Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
01/12/2022

VELIKO NOVOSTI ZA SEZONO 2023

Kategorije: 

Najboljši proizvajalci vrtnega pohištva so bili letos zelo aktivni pri razvoju novih izdelkov. Izstopajo Gloster, Dedon, Royal Botania, Tribu in Manutti. V nadaljevanju vam predstavljamo njihove novosti za prihajajočo sezono 2023.

Inovativnost proizvajalcev ni omejena. Ne samo, da prihajajo povsem nove kolekcije vrtnega pohištva, proizvajalci dopolnjujejo tudi obstoječe uspešne kolekcije z dodatnimi elementi. Vgrajujejo nove materiale, nove barve in za izdelavo uporabljajo izpopolnjene tehnologije. Vedno več pozornosti posvečajo detajlom, ergonomiji in udobju.

Novim izdelkom tudi Prehod posveča veliko pozornosti. Da jih čim bolje spoznamo in da lahko kupcem posredujemo vse potrebne informacije o njihovih lastnostih in uporabi. Novosti Prehod vključujejo vrtno pohištvo, senčnike, vaze, kurišča, zunanje preproge, svetila in druge izdelke za vrt.

Gloster je za novo sezono 2023 pripravil največ izjemnih novosti za vse kategorije vrtnega pohištva. Novosti Gloster
Gloster ima za sezono bivanja na vrtu v letu 2023 pripravljenih največ izjemnih novosti

Poleg novih vrtnih garnitur, miz in stolov ter vrtnih sedežnih sestavov, ležišč in ležalnikov, novosti za sezono 2023 dopolnjujejo še novi modeli senčnikov, vrtnih luči in zunanjih preprog. Njihova glavna značilnost je predvsem že kar samoumevna kakovost materialov in kakovost izdelave. Vključujejo še trajnostni dizajn, minimalno vzdrževanje in dolgo življensko dobo.

Vsak vrhunski proizvajalec z novostmi ustvarja nova doživetja in občutke na vrtu

_____________

Vrtne garniture, vrtne mize in vrtni stoli


Vrtne mize in stoli "high dining" kolekcije STYLLETO

V pretekli sezoni je novost pri Royal Botania predstavljala izredno uspešna kolekcija Styletto. Predvsem zaradi njenega izrazito minimalističnega dizajna in udobja pri uporabi. Ker je vključevala samo stole, mize in osnovne elemente za sestavo vrtnih sedežnih garnitur, je dobila več novih izdelkov.

Visoka high dining manjša vrtna garnitura Stylleto. Novosti Royal Botania
Vrtna "high dining" garnitura ima višino med standardno jedilno in barsko izvedbo miz in stolov

Novost 2023 v kolekciji Styletto so “high dining” vrtne garniture. Večja “counter” višina je vedno bolj zaželjena med uporabniki tudi v Evropi. Celotni izbor dopolnjujejo še mize in stoli barske višine. Vrtno garnituro Styletto boste tako lahko sestavili povsem po svoji meri. Štiri različne višine s sedmimi velikostmi miz, enajst različnih materialov za ploščo mize in pet različnih barv ogrodja.


Vrtna garnitura BELLMONDE

Dedon je za novo sezono 2023 pripravil več novosti, med katere spada prenovljena kolekcija Bellmonde. Kolekcija Bellmonde vključuje štiri velikosti miz z elegantno sodobno oblikovanim ogrodjem iz aluminija. Nanj lahko postavite ploščo iz keramike ali HPL materiala. Prav vsi vogali in linije imajo zaokrožene robove.

Vrtna garnitura Bellmonde je dobila povsem novo obliko in značaj. Novosti Dedon

Z mizo Bellmonde je HPL material za mizne plošče dobil nov pomen. Končna barvna plast mizne plošče je debela več kot en milimeter. S tem je bistveno bolj odporna na površinske poškodbe. Njena prednost pred keramiko pa je v bistveno manjši teži. To je še posebej pomembno pri velikih mizah. Mize Bellmonde lahko kombinirate s prav vsemi stoli iz kolekcij proizvajalca Dedon.

Kolekcija Bellmonde vključuje tudi povsem novo pletenino na stolih. Ta je sedaj v poudarjeni zeleni barvi, ki se zelo lepo vključuje v naravno okolje vrtov. Ogrodje stola je vidno, pripadajoče blazine pa ustvarijo prijetno počutje ob sedenju v njem.


Vrtna garnitura UKIYO

Vrtna kolekcija Ukiyo je za Tribú oblikovala Monica Armani. Vključuje večjo vrtno mizo in stole ter fotelj, nizki mizici in ležalnik. Vsi elementi so izdelani iz tikovine, mizna plošča pa je iz keramike.

Vrtna garnitura, miza in stoli, kolekcije Ukiyo odraža ekskluziven in prefinjen slog z noto brezčasnosti. Novosti Tribu
Navdih za ukrivljene linije kolekcije Ukiyo je oblikovalka dobila iz japonske pisave

Za to kolekcijo so značilne ukrivljene in napete linije. Navdih zanje izhaja iz naravnega okolja in japonske pisave. Kolekcija Ukiyo draža ekskluzivni in prefinjeni slog z noto brezčasnosti. Uporabniku prijazna kolekcija, ki jo lahko vključite v vsak zunanji ambient.


Vrtne mize in stoli kolekcije SUNRISE

Nova vrtna kolekcija Sunrise vključuje celotni program vrtnega pohištva. Med drugim tudi dve veliki mizi s stoli in klopjo. Obe mizi sta oblikovani za druženje več ljudi, dolžine 285 in 350 cm, in imata posebej veliko širino, 110 cm oziroma 120 cm. Masivno ogrodje je izdelano iz tikovine, ki je lahko dodatno obdelana, krtačena in črno obarvana.

Vrtna garnitura Sunrise iz krtačene in črno obdelane tikovine. Novosti Manutti
Posebnost vrtnih garnitur Sunrise so večje in širše mize iz tikovine


Vrtna miza DECK

Vrtna miza Deck je karizmatična in izjemna velika miza iz tikovine. Minimalističen videz s pridihom brezčasnosti še posebej izraža estetski značaj oblikovalcev vrtnega pohištva Gloster. Dve dolžini 298 cm in 365 cm omogočata druženje večjega števila ljudi ob njej. Linearni dizajn mizne plošče spominja na ladijski krov sodobne jadrnice, po katerem je dobila tudi svoje ime.

Velika vrtna miza Deck, pomembna novost 2023, za dovolj velike zunanje bivalne prostore še posebej izraža estetski značaj proizvajalca. Novosti Gloster
Velika in izredno atraktivna vrtna miza, ki spominja na ladijski krov


Vrtna miza KASHA

Osupljiva in atraktivna miza Kasha ima zanimivo oblikovano keramično ogrodje. Tri barve karamike dopolnjuje plošča iz tikovine premera 90 cm ali 120 cm. To je neverjetno inspirativna miza, ki s svojo obliko privlači pogled. Prostoru daje svojstven značaj, ne glede na to, kje jo postavite. Kombinirate jo lahko z več vrtnimi stoli.

Oblika podstavka mize Kasha spominja na uveljavljene manjše mizice Blow. Plošča je iz tikovine. Novosti Gloster
Keramični postavek mize Kasha ima lahko tri različne barve


Vrtni stol BORA

Stol Bora je povsem drugačen stol, ki bo dopolnil široko kolekcijo vrtnih stolov proizvajalca vrtnega pohištva Gloster. Elegantno izdelano ogrodje stola iz tikovine dopolnjuje odporna pletenina iz poliolefinskih vrvic v dveh različnih barvah.

Značilna zaokrožena oblika pletenega sedišča dopolnjuje različnost izbora vrtnih stolov Gloster. Novosti Gloster
Vrtni stoli Bora imajo elegantno oblikovano ogrodje iz tikovine in z vrvmi pleteno sedišče


Vrtni stol OSTREA

Že ime stola pove, da so njegovo obliko navdihnile ostrige. Na pogled zelo lep in udoben stol ima po hrbtišču in sedišču oblikovane blazine. Vsak, ki bo sedel na njem, bo občutil njegovo udobje ob sedenju pri mizi ali obedovanju. Izredno zanimiva novost za sezono 2023.

Stol Ostrea s svojo izjemno obliko predstavlja eno najbolj zanimivih novosti 2023. Novosti Royal Botania
Zelo lepo oblikovan in udoben kovinski stol z usklajeno prešito blazino


Vrtni stol MBRACE

Kolekcija stolov Mbrace je dobila novo ogrodje iz barvanega aluminija. Kovinsko ogrodje ima v primerjavi z ogrodjem iz tikovine določene prednosti. Poleg večje trdnosti ogrodja so barve ogrodij usklajene z ostalim vrtnim pohištvom iz programa Dedon. Stole Mbrace tako brez težav kombinirate z vsemi mizami.

Nova barva in ogrodje vrtnih stolov Mbrace v kombinaciji z vrtno mizo Wa. Novosti Dedon
Kombinacija vrtnih stolov Mbrace z mizo Wa iz tikovine

OGLEJTE SI ŠE:


_____________

Vrtni počivalniki


Kolekcija počivalnikov MBRACE

Kolekcija počivalnikov Mbrace je dobila popolno novo kolekcijo počivalnikov. Imajo novo ogrodje, izdelano iz aluminija in barvano z novimi barvami Dedon. To sta barvi "black pepper" in "lipari", sivo-črna in bež barva. Kovinsko ogrodje je posebej zaščiteno pred korozijo, tako da je odporno tudi na agresivno morsko okolje.

Kolekcija stolov in počivalnikov MBRACE z aluminijastim ogrodjem na višjem kakovostnem nivoju. Novosti Dedon
Vse tri izvedbe počivalnikov MBRACE v novi "lipari" barvi

Trije modeli počivalnikov, wing, lounge in club izvedba imajo enako podnožje in vse lahko kombinirate s taburetom. Šest barv pletenine sedežev ima temno ali svetlo barvo ogrodja. Še pomembna informacija za ljubitelje te kolekcije. Kolekcija počivalnikov Mbrace je edina, pri kateri se cene za naslednjo sezono niso povečale.

_____________

Vrtne sedežne garniture


Sedežna garnitura HAVEN

Večjo novost 2023 predstavlja tudi izjemna kolekcija vrtnega sedežnega lounge pohištva Haven. Izdelana iz tikovine na povsem nov način. Nova tehnologija obdelave tikovine sedaj omogoča oblikovanje subtilnih, tankih in zaokroženih ploščatih panelov, ki dajejo garnituri poseben značaj. Ob sedenju vas prijetno objame in ustvari izredno ugoden občutek. 

Vrtna sedežna garnitura Haven je ena najlepših novosti za sezono 2023. Ima tudi povsem nov tip blazin za ustvarjanje večjega udobja. Novosti Gloster
Subtilni tanki ploščati paneli iz tikovine so značilnost vrtne sedežne garniture Haven

Kolekcija obsega vrtni fotelj, dvosed, trosed, taburet in nizke mizice. Posebnost v kolekciji je zelo uporabna ozka in dolga klubska miza. Lahko jo združite z višjo mizico iste kolekcije v poljubno kompozicijo. 

Bogato in mehko oblazinjenje omogoča globoko in sproščujoče sedenje. Vrtna sedežna garnitura v prostoru daje vtis domačnosti in razkošja.


Sedežna kolekcija BORA

Popolno novost 2023 predstavlja vrtna kolekcija Bora proizvajalca vrtnega pohištva Gloster. Obsega fotelj in dvosed. Zelo lepo obdelano ogrodje iz tikovine dopolnjuje odporna pletenina iz poliolefinskih vrvic v dveh različnih barvah. Udobnost sedišč je oblikovalec Henrik Pedersen izpopolnil z mehkimi in mamljivimi blazinami.

Nova kolekcija Bora vrtnega pohištva Gloster prinaša nove linije v njihov program. Novosti Gloster
Počivalnik s taburetom in dvosed bodo na voljo kot novost za sezono 2023

Kolekcija v zunanjem bivalnem prostoru izraža povezanost z naravo in nudi izjemno udobje ob sedenju in počivanju.


Sedežna garnitura STYLLETO

Kolekcija elementov za sedežne garniture Stylleto je zaradi potrebe po večji globini dobila še 90 cm globoke elemente. Omogočajo še udobnejše ležanje. Nove elemente lahko kombinirate z vsemi obstoječimi elementi globine 70 cm. S tem sedežni sestav še lažje prilagodite svojim potrebam.

Udobno ležanje je botrovalo dopolnitvi sedežne kolekcije Stylleto z globokimi elementi sedežne garniture. Novosti Royal Botan ia
Nabor modularnih sedežnih artiklov kolekcije Stylleto dopolnjujejo globlji elementi


Vertne sedežne garniture MAMBO LOUNGE

Mambo Lounge je lahkotna nova kolekcija lounge vrtnih sedežnih elementov. Izdelana je iz tikovine in je bogato oblazinjena, da omogoča največje udobje. Popolno boemsko udobje ustvarjajo podrobnosti lounge elementov in novi materiali, iz katerih so izdelane blazine.  

Vrtna sedežna garnitura Mambo Lounge iz tikovine izraža enostavno visoko eleganco in omogoča neverjetno udobje pri sedenju v njej.
Mambo Lounge bo zagotovo uspešna kolekcija iz tikovine za vrtne sedežne garniture

Kolekcija Mambo Lounge izvrstno dopolnjuje ponudbo vrtnih sedežnih garnitur iz tikovine. Lahkotno ogrodje je ojačano z jeklenim nosilnim okvirjem, ki daje elementom potrebno robustnost, nosilnost in trdnost. Skratka, to je elegantna lounge garnitura, narejena za trajno uporabo.


Vrtne sedežne garniture SUNRISE

Nova vrtna kolekcija Sunrise ponuja tudi elemente za sestav lounge vrtnih sedežnih garnitur. Vključuje fotelj, dvosed in trosed ter ležalnik. Masivno ogrodje je izdelano iz tikovine, ki je lahko dodatno obdelana, krtačena in črno obarvana. Skupaj z bogatim oblazinjenjem garnitura izraža prepričljiv in drzen značaj z elegantnim videzom.

Kolekcijo sedežnih elementov Sunrise dopolnjujejo tudi drugi elementi vrtnega pohištva, ležalniki, nizke mize in vrtne garniture miz in stolov. Novosti Manutti
Vrtna sedežna garnitura iz tikovine Sunrise ima enostavno, a udobno oblazinjenje


Vrtne sedežne garniture ESTENDO

Modularna vrtna sedežna kolekcija Estendo ima poudrjene ravnime linije in krivine kovinskega ogrodja. S tem izraža preprosto eleganco italijanskega dizajna. Vrtni sedežni elementi dajejo vtis retro videza, ki vas prav vabi, da se vsedete vanje. Udobno kolekcijo Estendo lahko prilagodite uporabi v vsakem zunajnjemu prostoru. 

Tipični italijanski dizajn vrtnih sedežnih elementov modularne kolekcije Estendo izraža preprosto eleganco. Novosti Roda
Vabljiv tipični italijanski dizajn sedežnega vrtnega pohištva


Vrtne mizice OTTO

Z vrtno mizico Otto in njenim monumentalnim, a subtilnim videzom v prostoru ustvari posebno harmonijo. Mizice treh različnih velikosti imajo leseno podnožje iz tikovine. Za njihovo ploščo lahko izberete keramiko, kamen ali prav tako ploščo iz tikovine. Mizice Otto so primerne tako za zunanje kot notranje ambiente.

Zanimivo oblikovana stranska mizica Otto t.i. "side table" ima zanimivo oblikovano podnožje iz tikovine. Novosti Tribu
Monumentalni videz vrtne mizice Otto v kombinaciji tikovine in keramike


_____________

Vrtni ležalniki in ležišča


Ležalnik STYLETTO

Kot novost za sezono 2023 so kolekcijo dopolnili udobni ležalniki z mehanizmom za nastavljanje naklona hrbtišča in sedišča. Lepo oblikovane blazine iz novih vrst tkanin dajejo ležalnikom možnost, da vam nudijo maksimalno udobje. Udobje dopolnjujejo še prijazni rokonasloni, ki so izdelani iz tikovine.

Izredno lepo oblikovano aluminijasto ogrodje in detajli iz tikovine dajejo ležalniku Stylleto poseben značaj. Novosti Royal Botania
Royal Botania je z ležalnikom Stylleto dopolnila že sedaj veliko izbiro


Ležalnik FLEX 

Že uveljavljena vrtna kolekcija Flex proizvajalca Manutti združuje svet kontrastov. Letos se je kolekciji pridružil še lepo oblikovan ležalnik. Njegovo ogrodje sestavlja kombinacija aluminija in tikovine. Iz tikovine pa je izdelano tudi ležišče, ki ga dopolnjuje udobna blazina. 

Elegantna kombinacija kovine in tikovine pri ležalniku Flex mu obeta dober sprejem med uporabniki. Novosti Manutti
Ležalnik Flex lepo dopolnjuje že uveljavljeno kolekcijo vrtnega pohištva


Viseče ležišče NESTREST

Ikonično viseče ležišče Nestrest je dobilo izredno lepo zeleno barvo, ki se izjemno sklada z našim zunanjim okoljem. Z zelenim ozadjem organska oblika ležišča pokaže svojo pravo eleganco. Ustvarja idealni bivalni prostor za sproščanje, meditacijo in intimne razgovore.

Nova preobleka ikoničnega vrtnega ležišča NESTREST. Novosti Dedon
Ikonično ležišče Nestrest je na voljo v viseči ali stoječi izvedbi


Zunanje ležišče DAYDREAM

Tudi ležišče Daydream je dobilo novo preobleko, pletenino v posebni svetlo zeleni barvi, ki mu daje povsem drugačen značaj. Prav nova barva omogoča njegovo umeščanje v povsem nove zunanje ambiente. Udobno ležišče je nekoliko ožje od običajnih in zahteva manj prostora. Z lahkoto ga umestite tudi na ožjo teraso.

Vrtno ležišče DAYDREAM ima novo barvo pletenine, ki se lepo vključuje v naravno okolje.
Prenovljeno vrtno ležišče Daydream dobiva nov značaj

_____________

Vrtna svetila


Senčnik in svetilka SOL

Inovativni in izredno atraktivni izdelek proizvajalca vrtnega pohištva Gloster. Združuje senčenje in osvetljevanje zunanjega bivalnega prostora. To ni običajni senčnik, bolje ga je opredeliti kot vrtno svetilko z izredno velikim senčilom.

Svetilka Sol ima senčilo premera 220 cm, kar podnevi lahko izkoristite za prijetno senco, zvečer za osvetlitev. Novosti Gloster
Izjemno oiblikovano vrtno svetilko Sol s svojim senčilom lahko podnevi uporabljate tudi za senčnik

Ogrodje svetilke je izdelano iz aluminija v dveh možnih barvah in z ustrezno stabilnim podstavkom. Pleteno senčilo iz sintetičnega materiala naravnega videza ima premer 220 cm. Dekorativno senčilo podnevi lahko uporabljate za senčenje, zvečer pa skupaj z LED svetilko daje prijetno ambientalno svetlobo.


Vrtna svetilka LUNA 

Prenosna vrtna svetilka Luna ima lahkoten in eleganten dizajn, ki očara in pritegne pozornost. Ogrodje ima izdelano iz aluminija, steklo svetilke pa je ročno pihano. Oblikovalski duo Yabu Pushelberg je svetilko ustvaril z namenom, da poveže ljudi z naravo. Navdih zanjo je dobil v odsevu mesečine v oceanu. Svetilka Luna je na voljo le v črni barvi.

Kovinska prenosna svetilka Luna s steklenim senčilom, je še ena od svetilk, ki vam lahko zunaj zvečer ustvari prijetno vzdušje
Prenosna svetilka Luna v črni barvi spominja na odsev mesečine

OGLEJTE SI ŠE:


_____________

Vrtni senčniki


Kolekcija senčnikov UX

Kolekcija UX senčnikov dopolnjuje klasični izbor senčnikov kolekcije Umbrosa z novim dizajnom, barvami in izboljšano konstrukcijo. UX senčniki vključujejo senčnike s sredinskim in stranskim drogom ter stenske senčnike. Zanje sta značilni dve barvi, povsem bela in povsem črna.

_____________

Senčniki s stranskim drogom so senčniki Versa UX, Eclipsum UX, Nano UX in Eclipsum UX. V kolekcijo spadata še senčnik Infina UX s sredinskim drogom in stenski senčnik Paraflex UX. 

_____________

Vrtne vaze in sedišča iz gline


Vaze ADAMAS in ANTHAS

V okviru programa Antologija Zemlje je Atelier Vierkant izdelal vrtne vaze iz kolekcij Adamas in Anthos . Predstavlja pravi poklon naravi, saj oblike, teksture in barve vaz posnemajo raznovrstne podobe iz narave.

_____________


Vrtna sedišča EMBRACE 

Povsem nova kolekcija Embrace vključuje vrsto različnih sedišč za uporabo v zunanjem okolju. Stéphanie Busard je oblikovala klop L-oblike in posamezna pravokotna sedišča. Vse v kombinaciji lesa severnoameriškega iglavca “Douglas fir” in gline. Vsa sedišča so primerna za uporabo tako v zunanjih kot v notranjih prostorih.

_____________

Kombinacija dveh prvovrstnih naravnih materialov, gline in hrastovega lesa odraža kontrast gladke površine gline in grobe obdelave lesa. Kolekcija Embrace se popolnoma spoji z okolico in prostoru, kjer je nameščena. Podari ji poseben pečat. Izjemna stvaritev med novostmi sezone 2023.

_____________

Pravočasna priprava na bivanje na vrtu

Čeprav se zima še ni zares začela, vsi že razmišljamo, kako bomo naslednjo pomlad lahko spet uživali na vrtu. Če imate v načrtu, da boste svoje zunanje bivalne prostore na novo opremljali ali dopolnili z vrtnim pohištvom ali drugimi izdelki za ustvarjanje prijetnega bivanja, je sedaj pravi čas za načrtovanje.

Ko bo že posijalo pomladansko sonce in boste potrebovali vrtno mizo, stole ali vrtno sedežno garnituro, ne bo mogoče takoj dobiti tiste izdelke, ki bi jih najbolj želeli. Proizvajalci vrtnega pohištva imajo na začetku sezone, to je februarja, praviloma vseh izdelkov dovolj na zalogi. Ko pa se sezona začne, se zaloga lahko hitro spremeni in bo za določene izdelke dobavni rok daljši.

Proizvajalci potrebujejo tudi določen čas za izdelavo blazin, ker jih zaradi velike izbire tkanin ne držijo na zalogi in jih izdelujejo izključno po naročilu. Čas izdelave blazin pa je od štiri do šest tednov. Posebej dolgi roki dobave so za dobavo vrtnih vaz večjih velikosti.

Široka izbira izdelkov, materialov, blazin in barv omogoča usklajen izbor in prilagoditev potrebam uporabnika in zunanjega ambienta.
Usklajena izbira materialov za novo vrtno pohištvo - novosti 2023 Royal Botania

Prav zaradi navedenega priporočamo, da dovolj zgodaj naročite vrtno pohištvo, senčnike in še posebej vrtne vaze. Naši svetovalci za vrtno pohištvo vam lahko posredujejo zelo točne informacije o vseh izdelkih iz programa vrtnega pohištva Prehod in njihovih dobavnih rokov. Lahko se najavite na obisk vnaprej, nam pošljete sporočilo ali nas enostavno pokličete. Za najavljene obiske našega razstavnega salona vedno zagotovimo prisotnost našega arhitekta in svetovalca.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Hästens izdeluje postelje, ki vam bodo spremenile življenje in za vedno spremenile vaš način razmišljanja o spanju. Ročno izdelano iz etično pridobljenih naravnih materialov.  #byPrehod#EssenceOfLuxury#RuleBreaker#UnfoldTheLuxury#ChicSimplicity#ChicSimplycityPrehod
#prehod
Naj vas zibanje v počivalniku KIDA navda s toplino in prijetnim občutkom nostalgičnega zibanja v gugalnici. ☺️
.
.
.
@dedon_official
 
#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#kida#prehod#dedon#vrtnopohistvoprehod
#prehod#offlineshopping #royalbotaniafurniture #vrtnopohistvoprehod
#prehod#vrtnopohistvoprehod #eksperimentalnistudio #offlineshopping #offlineshowroom
#eksperimentalnistudio #hastens#2024
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right