EKSPERIMENTALNI STUDIO PREHOD

Eksperimentalni studio PREHOD je prostor za razgovor z vami.

Luksuzno opremiti zunanji bivalni prostor je zelo navdušujoče in prijetno delo, še posebej, če je široka izbira izdelkov na voljo na enem samem mestu.

Eksperimentalni studio Prehod deluje kot salon pohištva, ko pa se sprehodite po njem, ugotovite, da ponuja mnogo več. Vsak vrtni stol ali ležalnik je tukaj z namenom in ima svojo zgodbo, svojo blagovno znamko, svojega oblikovalca in svoje značilnosti. Tudi navdih.

Prehod – najboljše blagovne znamke, zbrane na enem mestu

Zbrane imamo vse najboljše blagovne znamke luksuznega vrtnega pohištva. Izdelano je iz najboljših materialov in z upoštevanjem modnih trendov. Primeren izbor lahko zadovolji pričakovanja zahtevnih kupcev in obogati vsak bivalni prostor. Luksuzna doživetja zunanjega bivalnega prostora ne temeljijo samo na kakovosti posameznih artiklov ampak na celostni ureditvi, ki poudari luksuzni življenski slog uporabnika.

Na enem mestu so zbrane najboljše blagovne znamke

Ponudbo izdelkov in storitev stalno posodabljamo. Sledimo spremembam in trendom – OUT je IN, vključujemo nove izdelke in storitve, sledimo potrebam uporabnikovega preživljanja prostega časa v zunanjem okolju. Sprejemamo izziv stalnih sprememb v okolju

Stalno posodabljamo ponudbo izdelkov in sledimo trendom pri opremljanju prostorov

Inovativnost, ekskluzivnost, kakovost in spremljanje projektov od zasnove do končne izvedbe so naše smernice delovanja.

VRTNO POHIŠVO IZBIRA PREHOD

Vsak kos razstavljenega vrtnega pohištva v Eksperimentalnem studiu PREHOD kar vabi, da nas njegove značilnosti in značaj navdihnejo, da izberemo nekaj zase, za svojo družino, za trenutke sprostitve na vrtu. Za to, da na vrtu pozabimo na vsakodnevne obremenitve.

Vrtno pohištvo izbiramo zase.

Vsak vrtni stol, vrtna miza, ležalnik ali počivalnik ima svojo zgodbo in nas z njo osvaja. In vsak je nekomu tudi namenjen. Nam ali nekomu drugemu. Smo mi podobni tisti osebi, za katero je oblikovalec vrtno pohištvo izdelal, in imamo podobne potrebe, želje in hotenja, kot si jih je predstavljal? Vse izdelke je z vsem svojim znanjem, izkušnjami in spretnostmi oblikoval. Izbral je materiale in upošteval ergonomska pravila.

Vsak lahko najde nekaj zase

V eksperimentalnem studiu, salonu pohištva PREHOD, so na ogled izdelki, ki krasijo vrtove širom po svetu. Povsod so ljudje, ki imajo nam podobne potrebe, na Danskem, v južni Franciji, Ameriki, Katarju ali Singapurju …

Vrtno pohištvo ne postane samo del vrta ampak tudi del nas.

Vrtno pohištvo, ki si ga lahko ogledamo in naročimo v salonu pohištva PREHOD, ne bo postalo samo element vrta ali zunanjega bivalnega prostora, ampak predvsem del nas. Mi ga bomo dolgo časa uporabljali in se ga veselili. Že sam pogled nanj nas bo osrečeval. Prav zato moramo izbrati takega, ki nam bo vse to omogočil. Luksuzno vrtno pohištvo bo dodalo vrednost našemu prostoru.

Vrtno pohištvo daje značaj prostoru in ustvarja svojstven videz

KAKO IZBRATI VRTNO POHIŠTVO ZASE?

Če imamo vrt in prostor za bivanje zunaj, imamo tudi priložnost, da si ga UREDIMO PO SVOJI MERI. Tudi mi lahko meje med bivanjem zunaj in znotraj zabrišemo in oba prostora povežemo v funkcionalno celoto. In to ne samo v poletnih mesecih. Veliko idej, navdiha in inspiracije lahko najdemo v eksperimentalnem studiu PREHOD.

Ureditev zunanjega prostora za družinsko uživanje

Kaj bomo izbrali? Izkoristimo prednosti, ki nam jih daje prostor, razmislimo, kako bi radi svoj čas na vrtu preživljali. Preverimo možnosti, ki nam jih nudijo najboljši oblikovalci, in spoznajmo zgodbe, s katerimi so posamezni elementi vrtnega pohištva povezani. Če se najdemo v eni od njih, ji posvetimo več pozornosti. VRTNO POHIŠTVO KUPUJMO TUDI Z OBČUTKI in ne samo z logiko.

Imamo priložnost, da si zunanji prostor uredimo po svoji meri.

Za pomoč pri odločitvi se vam bo v eksperimentalnem studiu PREHOD pridružil svetovalec, ki vrtno pohištvo pozna do vseh podrobnosti in vam bo znal pojasniti njegove značilnosti in poiskati povezave z našimi občutki.

MANIFEST studia PREHOD pojasnjuje naša osnovna načela, naš motiv in namen delovanja.

Izkoristimo prednosti, ki nam jih daje prostor