Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
29/02/2024

Navdih za prave rešitve

Kategorije: 

Spoznajte oblikovalske dosežke priznanih ustvarjalcev vrtnega pohištva, ki lahko vaš projekt ureditve zunanjega bivalnega prostora nadgradijo in vam ustvarijo izjemni ambient. Naši strokovnjaki so vam pripravljeni pomagati ustvariti vaš sanjski dom. Preverjena kakovost izdelkov, njihova trajnost, udobje pri uporabi, ekskluzivni dizajn ter enostavno vzdrževanje bodo zagotovo uresničili vaša pričakovanja in ustvarili zadovoljstvo ob njihovi uporabi.

Naši strokovnjaki vam pomagajo ustvariti sanjski dom
Skupaj ustvarimo sanjski zunanji prostor v vašem slogu

Svetovanje

Naši svetovalci vam lahko nudijo neprecenljivo pomoč pri izbiri izdelkov, njihovih materialov, barv in primernosti za različna bivalna okolja. Pomagajo vam zagotoviti, da bo vaš prostor odražal vaš edinstveni slog in vizijo.

Izbira vrhunskih izdelkov

Vrtno pohištvo in vrtni atributi so naša specializirana dejavnost. Združujemo najbolj priznane znamke vrtnega pohištva in ostale zunanje opreme, ki jamčijo kakovost izdelkov, njihovo trajnost in zanesljivost ter zadovoljstvo ob njihovi uporabi. 
Odlično poznamo najnovejše trende in brezčasno klasiko. Lahko pomagamo pri izbiri izdelkov z dizajnom, ki bo skladen z vašimi estetskimi in funkcionalnimi željami.

KIDA DEDON viseči vrtni počivalnik za zabavno udobje na terasi
Opremo prostora uskladimo z vašimi željami
Upoštevajte značilnosti in lastnosti materialov pri izbiri vrtnega pohištva
Spoznajte prednosti priporočenih materialov

Izvedensko poznavanje materialov

Naši svetovalci vam nudijo poglobljen vpogled v značilnosti in lastnosti materialov, iz katerih so narejeni naši izdelki. Ttikovina, nerjavno jeklo, aluminij, pletenine, keramika, kamen ali sintetični materiali. Svetujejo pri izbiri za določeno okolje najbolj primernih materialov.

Usklajevanje barv materialov

V našem razstavnem salonu so vam na voljo vsi vzorci materialov. Vzorci barv kovinskih elementov, tikov les različne površinske obdelave, vzorci pletenin iz HDPE materiala, vrvic in trakov, paleta barv keramičnih, kamnitih ali HPL plošč za mize ter celotna zbirka možnih tkanin za blazine.

Izkoristite svetovan je naših strokovnjakov
Uskladite barve in materiale izbranega vrtnega pohištva
Oblazinjeno vrtno pohištvo - udobje in enostavna uporaba
Udobje in prijazna uporaba oblazinjenega vrtnega pohištva

Oblazinjeno vrtno pohištvo

Nudimo vam strokovno svetovanje pri izbiri oblazinjenja zunanjega vrtnega pohištva glede na način njegove uporabe. Pomagali vam bomo izbrati ustrezne tkanine zanje in jih uskladiti z dizajnom in značajem vašega bivalnega prostora.

Rezervacija termina

Rezervirajte brezplačno svetovanje za oblikovanje vašega zunanjega bivalnega prostora. Pokličite nas na telefonsko številko 040-623352, sporočite vaše želje po elektronski pošti na naslov prehod@prehod.si ali rezervirajte termin preko spletnega obrazca. Ob vnaprejšnji rezervaciji termina se bodo naši svetovalci lahko posvetili samo vašemu projektu in se nanj že vnaprej pripravili.

 

 

 

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right