Blagovne znamke
Atelier Vierkant
Atelier Vierkant
Vrtne vaze, lonci in posode Atelier Vierkant predstavljajo vrhunec oblikovanja gline. V vsakem bivalnem prostoru izražajo lepoto, urejenost in občutek prisotnosti ljudi. S svojimi oblikami ustvarijo različna občutja in doživetja. So umetniške skulpture, ki samostojno ali z ustrezno zasaditvijo naredijo prostor edinstven.
Vrtne vaze Atelier Vierkant privlačijo poglede in ustvarjajo posebno vabljive ambiente, kjer se ljudje radi zadržujejo.
Extremis
Extremis
Že ime blagovne znamke Extremis napoveduje značilnosti njihovega programa vrtnega pohištva. Svoje pohištvo označujejo kot orodje za druženje in ustvarjanje novih doživetij. Temu principu je prilagojen tudi dizajn vseh njihovih izdelkov.
Vrtno pohištvo Extremis ima dve glavni značilnosti. Uporabnost in moč, da vzpodbujajo druženje ljudi, ki ga uporabljajo. Ponuja povsem svojstvene rešitve, značilne samo za Extremis.
Roda
Roda
Vrtno pohištvo Roda zaznamuje značilni italijanski dizajn in modni pristop. Temelji na združevanju notranjih in zunanjih bivalnih prostorov na mediteranski način. Pri vrtnem pohištvu Roda z lahkoto prepoznate uravnotežen sredozemski slog, ki se pojavlja v njegovih oblikah, barvah in materialih.
Vrtno pohištvo Roda lahko prilagodite zunanjemu in notranjemu bivalnemu prostoru ter lastnemu slogu bivanja.
Manutti
Manutti
Manutti vrtno pohištvo obsega izdelke za različna okolja in okuse. Označuje ga preplet kontinentalnega in mediteranskega značaja. Za izdelavo pohištva Manutti uporablja tudi nekoliko nepričakovane materiale, kot so svojstvene pletenine ter črno obarvana in krtačena tikovina. Vrtno pohištvo Manutti združuje zanimive barvne kombinacije in inovativne načine pletenja. V izdelke je vgrajena simpatija do tradicionalnega načina druženja na vrtu.
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie
Barlow Tyrie že več kot sto let izdeluje vrtno pohištvo iz najboljše tikovine. Ohranjajo tradicionalni mojstrski način izdelave, ki tikovino spremeni v brezčasne izdelke, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram.
Program izjemnega vrtnega pohištva Barlow Tyrie dopolnjuje še pohištvo iz navtičnega nerjavnega jekla. Njihov tik in navtično jeklo sta edina materiala, ki sta povsem odporna na klimatske razmere ob morju in na plovilih.
Tribù
Tribù
Vrtno pohištvo Tribù zaznamuje eleganca diskretnega
in prefinjenega značaja. Kolekcije vrtnega pohištva Tribù imajo nežen, lahkoten značaj in umirjen čar. Na unikaten način prinašajo luksuzni bivalni slog ljubiteljem vrta in bivanja zunaj. Tribù ponuja udobje notranjega pohištva v zunanjih bivalnih prostorih in jih s tem medsebojno povezuje.
Sodobno oblikovano vrtno pohištvo Tribù elegantno izraža čistost in popolnost.
Dedon
DEDON
Dedon vrtno pohištvo označuje prvovrstna pletenina, izdelana iz najkakovostnejših sintetičnih vlaken. Pri njihovem pohištvu se odlično združujeta sodobna tehnologija in tradicionalno ročno delo. Priznani oblikovalci so za Dedon ustvarili vrsto ikoničnih kosov vrtnega pohištva, ki omogočajo osebno razkošje na prostem.
Z Dedonom se prepletajo doživetja, navdihi in zgodbe s celega sveta. Njihov “Spirit of Place” izraža ustvarjalno svobodo.
Gloster
Gloster
Vrtno pohištvo Gloster omogoča ustvariti brezčasne zunanje bivalne prostore, ki pričarajo vabljivo razpoloženje. Za njihovo izdelavo Gloster uporablja samo najboljšo tikovino in druge izbrane materiale. Vsi njihovi izdelki so oblikovani s ciljem, da boste z njimi na prostem uživali v neštetih, za vas posebnih trenutkih.
Osredotočenost na izdelavo najboljšega in brezčasnega vrtnega pohištva je Gloster postavila na sam vrh tovrstne ponudbe.
Royal Botania
Royal Botania
Vrtno pohištvo Royal Botania zaznamujejo tri značilnosti, estetika, ergonomija in izvrstna tehnična izvedba vsake podrobnosti. Njihova izjemno široka ustvarjalnost je oblikovala obširen izbor vrhunskega vrtnega pohištva. Njihove tehnično dovršene rešitve in trajnost izdelkov vsakogar presenetijo.
Med vsemi blagovnimi znamkami ima Royal Botania največjo zbirko vrhunskega vrtnega pohištva za zahtevne uporabnike.
Vse...

Hästens

by PREHOD
NAJBOLJ CENJENA DOBRINA

Edinstveno doživljanje spanja

Spanje, ki vam ga podarjajo postelje HÄSTENS, vam spremeni življenje. Vsak dan. Dober in miren spanec je danes vedno bolj cenjena dobrina. Vpliva na vaše počutje, na vaše razpoloženje in vitalnost v drugih dveh tretjinah dneva, ko ne spite. V današnjem sodobnem načinu življenja, polnega obremenitev in stresa, je spanje najbolj cenjena dobrina. Vredno razmisleka.

NARAVNO SPALNO OKOLJE

Harmonija naravnih materialov

Postelje HÄSTENS so v celoti naravne postelje. Izdelane so iz naravnih materialov, konjske žime, volne, bombaža in lanu, ki so najtesneje povezani s kakovostjo spanja in z dobrim počutjem v postelji. Skupaj z vzmetmi so načrtno razporejeni v več plasti. Njihov sestav daje neopisljiv občutek mehkobe in ustvarja za spanje najprimernejšo mikroklimo.
MOJSTRSTVO

170 let izkušenj

Vse postelje HÄSTENS so izdelane ročno. Vanje je vgrajeno vso mojstrsko znanje, ki so si ga pridobili. Postelje so mojstrovina njihovih ustvarjalcev. Koliko spretnosti in energije je v celotnem procesu ročne izdelave potrebno vdelati vanje, si lahko ogledate v video posnetku OD ROČNEGA DELA DO OBČUTKOV. Podarijo vam neprecenljivo spanje.

Strast do najboljšega spanca

Ustvarjanje najboljšega spanja je umetnost, ki jo vzpodbuja strast ustvarjalcev neprimerljivih postelj HÄSTENS.
OGLEJTE SI KATALOG HÄSTENS

V Hästens Sleep Spa Prehod postelje HÄSTENS lahko preizkusite, ker edino tako boste občutili njihov spalni potencial in neizmerno udobje. “Sleep coach”, naš ekspert za postelje in spanje, vam bo pri tem svetoval in vam pomagal, da boste sami lahko ugotovili, katera postelja vam najbolj ustreza.

2000T
HERLEWING
OBČUTITE

2000T

Postelja 2000T je nastala po načrtnem večletnem raziskovanju, kako ustvariti najboljši spanec. Ustvarili so največjo mojstrovino med posteljami HÄSTENS. Vsaka podrobnost pri izbiri materialov in njeni izdelavi je bila narejena z namenom. Postelja 2000T vas zasvoji takoj, ko jo prvič preizkusite. Nudi vam izjemno udobje in odlično podporo v vsakem spalnem položaju.

DRĒMƏR
NADVZMETNICA
NASPANI VSAK DAN

Pridružite se spočitim ljudem

V zbirki postelj HÄSTENS je enajst modelov postelj. Od tega so trije modeli prave boxspring izvedbe. Vsi ostali modeli postelj so kontinentalne izvedbe in imajo nadgrajen sestav, ki daje posteljam luksuzni značaj z neizmernim spalnim udobjem. Med njimi zlasti izstopata luksuzni postelji DRĒMƏR in 2000T, ki se jima pridružujejo še modeli vrhunskih postelj HERLEWING, EALA in MARANGA.
MARANGA
EALA
POSTELJNINA
Individualne predstavitve in preizkus postelj HÄSTENS
od srede do petka 16.00 - 20.00
PRIJAVA IN REZERVACIJA TERMINA
Delovni čas
Sreda - Petek
10:00 - 16:00
Na podlagi prijave
08:00 - 20:00
Sobota
9:00 - 13:00
Ponedeljek in torek
ZAPRTO
prehod.official
Utelešenje igre naravnih materialov in oblike. 😍

Enojna sedišča EMBRACE skupaj s klopjo dopolnjujejo to zanimivo kolekcijo. Oblikovala jo je Stéphanie Busard in uporabila dva naravna materiala, glino in les duglazije. Duglazija je vrsta severno ameriške jelke “Douglas fir” in njen les je zelo odporen na zunanje vremenske razmere. Med seboj ju je združila s ploskvami in linijami L-oblike. Vsa sedišča so tako primerna za uporabo v zunanjih kot v notranjih prostorih.
.
.
.
@ateliervierkant
Luksuzen počivalnik KIDA združuje eleganco, udobnost in omogoča popoln oddih. 🤩 
.
.
.
@dedon_official

#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
Vrtne gugalnice vas zazibajo v svet neprekosljive sprostitve in brezskrbnega udobja! ☺️
.
.
.
@dedon_official

#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
Naj vas zibanje v počivalniku KIDA navda s toplino in prijetnim občutkom nostalgičnega zibanja v gugalnici. ☺️
.
.
.
@dedon_official 

#prehod #luksuznovrtnopohistvo #vrtnopohistvo #outdoorluxury #enjoylife #garden #relax #luxurylife #luksuz #home #luksuznovrtnopohistvoprehod #prehodkranj
Porcini…🍄 ljubke vrtne mizice.
#prehod#outjein#dedon#vrtnopohistvoprehod
Nakit sodobnega vrta.
#prehod#dedon#outjein#vrtnopohistvoprehod
Sprostimo se.Počivalnik Folia @royalbotania#royalbotania#prehod#outjein
Eleganca spojena z minimalizmom.
#royalbotania#prehod#outjein
#royalbotania#prehod#outjein
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user prehod.official does not have permission to use this feed type.
2023
 - Copyright.
 All Rights Reserved, PREHOD d.o.o., Kranj
crossmenuarrow-right