OBISK SALONA GLOSTER

Obisk salona vrtnega pohištva Gloster

V okviru spoznavanja novih programov luksuznega vrtnega pohištva smo obiskali salon Gloster na sedežu podjetja. Gloster je danes eden vodilnih proizvajalcev najbolj kakovostnega vrtnega pohištva. Vedno bolj se uveljavlja tudi pri naših kupcih. Vedno prepriča z izjemnim dizajnom in občutkom za udobje uporabnikov njihovega vrtnega pohištva.

Gloster nas vsako leto preseneti z novimi izdelki, pri katerih izjemno dobro zna izkoristiti lastnosti materialov, predvsem tikovine, možnosti novih tehnologij obdelave in ustvarjalnost oblikovalcev. Prizadevanja, da ustvari res najboljše, kar lahko, se mu vsako leto uresničijo z novimi izdelki.

Vizija luksuza z dizajnom in kakovostjo

Vrtno pohištvo, ki ga izdeluje Gloster je namenjeno za zunanjo uporabo, ne glede na vremenske pogoje. Ni pomembno ali je pohištvo iz tikovine, kovine, sintetičnih materialov, vse je lahko na prostem v vseh letnih časih. Vključno z blazinami, kar Gloster želi predstaviti z zunaj postavljeno sedežno garnituro Grid.

Vrtna sedežna garnitura GRID LOUNGE z odlagalnimi površinami iz nove keramike - salon Gloster
Sestav elementov izjemne sedežne kolekcije Grid lounge z novo barvo keramike

Prav vrtna sedežna kolekcija elementov Grid je tista, ki jo imajo kupci najraje, in jo zato Gloster stalno inovira in dopolnjuje. Za naslednjo sezono je na voljo nova, izredno atraktivna keramika na mizah in stranskih mizicah te kolekcije.

GLOSTER označuje odlična tikovina

Najbolj kakovostna tikovina že od vsega začetka delovanja označuje vrtno pohištvo Gloster. Na svojih plantažah tikovih dreves Gloster uporablja vsa spoznanja, kako poskrbeti, da bo les plantažnih dreves najboljši. Pravilna rast, dovolj velika starost in pravilni postopek razreza, sušenja in obdelave lesa so ključni, da ima les Gloster potrebno kakovost.

Ena najlepših večjih miz iz najboljše tikovine DECK. Označujejo jo dolge ravne linije in masivna izvedba - salon Gloster.
Izjemna miza Deck iz tikovine da prostoru svojstven značaj

Gloster vrtno pohištvo iz tikovine je prav zaradi tega izjemno. Dopolnjuje ga še dizajn priznanih oblikovalcev, ki znajo začutiti čarobnost in vse lastnosti tega lesa. Ena najlepših miz iz programa Gloster je prav nova miza Deck, ki s svojimi dolgimi linijami nekoliko spominja na ladijsko palubo.

Vrtne garniture z novimi mizami in stoli

Nekatere uporabnike zunanjih miz iz tikovine motijo razmiki med posameznimi deskami ali letvami mizne plošče. Razmiki so potrebni zaradi dveh vzrokov, da padavinska voda enostavno odteče s površine in da ne pride do prevelikih deformacij in posledično razpok v lesu. Gloster je z novo tehnologijo omogočil izdelavo tudi odpornih miznih plošč, ki imajo polno gladko površino. Prva taka miza je nova miza Kasha, ki ima tudi povsem novo oblikovano keramično podnožje.

Prva miza s polno gladko mizno ploščo iz tikovine, ki je zaradi nove tehnologije izdelave povsem odporna na deformacije zaradi vpliva vremenskih pogojev.
Miza Kasha s podnožjem iz keramike in masivno ploščo iz tikovine z novimi stoli Bora

Vrtna sedežna kolekcija MISTRAL

Na osnovi povpraševanja po nižjem hrbtišču vrtne sedežne kolekcije Mistral, je Gloster oblikoval vse elemente še z nizkim hrbtiščem. Nižje hrbtišče ne zapira pogleda in je zato ugodnejši na terasah in balkonih, ker ne zapira pogledov skozi okna.

Elementi vrtne sedežne kolekcije Mistral s hrbtiščem visoke in nizke velikosti - salon Gloster.
Vrtna zofa Mistral z nizkim hrbtiščem, ki ne ovira pogleda

Oglejte si našo ponudbo in novosti iz našega programa. Zagotovo lahko najdete veliko idej in izdelkov, ki vam bodo bivanje zunaj polepšali in naredili udobnejše.

V Prehodu pripravljamo predstavitev vrtnega pohištva Gloster

V Prehod-u bomo pred začetkom nove sezone 2023 pripravili predstavitev kolekcije vrtnega pohištva Gloster. Njihove najbolj kakovostne in popularne izdelke si boste lahko pri nas ogledali in jih tudi preizkusili. Za vse obiskovalce predstavitve pripravljamo tudi možnost nakupa Gloster izdelkov po izjemni promocijski ceni.

Kolekcija lounge elementov Fern je izjemno udobna - salon Gloster.
Udobje v dvojnem ležalniku Fern

Predstavitev, ogled in preizkušanje vrtnega pohištva Gloster bo trajalo en teden. Vse zainteresirane bomo pravočasno posebej obvestili po elektronski pošti.

Če želite prejeti vabilo, se prijavite ali nam to sporočite po telefonu.