Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

HÄSTENS SLEEP SPA & VERTIGO BIRD

»Light Up Your Dreams«

HÄSTENS SLEEP SPA & VERTIGO BIRD

»Light Up Your Dreams«
VABILO NA OBLIKOVALSKI DOGODEK OB 45. LETNICI IKONIČNEGA HÄSTENS »BLUE CHECK« VZORCA POD VERTIGO BIRD ŽAROMETI
Želite Rolls-Royce med posteljami? Želite preiskusiti spanje prihodnosti?
Prijava na dogodek v torek, 12.12.2023.
Začetek dogodka za arhitekte in oblikovalce je ob 16. uri, večerni del za preostale goste se bo pričel ob 18. uri.

Na dogodku boste imeli priložnost testirati najbolj luksuzne postelje, na katerih spijo tudi člani švedske kraljeve družine in svetovno znani ustvarjalci, kot so Tom Cruise, Drake in Angelina Jolie. Raziskali boste različne načine uporabe ambientalne svetlobe, spoznali zgodbo legendarnega belo-modrega karo vzorca in si od blizu ogledali minimalistična svetila, ki se uvrščajo med uspešne zgodbe industrijskega oblikovanja.

Samo gostje dogodka boste imeli možnost dostopa do ekskluzivnih ponudb (brezplačna saten posteljnina ob nakupu postelje). Na dogodku boste lahko spoznali naslednje kotičke:
  • »Testing Corner«: testiranje postelj
  • »The perfect bedroom Corner«: popolni spalni ambient
  • »VIP Golden Corner«: druženje ob najbolj luksuzni postelji
  • »INFO Corner«: za vse, ki vas zanimajo tehnične podrobnosti, nakupno-prodajni pogoji, in partnerstvo.
  • »Garden Corner«: pobeg na svež zrak
Pri kreiranju in raziskovanju vaših edinstvenih občutkov vam bodo na voljo strokovnjaki: mag. Anton Jenko, mag. Lučka Jenko, CEO Hästens slovenski trg, mag. Zala Pia Žmak, CEO Hästens hrvaški trg in Mihael Potočnik, CEO Vertigo Bird.

ZAKAJ HÄSTENS?

Podjetje Hästens se razvoju in izdelavi postelj izjemne kakovosti s strastjo posveča že več kot 170 let. Izdelava ene postelje ročno in na tradicionalni način traja tudi več kot 600 ur. Postelje tega švedskega proizvajalca so izdelane iz najfinejših naravnih materialov. Več plasti konjske žime, bombaža, volne in lanu so skupaj z vzmetmi in lesenim ogrodjem razporejene tako, da podpirajo telo na najboljši način in mu dajejo poseben občutek mehkobe ter udobja.
Spoznajte Hästens

ZAKAJ VERTIGO BIRD?

Blagovna znamka Vertigo Bird združuje minimalizem in ljubezen do estetsko dovršenega in brezčasnega dizajna. Odraža velika imena industrijskega oblikovanja, med njimi Bevk Perović Arhitekti, Arne Vehovar, Neil Poulton, A+A Cooren in drugi, ter se lahko pohvali z več mednarodnimi nagradami. Vsako svetilo je izdelano z mojstrsko skrbnostjo – gre tako rekoč za polrokodelske izdelke, ki so skoraj v večini izdelani v Slovenji.

SPANEC IN SVETLOBA

Spanje je bistveni element človekovega zdravja, saj podpira širok spekter sistemov, vključno z imunsko funkcijo, metabolizmom in čustveno regulacijo in je osnova dobrega počutja in zdravja. Na našo biološko uro, ki uravnava ritem spanja in budnosti, cirkadiani ritem, močno vpliva izpostavljenost svetlobi. Glede na dejstvo, da prespimo skoraj tretjino našega življenja, ima izbira kakovostne postelje in ustreznih svetlobnih teles velik pomen.
Pridružite se nam na očarljivem večeru pod toplim sijajem ustvarjalnosti! Odkrijte svet, kjer udobje in osvetlitev združita moči. Vabljeni na ekskluzivni dogodek, ki ga prirejata Hästens Sleep spa Prehod in Vertigo Bird, kjer se postelje srečajo z lučmi v simfoniji stila in prefinjenosti. Bodite del magije - potrdite svojo udeležbo danes!

Veselimo se srečanja z vami.

Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
#poletje
#poletje
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
sunpower-switchcrossmenuarrow-downarrow-right