Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
13/10/2021

Z ARHITEKTI DO LUKSUZNIH BIVALNIH REŠITEV

Kategorije: 
Oznake: 

Sodelovanje z arhitekti in oblikovalci ustvarja večje zadovoljstvo končnih uporabnikov izdelkov in z njimi opremljenih prostorov. Naj gre za rezidenčne ali HoReCa objekte, sodelovanje olajša delo vseh sodelujočih in lahko močno skrajša postopek izbire izdelkov ter celotnega procesa načrtovanja do končne izvedbe projekta.

Z arhitekti oblikujemo luksuzne zunanje bivalne prostore, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja najbolj zahtevnih klientov.

V sodelovanju z arhitekti in oblikovalci ustvarjamo večje zadovoljstvo končnih uporabnikov izdelkov in z njimi opremljenih luksuznih prostorov.
Udobje, kakovost in trajnost ter izjemni dizajn so značilnosti luksuzno načrtovanih zunanjih bivalnih prostorov.


NAJBOLJŠE ZDRUŽENO NA ENEM MESTU

Prehod na enem mestu združuje najbolj priznane znamke vrtnega pohištva in ostale zunanje opreme. Arhitekti in oblikovalci imajo na voljo največjo izbiro vrhunskih izdelkov za opremljanje zunanjih bivalnih prostorov. Dedon, Gloster, Royal Botania, Tribu, Manutti, Paola Lenti, Roda, Umbrosa, Jardinico, Atelier Vierkant so znamke, ki jamčijo kakovost izdelkov, njihovo trajnost in zanesljivost ter zadovoljstvo njihovih uporabnikov. 

Kakovost izdelkov in storitev je za uresničitev pričakovanj zahtevnih investitorjev ključnega pomena. Trajnost izdelkov, udobje pri uporabi in dizajn zagotovijo zadovoljstvo skupnih naročnikov. Naj gre za rezidenčni ali HoReCa objekt (hoteli, gostinski objekti), poslovni ali javni prostor, vedno bolj je pomembno, da so prostori opremljeni z izdelki proizvajalcev, ki so vredni zaupanja.  

Morda se vedno ne sprašujemo, od kod izvirajo izdelki, iz česa in kako so narejeni. Zato je pomembno vedeti, s kom delamo, komu lahko zaupamo in na koga se lahko zanesemo.

Proporočamo samo tiste izdelke, ki so preverjeno primerni za predvideni namen uporabe. Njihova kakovost ustreza najvišjim standardom.
Z odličnim poznavanjem izdelkov in njihovih lastosti naše predlagane rešitve zanesljuvo ustrezajo namenu uporabe izdelkov


SVETOVANJE IN STROKOVNA PODPORA

Strokovno podporo in svetovanje za arhitekte in oblikovalce zagotavljamo že od zasnove zunanjih bivalnih rešitev. Olajšamo in skrajšamo postopek izbire izdelkov. Z našim sodelovanjem izbrani izdelki preverjeno ustrezajo predvidenemu namenu uporabe. 

Če je potrebno, pri zahtevnih projektih neposredno vključimo tudi proizvajalce izdelkov. Pomagamo in svetujemo pri kombiniranju izdelkov različnih blagovnih znamk po »mix & match« konceptu, tako da je njihova končna izbira čim bolje prilagojena potrebam uporabnika.

Sporočite nam vaše potrebe in pomagali vam bomo z vsemi zbranimi informacijami.

Zagotavljamo vrhunsko kakovost naših storitev, od strokovne podpore in svetovanja pri specifikaciji izdelkov do končne dobave, montaže in servisa. Preverimo pravilnost naročila, tako da točno ustreza predvidenemu namenu uporabe. Poskrbimo za dobavo ter izdelke pred dostavo in montažo natančno preverimo. Pohištvo dostavimo, zmontiramo in postavimo na predvideno mesto v dogovorjenem terminu. Poprodajne storitve izvajamo na podlagi dogovora s kupcem in lahko obsegajo periodično vzdrževanje in servis izdelkov.


"UP-TO-DATE” INFORMACIJE ZA ARHITEKTE

Arhitektom posredujemo urejene informacije o izdelkih, njihovih lastnostih in dosedanjih izkušnjah o njihovi uporabi. Redno obveščamo o novostih, razvoju novih izdelkov in spremembah v ponudbi proizvajalcev izdelkov. Stalno vzdržujemo »up-to-date« informacije, potrebne za delo na projektih.

Arhitekti in oblikovalci nam lahko svoja vprašanja ali potrebe po določenih informacijah posredujejo preko elektronskega naslova prehod@prehod.si ali preko telefona na našo mobilno telefonsko številko 040 623352.

Po dogovoru v našem razstavnem salonu pripravimo tudi predstavitve programov partnerskih znamk. Svetujemo klientom pri izbiri izdelkov in pripravimo njihovo testiranje. Na voljo imamo tudi popolno kolekcijo vzorcev vseh materialov, iz katerih so izdelki iz našega programa izdelani.

Sodobno bivanje temelji na konceptu OUT je IN

Bivanje zunaj uresničuje potrebo po stiku z naravo. Koncept OUT je IN je najbolj učinkovito možno doseči pri načrtovanju novih bivalnih objektov.
Luksuzni zunanji bivalni prostori so potreba sodobnega načina življenja
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
#poletje
#poletje
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right