STOPITE V STIK Z NAMI

Vrtna garnitura Mistral

V Eksperimentalnem studiu Prehod in Hästens Sleep Spa vam želimo olajšati vzpostaviti stik z nami in omogočiti enostaven dostop do informacij. Na naši spletni strani lahko najdete osnovne informacije o naših izdelkih in možnostih njihove uporabe. Naši svetovalci tudi redno objavljajo koristne informacije in nasvete na našem blogu o stvareh, ki naše kupce najbolj zanimajo. Prepričani smo, da med njimi lahko najdete odgovor tudi na marsikatero vaše vprašanje.

Dodovorjeno osebno svetovanje vam zagotovi, da se naši svetovalci in arhitekti, ki odlično poznajo naše izdelke, posvetijo vašemu projektu.
Osebno svetovanje v dogovorjenem terminu vam zagotavlja, da se naši svetovalci lahko posvetijo samo vašemu projektu

Osebno dogovorjeni termini obiskov v salonu

Vsem obiskovalcem nudimo povsem nemoten osebni ogled salona in individualno svetovanje. V času vašega obiska bo salon zaprt za javnost in naši svetovalci se bodo posvetili samo vam. Z veseljem vam bomo predstavili naš program vrtnega pohištva, vrtne opreme in postelj Hästens.

Sporočite nam, kdaj bi nas želeli obiskati in skupaj bomo uskladili termin vašega obiska.

Zagotovite si virtualno svetovanje in osebno svetovanje v Eksperimentalnem studiu Prehod in Hästens Sleep Spa v dogovorjenem terminu.
Obiščite Eksperimentalni studio Prehod in Hästens Sleep Spa v vnaprej dogovorjenem terminu

Virtualno svetovanje

Ne glede na to, kje se nahajate, se lahko z nami dogovorite za virtualno svetovanje. V dogovorjenem času se boste lahko z našim izbranim svetovalcem povezali preko spleta in pomagal vam bo pri reševanju zadev, za katere potrebujete pomoč.

Na določena vprašanja vam lahko odgovorimo tudi po telefonu, kar lahko vključuje tudi svetovanje, če zanj ne potrebujemo posebne priprave.

Virtualno svetovanje vam omogoča enostavno vzpostavitev stika z nami in kasneje posvetovanje pri pripravi idejnih rešitev za vaš projekt.
Osebno svetovanje za opremljanje luksuznih bivalnih prostorov. Stopite v stik z nami.

Osebno svetovanje za opremljanje luksuznih bivalnih prostorov. Stopite v stik z nami.
Virtualno svetovanje vam omogoča enostavno vzpostavitev stika z nami in kasneje posvetovanje pri pripravi idejnih rešitev za vaš projekt.
Virtualno svetovanje

Odpiralni čas

Odpiralni čas salona Eksperimentalnega studia Prehod je vsak delavnik med 9.00 in 19.00 uro, ob sobotah med 9.00 in 13.00 uro. Ker v tem času lahko potekajo tudi vnaprej dogovorjeni osebni termini obiskov s svetovanjem in je ob teh terminih salon zaprt za javnost, prosimo, da pred prihodom preverite možnost obiska. V vsakem primeru bomo storili vse, da vaš obisk omogočimo. Prosimo za razumevanje.

V primeru, da bo ob vašem nenajavljenem obisku salon zaprt, vas prosimo, da pozvonite, oziroma da nas pokličete na našo spodaj navedeno telefonsko številko.

Osebno svetovanje. Stik z nami in z našimi svetovalci vam bo odprl nove dimenzije razmišljanja o ureditvi vaših zunanjih bivalnih prostorov.
Stik z nami v dogovorjenem terminu vam zagotovi povsem osebno pomoč naših svetovalcev pri iskanju rešitev za zunanjo opremo