KDO USTVARJA DIZAJN LUKSUZNEGA VRTNEGA POHIŠTVA

Luksuzni dizajn na vrtu

Dizajn vrtnega pohištva je ena od najpomembnejših značilnosti luksuzne kakovosti. Prav dizajn daje pohištvu veliko dodano vrednost. Temelji na prepoznavanju potreb uporabnikov izdelkov in v prostoru ustvarja svojstveno razpoloženje ter prijetno izkušnjo ob uporabi. Oblikovalci v svoje izdelke vgradijo svoje poglede na bivanjsko kulturo in prav raznolikost teh pogledov omogoča zadovoljevanje pričakovanj kupcev z različnim bivanjskim slogom.

Dizajn temelji na prepoznavanju potreb uporabnika

Oglejte si njihove izdelke na naši spletni strani VRTNO POHIŠTVO. Nekatere si lahko ogledate v Eksperimentalnem studiu Prehod in jih seveda tudi preizkusite. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse njihove značilnosti.


Henrik Pedersen

Henrik Pedersen oblikuje funkcionalne in lepe izdelke, ki ustvarjajo svojstveno razpoloženje v prostoru.

Henrik Pedersen je oblikovalec vrtnega pohištva GLOSTER. Osredotoča na dizajn, ki premika življenski slog na višji nivo. Njegovo pohištvo zaznamuje eleganca, vrhunski materiali in čiste oblike. V prostoru ustvarjajo svojstveno razpoloženje, tako kot si sami želimo. Kot sam pravi, je dober dizajn tisti, ki je funkcionalen in lep ter tak, da ga lahko razumemo.


Jean-Marie Massaud

Jean-Marie Massaud holistično pristopa k oblikovanju in s svojimi izdelki vzpodbuja poželenje.

Jean-Marie Massaud oblikuje vrtno pohištvo DEDON. Odlično združuje dizajn z uporabnostjo, trajnostno zasnovo izdelkov in lepoto oblik. S svojimi izdelki želi oblikovati uporabnika in njegovo okolje, ponuditi izkušnjo, ki združuje hrepenenje in odgovornost. Holistično pristopa k oblikovanju, vedno preverja obstoječe rešitve, išče izboljšave in ponuja sodobne rešitve.


Kris Van Puyvelde

Kris Van Puyvelde funkcionalno in trajnostno vrtno pohištvo. Odlično pozna in materiale in tehnologije izdelave in ustvarja inovativne rešitve.

Kris Van Puyvelde je oblikovalec vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA. Odlikuje ga velika raznolikost izdelkov in tehnična dovršenost, ki izhajata iz njegovega inženirskega znanja, dobrega poznavanja materialov in tehnologije izdelave ter trajnostna naravnanost. Njegovo pohištvo je funkcionalno in oblikovano za različne namene uporabe. Umestimo ga lahko v skoraj vsak ambient. 


Sebastian Herkner

Sebastian Herkner ustvarja vrtno pohištvo z zanimivimi kombinacijami materialov, barv in površinskih struktur ter ročnega dela.

Sebastian Herkner je oblikovalec vrtnega pohištva DEDON in GLOSTER. Njegove izdelke označujejo poetične kombinacije različnih materialov, tehnologij in barv v povezavi z ročnim delom. Uporablja zanimive površine in svoje kreacije dodela do zadnje podrobnosti. Pogosto kombinira sodobne tehnike izdelave in tradicionalne rokodelske spretnosti.


Monica Armani

Monica Armani vrtno pohištvo oblikuje s posebnim ženskim čutom za eleganco in ekskluzivnost ter z občutkom za podrobnosti.

Monica Armani oblikuje vrtno pohištvo TRIBU. Izdelki za zunanjo uporabo jo posebej privlačijo in izražajo njeno pozornost do najmanjše podrobnosti ter občutek za geometrijsko popolnost. Notranji in zunaji prostori ter bivanje v njih zanjo predstavljajo funkcionalno in estetsko celoto. Njeno pohištvo izraža poseben ženski čut za eleganco in ekskluzivnost.


Stephen Burks

Stephen Burks pri oblikovanju rad uporablja estetske vrednote in barve kultur Afrike, Južne Amerike  jugovzhodne Azije.

Stephen Burks je oblikoval je zanimive kolekcije vrtnega pohištva in svetil DEDON. Njegovi izdelki izražajo kulturo in estetske vrednote manj oblikovalsko izpostavljenih delov sveta, kot so Afrika, Jugovzhodna Azija in Južna Amerika. Zelo rad vključije rokodelske spretnosti njihovih prebivalcev in uporablja avtohtone kombinacije barv. Pri njihovi izdelavi vedno tudi sodeluje.

Preverite, kateri izdelki so ustvarjeni prav za vas.

Oblikovalci v svoje izdelke vgradijo svoje poglede na bivanjsko kulturo in njihova raznolikost zadovoljuje večino pričakovanj kupcev.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.