SENČNIK SPECTRA

Senčnik Spectra je izjemen predstavnik senčnikov s stranskim drogom. Ne samo zaradi značilne ploščate oblike senčila in horizontalnega zapiranja, ampak tudi zato, ker ima nosilni drog lahko postavljen tudi pod kotom 80 stopinj. To nam omogoča, da ga postavimo na mesto, ki je bolj oddaljeno od mesta, ki ga z njim senčimo. Senčnik Spectra je odlična izbira tudi zaradi svojstvenega in zanimivega dizajna, odlične tehnične izvedbe in prijaznosti do uporabnika z enostavnim načinom rokovanja.

Senčnik Spectra je sodobne minimalistične oblike z ravnim pravokotnim senčilom, ki ima lahko stranico veliko 2,5 ali 3 metre. Z lahkoto ga umestimo na vsako teraso ali vrt, ob bazenu, tudi na balkon. S tremi barvami ogrodja in s štirinajstimi barvami senčila senčnik lahko prilagodimo značaju prostora.

V primerih, ko potrebujemo večjo senco, lahko uporabimo senčnik Spectra Duo. To je senčnik z dvemi enakimi senčili na istem drogu. Postavljena sta lahko pred drogom ali na dveh straneh droga. Za senčenje še večje površine lahko uporabimo senčnik Spectra Multi, ki ima štiri senčila razporejena diagonalno ob drogu senčnika.

SENČNIKI SPECTRA UX

Senčnik Spectra UX je posodobljena različica senčnika Spectra in obsega štiri modele senčnikov, ki so zasnovani po navdihu čistih in prefinjenih arhitekturnih zamisli, nepredvidljive žive narave ter mehkove in topline mediteranske kulture in občutkov valovanja morja. Pri načrtovanjusvojstvenih različic tega senčnika je sodelovalo več oblikovalcev in nastala je povsem prepoznavna nova kolekcija senčnikov Spectra z izpopolnjeno ergonomijo in funkcionalnostjo.

Vsak model senčnika Spectra UX je nekaj posebnega. Značilne zanje so nove barve, novi materiali in nove tkanine senčila. Model senčnika Spectra Architecture je najbolj podoben standardni različici senčnika Spectra. Razlikuje se po posebni barvi ogrodja senčnika, posebej izbrani tkanini senčila v srebrni barvi ter novi izvedbi podstavka. Vsak model senčnika Spectra UX je nekaj posebnega. Značilne zanje so nove barve, novi materiali in nove tkanine senčila. Model senčnika Spectra Architecture je najbolj podoben standardni različici senčnika Spectra. Razlikuje se po posebni barvi ogrodja senčnika, posebej izbrani tkanini senčila v srebrni barvi ter novi izvedbi podstavka.

Senčnik Spectra UX Nature ima povsem svojstveno osmerokotno enoosno simetrično obliko senčila z rebri različne dolžine, ki spominja na list drevesa. Ogrodje je temno zelene barve s senčilom v laneni barvi, podstavek ima dodano leseno zgornjo plast.

Senčnik Spectra Marine ima značilno dvoplastno senčilo, ki spominja na valovanje morja. Ogrodje je temno modre barve s senčilom v beli barvi. Enaka kombinacija barv je uporabljena tudi pri podstavku.

Senčnik Spectra UX Culture označuje rdečkasta marelična senčila in ogrodja s podstavkom v črno rdeči barvi. Dodatna posebnost tega senčnika so še zaokroženi vogali senčila.

ZNAČILNOSTI SENČNIKOV SPECTRA

Najpomembnejše značilnosti senčnika Spectra so naslednje:

  • visok je 260 cm, ob največjem nagibu senčila 280 cm, teža senčnika je 32 kg,

SENČNIK SPECTRA – SENČNIK ZA VSAK VSAKO TERASO

Senčnik Spectra je sodobno oblikovan stranski vrtni senčnik z najbolj široko možnostjo uporabe na terasah in vrtovih.  Iz skupine senčnikov s stranskim drogom izstopa s svojo eleganco in lahkotnostjo. Umestimo ga lahko prav v vsako zunanje okolje in vedno nam bo ponudil senco tam, kjer jo potrebujemo.