OSVEŽITEV NA VRTU – VRTNI TUŠ

vrtna-oprema-blog

Vrtni tuš je nepogrešljivi del vrtne opreme, če imamo na vrtu bazen ali če bivamo ob morju. Uporabljamo ga stalno pred kopanjem in po njem, da s sebe speremo klor ali sol in ju ne prenašmo v stanovanje.

Vrtni tuš uporabimo pred kopanjem in po njem, da s sebe speremo sol ali klor in ju ne vnašamo v stanovanje.
Sodoben dizajn vrtnih prh in kakovost materialov za njihoivo trajno upoorabo

Kaj pa tuš na vrtu? V sodobnem času se veliko ukvarjamo z različnimi športi: tekom v naravi, kolesarjenjem ali z raznimi drugimi aktivnostmi na svojem vrtu. Če imamo zunaj tudi tuš, je zelo praktično in enostavno, da se že pred vstopom v stanovanje stuširamo in preoblečemo. Ali ni bolj prijetno uporabiti tuš na prostem, kot pa znotraj hiše v omejenem prostoru?

Umestitev vrtnega tuša na ustrezno mesto na vrtu. Enostavno ga bomo uporabljali tudi za čiščenje svoje opreme in hišnih ljubljenčkov.
Vrtni tuš ima stalno mesto, kjer ga bomo z užitkom uporabljali

Prhanje zunaj v naravnem okolju in ob lepem pogledu na okolico je povsem drugačna, prijetna osebna izkušnja in užitek. Kakšno ugodje občutimo, če se lahko stuširamo med sončenjem na vrtnem ležalniku! Vrtna prha nam prihrani tudi čas. Z njo lahko enostavno očistimo opremo, ki jo uporabljamo na vrtu ali pa svojega hišnega ljubljenčka, ko se z njim vrnemo s sprehoda. Tudi golfisti imajo veliko dela s čiščenjem svoje opreme.

Vrtni tuš je priljubljen element prostora ob zunanjem bazenu.

Vrtni tuš je vedno poseben užitek za otroke. To je lahko mesto, kjer se brez nevarnosti lahko igrajo z vodo. In to tudi zelo radi delajo.

Estetika ureditve prostora z vrtnim tušem nas bo razveselila vsakič, ko ga bomo zagledali.
Uredimo prostor in izberimo vrtni tuš tako, da nam bo že pogled nanj v zadovoljstvo.

Za vrtni tuš je najbolje, da ga umestimo na ustrezno pripravljeno stalno mesto na vrtu. Vsekakor pa je pri načrtovanju postavitve vrtnega tuša dobro upoštevati več pomembnih dejavnikov, da bomo z njim uresničili naša pričakovanja.

Vrtni tuš bo predvsem tisto mesto na vrtu, ki nam bo ustvarjalo dodatne prijetne trenutke. Zato ga oblikujmo tako, da nam bo že pogled nanj v zadovoljstvo. Najboljša lokacija za postavitev vrtnega tuša je na sončnem mestu. Njegova uporaba na osončenem mestu bo bolj prijetna, še posebej če ga bomo uporabljali tudi v hladnejšem obdobju. Pomembno je tudi to, da se celotno okolje vrtnega tuša na soncu po uporabi hitro posuši.

Pri oblikovanju prostora za umestitev zunanjega tuša na vrtu imamo veliko možnmosti za svojo kreativnost.
Zanimiva postavitev in kombinacija materialov prostora za tuširanje.

Zagotoviti si moramo določeno stopnjo zasebnosti. Nikakor pa prostora ne smemo omejiti in utesniti, saj bi s tem izgubili velik del njegovega šarma. Poskrbimo predvsem za to, da se izognemo nezaželenim pogledom.

Vrtni tuš bo stalno izpostavljen vremenskim vplivom, zato naj bo izdelan iz najkakovostnejših materialov. Cena naj ne bi bila odločujoči dejavnik za nakup, če želimo, da nas bo vrtni tuš razveseljeval dolgo časa.

Pritditev vrtne prhe neposredno na zid je elegantna rešitev brez nosilnega stebra.
Prha vrnega tuša je lahko pritrjena tudi neposredno na zid.

Zagotovimo si dovod mrzle in tople vode. Tako bomo vrtni tuš lahko uporabljali tudi v hladnejših obdobjih. Če obstaja nevarnost zmrzali, poskrbimo, da voda pozimi ne bo zmrznila. Izolirajmo dovod vode in tuš po uporabi izpraznimo.

Na voljo je velika izbira kakovostnih vrtnih tušev. Sodoben dizajn in najboljši materiali nam omogočajo, da si na vrtu ustvarimo prijetno mesto za osvežitev.

Eleganca in funkcionalnost vrtnega tuša ob bazenu nas razveseljuje ob vsakokratni njegovi uporabi
Eleganca in funkcionalnost. Zunanji tuš je ob bazenu del obvezne opreme.