SODELOVANJE PRI NAČRTOVANJU ZUNANJEGA BIVANJA

Sodelovanje dobaviteljev luksuznega zunanjega pohištva z načrtovalci je pot do uspešnega zaključka projekta in končnega zadovoljstva investitorja.

 

Arhitekti, krajinski arhitekti, oblikovalci in investitorji imajo v našem notranjem salonu in zunanjem razstavnem prostoru v živo možnost ogleda izbranih produktov vrtnega pohištva in dodatkov naših dobaviteljev. Atmosfera razstavnega prostora sledi trendom in modi opreme za zunanji bivalni prostor, ki ga sooblikujejo vodilne blagovne znamke luksuznega vrtnega pohištva. Skupaj si bomo ogledali in začutili različne materiale in obdelave, ter s pomočjo vzorcev poiskali ustrezne rešitve za vaše projekte. Posredovali vam bomo izčrpne in verodostojne informacije o produktih.

Eksperimentalni studio PREHOD je podjetje, ki se že preko 25 let ukvarja s prodajo vrtnega pohištva priznanih luksuznih blagovnih znamk. Pri tem vestno upoštevamo vrednote podjetja PREHOD predstavljene v manifestu. Na naši spletni strani si lahko ogledate primere vrtnega pohištva in opreme za zunanje bivalne prostore. Izdelki proizvajalcev so primerni tako za zasebne kot tudi poslovne naročnike, predvsem tiste, ki cenijo luksuz.

Na podlagi dopisa, obiska oz. pogovora vam pripravimo ustrezne ponudbe, pomagamo pri načrtovanju z detajli, priskrbimo različne 3D modele in predloge, ter ostalo potrebno dokumentacijo zunanjega vrtnega pohištva naših dobaviteljev. V primeru večjih projektov neposredno vključimo tudi proizvajalca vrtnega pohištva. Poskrbimo za nadzor, dostavo in kvalitetno montažo.

Ker je danes čas luksuz in za nas luksuz vrednota, ga cenimo, zato vam ga prihranimo.

PREHOD – Čas je danes največja vrednota. Je luksuz, ki ga cenimo, zato naredimo vse, da ga prihranimo

PRIMERI SENČENJA IN OZELENITEV

S sodelovanjem do uspešnega zaključka projekta in končnega zadovoljstva investitorja!