Z ARHITEKTI DO LUKSUZNIH BIVALNIH REŠITEV

Luksuzno bivanje zunaj

Sodelovanje z arhitekti in oblikovalci ustvarja večje zadovoljstvo končnih uporabnikov izdelkov in z njimi opremljenih prostorov. Naj gre za rezidenčne ali HoReCa objekte, sodelovanje olajša delo vseh sodelujočih in lahko močno skrajša postopek izbire izdelkov ter celotnega procesa načrtovanja do končne izvedbe projekta.

Z arhitekti oblikujemo luksuzne zunanje bivalne prostore, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja najbolj zahtevnih klientov.

V sodelovanju z arhitekti in oblikovalci ustvarjamo večje zadovoljstvo končnih uporabnikov izdelkov in z njimi opremljenih luksuznih prostorov.
Udobje, kakovost in trajnost ter izjemni dizajn so značilnosti luksuzno načrtovanih zunanjih bivalnih prostorov.

NAJBOLJŠE ZDRUŽENO NA ENEM MESTU

Prehod na enem mestu združuje najbolj priznane znamke vrtnega pohištva in ostale zunanje opreme. Arhitekti in oblikovalci imajo na voljo največjo izbiro vrhunskih izdelkov za opremljanje zunanjih bivalnih prostorov. Dedon, Gloster, Royal Botania, Tribu, Manutti, Paola Lenti, Roda, Umbrosa, Jardinico, Atelier Vierkant so znamke jamčijo kakovost izdelkov, njihovo trajnost in zanesljivost ter zadovoljstvo njihovih uporabnikov. 

Kakovost izdelkov in storitev je za uresničitev pričakovanj zahtevnih investitorjev ključnega pomena. Trajnost izdelkov, udobje pri uporabi in dizajn zagotovijo zadovoljstvo skupnih naročnikov. Naj gre za rezidenčni ali HoReCa objekt (hoteli, gostinski objekti), poslovni ali javni prostor, vedno bolj je pomembno, da so prostori opremljeni z izdelki proizvajalcev, ki so vredni zaupanja.  

Morda se vedno ne sprašujemo, od kod izvirajo izdelki, iz česa in kako so narejeni. Zato je pomembno vedeti, s kom delamo, komu lahko zaupamo in na koga se lahko zanesemo.

Proporočamo samo tiste izdelke, ki so preverjeno primerni za predvideni namen uporabe. Njihova kakovost ustreza najvišjim standardom.
Z odličnim poznavanjem izdelkov in njihovih lastosti naše predlagane rešitve zanesljuvo ustrezajo namenu uporabe izdelkov

SVETOVANJE IN STROKOVNA PODPORA

Strokovno podporo in svetovanje za arhitekte in oblikovalce zagotavljamo že od zasnove zunanjih bivalnih rešitev. Olajšamo in skrajšamo postopek izbire izdelkov. Z našim sodelovanjem izbrani izdelki preverjeno ustrezajo predvidenemu namenu uporabe. 

Če je potrebno, pri zahtevnih projektih neposredno vključimo tudi proizvajalce izdelkov. Pomagamo in svetujemo pri kombiniranju izdelkov različnih blagovnih znamk po »mix & match« konceptu, tako da je njihova končna izbira čim bolje prilagojena potrebam uporabnika.

Sporočite nam vaše potrebe in pomagali vam bomo z vsemi zbranimi informacijami.

Zagotavljamo vrhunsko kakovost naših storitev, od strokovne podpore in svetovanja pri specifikaciji izdelkov do končne dobave, montaže in servisa. Preverimo pravilnost naročila, da točno ustreza predvidenemu namenu uporabe, poskrbimo za dobavo ter izdelke pred dostavo in montažo natančno preverimo. Pohištvo dostavimo, zmontiramo in postavimo na predvideno mesto v dogovorjenem terminu. Poprodajne storitve izvajamo na podlagi dogovora s kupcem in lahko obsegajo periodično vzdrževanje in servis izdelkov.

“UP-TO-DATE” INFORMACIJE ZA ARHITEKTE

Arhitektom posredujemo urejene informacije o izdelkih, njihovih lastnostih in dosedanjih izkušnjah o njihovi uporabi. Redno obveščamo o novostih, razvoju novih izdelkov in spremembah v ponudbi proizvajalcev izdelkov. Stalno vzdržujemo »up-to-date« informacije, potrebne za delo na projektih.

Arhitekti in oblikovalci nam lahko svoja vprašanja ali potrebe po določenih informacijah posredujejo preko elektronskega naslova arhitekt@prehod.si ali preko telefona na našo mobilno telefonsko številko 040 623352.

Po dogovoru v našem razstavnem salonu pripravimo tudi predstavitve programov partnerskih znamk. Svetujemo klientom pri izbiri izdelkov in pripravimo njihovo testiranje. Na voljo imamo tudi popolno kolekcijo vzorcev vseh materialov, iz katerih so izdelki iz našega programa izdelani.

Sodobno bivanje temelji na konceptu OUT je IN

Bivanje zunaj uresničuje potrebo po stiku z naravo. Koncept OUT je IN je najbolj učinkovito možno doseči pri načrtovanju novih bivalnih objektov.
Luksuzni zunanji bivalni prostori so potreba sodobnega načina življenja