoben dizajn in najboljši materiali nam omogočajo, da si na vrtu ustvarimo prijetno mesto za osvežitev.

Eleganca in funkcionalnost vrtnega tuša ob bazenu nas razveseljuje ob vsakokratni njegovi uporabi
Eleganca in funkcionalnost. Zunanji tuš je ob bazenu del obvezne opreme.
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
Our trade team is here to ensure your project delivers the very best.
#prehod#vrtnopohistvoprehod #manutti
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right