Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
25/03/2021

KDO OBLIKUJE LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

Kategorije: 
Oznake: 

Dizajn vrtnega pohištva je ena od najpomembnejših značilnosti luksuzne kakovosti. Prav dizajn daje pohištvu veliko dodano vrednost. Temelji na prepoznavanju potreb uporabnikov izdelkov in v prostoru ustvarja svojstveno razpoloženje ter prijetno izkušnjo ob uporabi. Oblikovalci v svoje izdelke vgradijo svoje poglede na bivanjsko kulturo in prav raznolikost teh pogledov omogoča zadovoljevanje pričakovanj kupcev z različnim bivanjskim slogom.

Dizajn temelji na prepoznavanju potreb uporabnika

Oglejte si njihove izdelke na naši spletni strani VRTNO POHIŠTVO. Nekatere si lahko ogledate v Eksperimentalnem studiu Prehod in jih seveda tudi preizkusite. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse njihove značilnosti.


Henrik Pedersen

Henrik Pedersen oblikuje funkcionalne in lepe izdelke, ki ustvarjajo svojstveno razpoloženje v prostoru.

Henrik Pedersen je oblikovalec vrtnega pohištva GLOSTER. Osredotoča na dizajn, ki premika življenski slog na višji nivo. Njegovo pohištvo zaznamuje eleganca, vrhunski materiali in čiste oblike. V prostoru ustvarjajo svojstveno razpoloženje, tako kot si sami želimo. Kot sam pravi, je dober dizajn tisti, ki je funkcionalen in lep ter tak, da ga lahko razumemo.


Jean-Marie Massaud

Jean-Marie Massaud holistično pristopa k oblikovanju in s svojimi izdelki vzpodbuja poželenje.

Jean-Marie Massaud oblikuje vrtno pohištvo DEDON. Odlično združuje dizajn z uporabnostjo, trajnostno zasnovo izdelkov in lepoto oblik. S svojimi izdelki želi oblikovati uporabnika in njegovo okolje, ponuditi izkušnjo, ki združuje hrepenenje in odgovornost. Holistično pristopa k oblikovanju, vedno preverja obstoječe rešitve, išče izboljšave in ponuja sodobne rešitve.


Kris Van Puyvelde

Kris Van Puyvelde funkcionalno in trajnostno vrtno pohištvo. Odlično pozna in materiale in tehnologije izdelave in ustvarja inovativne rešitve.

Kris Van Puyvelde je oblikovalec vrtnega pohištva ROYAL BOTANIA. Odlikuje ga velika raznolikost izdelkov in tehnična dovršenost, ki izhajata iz njegovega inženirskega znanja, dobrega poznavanja materialov in tehnologije izdelave ter trajnostna naravnanost. Njegovo pohištvo je funkcionalno in oblikovano za različne namene uporabe. Umestimo ga lahko v skoraj vsak ambient. 


Sebastian Herkner

Sebastian Herkner ustvarja vrtno pohištvo z zanimivimi kombinacijami materialov, barv in površinskih struktur ter ročnega dela.

Sebastian Herkner je oblikovalec vrtnega pohištva DEDON in GLOSTER. Njegove izdelke označujejo poetične kombinacije različnih materialov, tehnologij in barv v povezavi z ročnim delom. Uporablja zanimive površine in svoje kreacije dodela do zadnje podrobnosti. Pogosto kombinira sodobne tehnike izdelave in tradicionalne rokodelske spretnosti.


Monica Armani

Monica Armani vrtno pohištvo oblikuje s posebnim ženskim čutom za eleganco in ekskluzivnost ter z občutkom za podrobnosti.

Monica Armani oblikuje vrtno pohištvo TRIBU. Izdelki za zunanjo uporabo jo posebej privlačijo in izražajo njeno pozornost do najmanjše podrobnosti ter občutek za geometrijsko popolnost. Notranji in zunaji prostori ter bivanje v njih zanjo predstavljajo funkcionalno in estetsko celoto. Njeno pohištvo izraža poseben ženski čut za eleganco in ekskluzivnost.


Stephen Burks

Stephen Burks pri oblikovanju rad uporablja estetske vrednote in barve kultur Afrike, Južne Amerike  jugovzhodne Azije.

Stephen Burks je oblikoval je zanimive kolekcije vrtnega pohištva in svetil DEDON. Njegovi izdelki izražajo kulturo in estetske vrednote manj oblikovalsko izpostavljenih delov sveta, kot so Afrika, Jugovzhodna Azija in Južna Amerika. Zelo rad vključije rokodelske spretnosti njihovih prebivalcev in uporablja avtohtone kombinacije barv. Pri njihovi izdelavi vedno tudi sodeluje.

V Eksperimentalnem studiu Prehod preverite, kateri izdelki so ustvarjeni prav za vas.

Oblikovalci v svoje izdelke vgradijo svoje poglede na bivanjsko kulturo in njihova raznolikost zadovoljuje večino pričakovanj kupcev.
Trajno vrtno pohištvo z izbranim dizajnom bo dolgo časa navduševalo uporabnike.
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right