Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...
POSTELJE HÄSTENS

Edinstveno doživetje spanja

Spanje, ki vam ga podarjajo postelje HÄSTENS, vam spremeni življenje. Vsak dan. Dober in miren spanec je danes vedno bolj cenjena dobrina. Vpliva na vaše počutje, na vaše razpoloženje in vitalnost v drugih dveh tretjinah dneva, ko ne spite. V današnjem sodobnem načinu življenja, polnega obremenitev in stresa, je spanje najbolj cenjena dobrina. Vredno razmisleka.

Preberi več
Individualne predstavitve in preizkus postelj HÄSTENS
POSTELJE HÄSTENS

Edinstveno doživljanje spanja

Spanje, ki vam ga podarjajo postelje HÄSTENS, vam spremeni življenje. Vsak dan. Dober in miren spanec je danes vedno bolj cenjena dobrina. Vpliva na vaše počutje, na vaše razpoloženje in vitalnost v drugih dveh tretjinah dneva, ko ne spite. V današnjem sodobnem načinu življenja, polnega obremenitev in stresa, je spanje najbolj cenjena dobrina. Vredno razmisleka.

Individualne predstavitve in preizkus postelj HÄSTENS
IMPRESIVNA KAKOVOST

Spanje je nov statusni simbol

V posteljah Hästens je spanje na najvišjem možnem nivoju in nedvomno veljajo za najboljše postelje na svetu. To potrjujejo tudi njihovi zadovoljni kupci, med katerimi je največ zvezdnikov, znanih osebnosti, poslovnežev in športnikov, ki vsi za svojo uspešnost potrebujejo neprecenljiv spanec. Hästens je od leta 1952 tudi uradni dobavitelj postelj švedskemu kraljevemu dvoru.

NARAVNO SPALNO OKOLJE

Harmonija naravnih materialov

Postelje HÄSTENS so v celoti zdelane iz naravnih materialov, konjske žime, volne, bombaža in lanu, ki so najtesneje povezani s kakovostjo spanja in z dobrim počutjem v postelji. Skupaj z vzmetmi so načrtno razporejeni v več plasti. Njihov sestav daje neopisljiv občutek mehkobe in ustvarja za spanje najprimernejšo mikroklimo.
MOJSTRSKA IZDELAVA

170 let izkušenj

Vse postelje HÄSTENS so izdelane ročno. Vanje je vgrajeno vso pridobljeno mojstrsko znanje. Postelje so mojstrovina njihovih ustvarjalcev. Podarijo vam neprecenljivo spanje. Koliko spretnosti in energije je v celotnem procesu ročne izdelave potrebno vdelati vanje, si lahko ogledate v video posnetku STRAST DO POSTELJ.
TRAJNOST

25 let garancije

Vse postelje HÄSTENS imajo garancijo 25 let. Ob pravilni uporabi lahko trajajo še bistveno dlje. Postelje so izdelane na tak način in iz takih materialov, da jih lahko uporabljate skoraj doživljensko. Okolju prijazna izbira, ki ne obremenjuje narave z ostanki večkrat zamenjanih postelj.
POSTELJNINA HÄSTENS

Oplemeniteno spalno udobje

Spanje v postelji bo popolno ob uporabi postelji prilagojene posteljnine. Pri spanju ste s posteljnino v neposrednem stiku in prav zato je priporočljivo njenemu izboru posvetiti posebno pozornost. Da kupcem postelj olajša izbiro, ima Hästens posebej izbrano zbirko blazin in odej iz najfinejšega gosjega puha ter posteljnino iz izbranega egiptovskega bombaža in lanu.

12 MODELOV POSTELJ

Za vse, ki cenite dober spanec

V zbirki postelj HÄSTENS je dvanajst modelov postelj. Od tega so trije modeli luksuzne izvedbe, GRAND VIVIDUS, VIVIDUS in DRĒMƏR. Med ostalimi modeli izstopa še postelja 2000T, ki je bila prva med njimi izdelana s ciljem, da omogoči najboljši možni spanec. Ostali modeli postelj so še APPALOOSA, MARWARI, HERLEWING, EALA, MARANGA, SUPERIA, EXCEL in ADJUSTABLE.

Grand Vividus

Hästens

Grand Vividus

Life Well Lived

Weight: 455 kg (180x210 cm)
Height: 75 cm (including Grand Vividus top mattress 7 cm, mattress 27 cm, base 33 cm and Grand Vividus podium with integrated legs 8 cm)

Vividus
Image is not available

Hästens

Vividus

Our second most exclusive bed

Weight: 220.7 kg (180x210 cm)
Height: 72 cm (including Vividus top mattress 7 cm, mattress 27 cm, base 28 cm and Vividus legs 10 cm*

Drēmər
Image is not available

Hästens

D r ē m ə r

The day is yours

Weight: 217.2 kg (210x210 cm)
Height: 69 cm (including drēmər top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9 cm)

2000T
Image is not available

Hästens

2000T

The bed of all our beds.

Weight: 203.1 kg (180x210 cm)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 37

Appaloosa
Image is not available

Hästens

Appaloosa

The opposite of understatement.

Weight: 205.4 kg (180x210)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9 cm*)
Number of layers: 37

Marwari
Image is not available

Hästens

Marwari

Stylish refinement of the minutest details.

Weight: 205.1 kg (180x210 cm)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and Marwari legs 9 cm*
Number of layers: 37

Herlewing
Image is not available

Hästens

Herlewing

Three spring systems to take you to
a higher dimension of relaxation.

Weight: 173.4 kg (180x210 cm)
Height: 65 cm (including top mattress 5 cm, mattress 24 cm, base 27 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 38

Eala
Image is not available

Hästens

Eala

The bed that unites sturdiness with fluffiness.

Weight: 148.8 kg (180x210 cm)
Height: 62 cm (including top mattress 5 cm, mattress 22 cm, base 26 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 28

Maranga
Image is not available

Hästens

Maranga

The epitome of cloud-like comfort.

Weight: 124.5 kg (180x210 cm)
Height: 61 cm (including top mattress 5 cm, mattress 21 cm, base 19 cm and recommended legs 16cm*)
Number of layers: 27

Superia
Image is not available

Hästens

Superia

The best frame bed we have ever built.

Weight: 128.6 kg (180x210 cm) + BJ top mattress
Height: 58 cm (including top mattress 5 cm, base 37 cm and recommended legs 16 cm*)
Number of layers: 18

Excel
Image is not available

Hästens

Excel

Strong and silent. An energy-boosting sanctuary.

Weight: 121.7 kg (180x210 cm)
Height: 57 cm (including top mattress 5 cm, base 36 cm and recommended legs 16 cm*)
Number of layers: 18

Adjustable
Image is not available

Hästens

Adjustable

A most accommodating bed.

Weight: 257.8 kg (180x210 cm)
Height: 66 cm (including top mattress 5 cm, mattress 22 cm and recommended legs 18 cm*)
Number of layers: 28

Grand Vividus

Hästens

Grand Vividus

Life Well Lived

Weight: 455 kg (180x210 cm)
Height: 75 cm (including Grand Vividus top mattress 7 cm, mattress 27 cm, base 33 cm and Grand Vividus podium with integrated legs 8 cm)

Vividus

Hästens

Vividus

Our second most exclusive bed

Image is not available

Weight: 220.7 kg (180x210 cm)
Height: 72 cm (including Vividus top mattress 7 cm, mattress 27 cm, base 28 cm and Vividus legs 10 cm*

Drēmər

Hästens

D r ē m ə r

The day is yours

Image is not available

Weight: 217.2 kg (210x210 cm)
Height: 69 cm (including drēmər top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9 cm)

2000T

Hästens

2000T

The bed of all our beds.

Image is not available

Weight: 203.1 kg (180x210 cm)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 37

Appaloosa

Hästens

Appaloosa

The opposite of understatement.

Image is not available

Weight: 205.4 kg (180x210)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and recommended legs 9 cm*)
Number of layers: 37

Marwari

Hästens

Marwari

Stylish refinement of the minutest details.

Image is not available

Weight: 205.1 kg (180x210 cm)
Height: 69 cm (including top mattress 5 cm, mattress 25 cm, base 30 cm and Marwari legs 9 cm*
Number of layers: 37

Herlewing

Hästens

Herlewing

Three spring systems to take you to a higher dimension of relaxation.

Image is not available

Weight: 173.4 kg (180x210 cm)
Height: 65 cm (including top mattress 5 cm, mattress 24 cm, base 27 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 38

Eala

Hästens

Eala

The bed that unites sturdiness with fluffiness.

Image is not available

Weight: 148.8 kg (180x210 cm)
Height: 62 cm (including top mattress 5 cm, mattress 22 cm, base 26 cm and recommended legs 9cm*)
Number of layers: 28

Maranga

Hästens

Maranga

The epitome of cloud-like comfort.

Image is not available

Weight: 124.5 kg (180x210 cm)
Height: 61 cm (including top mattress 5 cm, mattress 21 cm, base 19 cm and recommended legs 16cm*)
Number of layers: 27

Superia

Hästens

Superia

The best frame bed we have ever built.

Image is not available

Weight: 128.6 kg (180x210 cm) + BJ top mattress
Height: 58 cm (including top mattress 5 cm, base 37 cm and recommended legs 16 cm*)
Number of layers: 18

Excel

Hästens

Excel

Strong and silent. An energy-boosting sanctuary.

Image is not available

Weight: 121.7 kg (180x210 cm)
Height: 57 cm (including top mattress 5 cm, base 36 cm and recommended legs 16 cm*)
Number of layers: 18

Adjustable

Hästens

Adjustable

A most accommodating bed.

Image is not available

Weight: 257.8 kg (180x210 cm)
Height: 66 cm (including top mattress 5 cm, mattress 22 cm and recommended legs 18 cm*)
Number of layers: 28

Ena postelja.
Več barv.

Blue check
Blue Check
Black check
Black Check
Graphite check
Graphite Check
Silver grey check
Silver Grey Check
Taupe check
Taupe Check
Silver beige check
Silver Beige Check
Light Olive check
Light Olive Check
Red Earth check
Red Earth Check
Gold check
Gold Check
Solid Sand check
Solid Sand Check
Solid Pearl check
Solid Pearl Check
Solid Grey check
Solid Grey Check
Solid Black check
Solid Black Check
Solid Royal Navy check
Solid Royal Navy Check
Solid Brown check
Solid Brown Check
Blue check
Black check
Graphite check
Silver grey check
Taupe check
Silver beige check
Light Olive check
Red Earth check
Gold check
Solid Sand check
Solid Pearl check
Solid Grey check
Solid Black check
Solid Royal Navy check
Solid Brown check
Individualne predstavitve in preizkus postelj HÄSTENS

Strast za najboljši spanec

Ustvarjanje najboljšega spanja je umetnost. Vzpodbuja jo strast ustvarjalcev postelj HÄSTENS, ki stalno stremijo k preseganju svojih dosežkov.
OGLEJTE SI KATALOG HÄSTENS
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Ko se čas sprehodi naprej.
Z @royalbotania se @prehod.official že 25 let sprehaja v času pred nami in razveseljuje kupce, ki nakupujejo z vizijo, kako želijo doživljali čas, ki šele prihaja.
Za ljubitelje angleških vrtov.
Praznike smo preživeli na obali in 
nov teden pričenjamo polni optimizma. Salon in Prehodov vrt sta se že odela v zeleno.
V salonu kraljuje gugalnica KIDA, ki že navdušuje obiskovalce. 

In kako vi doživljate pomlad?
Sunlight triggers something in our brains called serotonin, a chemical that boosts our mood and makes us feel happier.#prehod#royalbotania
So This Is Love…#hastens#prehod
2024
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-leftarrow-right