PLAŽE

LUKSUZNO ZUNANJE POHIŠTVO IN VRTNA OPREMA

Gostje so na potovanjih vse bolj zahtevni. Njihova pričakovanja so danes višja. Pričakujejo udobje in prijetno počutje, kjerkoli se nahajajo. Tudi na plaži na dopustu. Udobno, estetsko oblikovano, kakovostno in tudi luksuzno zunanje pohištvo in druga vrtna oprema za plaže vam to omogoča.

ALI JE LUKSUZNO ZUNANJE POHIŠTVO IN OPREMA PRIMERNA ZA PLAŽE?

Ljudje, ki živijo luksuzni življenski slog DOMA pričakujejo luksuzno bivanje tudi ko so OD DOMA. Poleg ustrezne kakovosti storitev pričakujejo tudi boljšo opremo z dobrim dizajnom, skratka vse z luksuznimi značilnostmi.

DEDON – Luksuzna ureditev plaže z ležalniki, ležišči in senčniki

LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

V hotelirstvu višje kategorije z izbrano urejenimi plažami, je za njihovo opremo, ležalniki, senčniki, počivalniki in ležišča, najbolj primerno in uveljavljeno vrtno pohištvo blagovnih znamk DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI in BARLOW TYRIE. Vse navedene blagovne znamke označuje odličen dizajn in kakovost njihovih izdelkov. Odlične so tudi vse njihove storitve, povezane z nakupom njihovih izdelkov. S pomočjo pooblaščenih ekskluzivnih zastopnikov in partnerjev nudijo vso podporo.

Pomembne značilnosti njihovih izdelkov so predvsem naslednje:

  • Kakovost, ki se izraža v kakovosti uporabljenih materialov, tehnologiji izdelave in odpornosti na najtežje pogoje uporabe (morska voda, klorirano in slano okolje, močno sonce in padavine, veter).
  • Dolg čas uporabe, ki izhaja iz kakovosti izdelkov. Zunanjega pohištva ni potrebno že po kratkem času uporabe zamenjati. Manj je potrebnega vzdrževanja in servisiranja. Višja cena vrtnega pohištva in opreme se hitro obrestuje.
  • Odličen dizajn, ki goste navdihuje in ustvarja zadovoljstvo.

Ležalniki, počivalniki, pripadajoče odlagalne mizice, ležišča, paviljoni, senčniki in senčna jadra, po potrebi tudi pergole in zunanje prhe so artikli, ki se uporabljajo za opremo luksuznih plaž.

DEDON – Peščena plaža je opremljena z luksuznimi ležalniki LOUNGE in ležišči SWINGREST

LEŽALNIKI

Udobje ležalnikov je na plaži ključnega pomena. Nanj vpliva višina ležalnikov, prijazen način nastavljanja položaja hrbtišča, enostavno premikanje, teža in tudi način shranjevanja. Ležalniki so obremenjeni z agresivnimi snovmi, zato morajo biti izdelani iz posebej kakovostnih materialov. Če so prijetni na otip in imajo udobne blazine, ki se hitro sušijo, je to še posebej ugodno za uporabnike.

LEŽIŠČA

Ležišča so pri gostih posebej cenjena, ker omogočajo sočasno poležavanje več oseb. Sodobne ležalne konstrukcije so različnih oblik, okrogle ali pravokotne, večje in manjše, lahko so postavljene na podlago ali viseče. Posebej ekskluzivna so ležišča v obliki gugalnice. Večina ležišč ima tudi vgrajena senčila. Vsa zunanja ležišča imajo udobne blazine, ki so posebej odporne na UV žarke in ne vpijajo vode.

SENČNIKI in JADRA ZA SENČENJE

Senčniki in jadra za senčenje so nujna potreba za zaščito gostov pred močnim soncem. Senčniki hitro in enostavno zagotovijo senco in omogočajo bivanje na osončenih površinah. Luksuzni senčniki in jadra s svojim dizajnom tudi popestrijo zunanji bivalni prostor in ga naredijo atraktivnega. Vrtna jadra lahko senčijo večje površine in so po obliki in velikosti prilagojena prostoru.

VRTNE PRHE

Ob bazenu ali na plaži so vrtne prhe nepogrešljive. Uporaba prh pred uporabo bazena in po njej, po kopanju v slani ali sladki vodi za spiranje soli in klora ali samo za občasne osvežitve po sončenju ali fizičnih aktivnostih.

Ekskluzivne in estetsko oblikovane prhe, izdelane iz najkakovostnejših in na slano ali drugače agresivno okolje odpornih materialov so nepogrešljive za daljše obdobje njihove uporabe.

SODELOVANJE Z NAMI

Na osnovi dobrega poznavanja izdelkov investitorjem pomagamo pri izbiri ekskluzivnih izdelkov za njihove projekte. Luksuzni ležalniki, ležišča, kakovostni senčniki in jadra za senčenje, tudi vrtne prhe ali pergole. Pomoč nudimo od začetka načrtovanja, ob izbiri artiklov in do instalacije opreme.

Investitorjem posredujemo vse informiranje o lastnostih izdelkov, o izkušnjah z njihovo uporabo, o dobavnih rokih in potrebnem načinu montaže ali instalacije opreme. Po potrebi preverimo stanje na terenu in sodeljujemo pri načrtovanju postavitev.

ROYAL BOTANIA – Luksuzna plaža hotela v Singapurju je opremljena z ležalniki O-ZON in ležišči WAVE

Sodelujemo pri dogovorih s proizvajalci, da so vse podrobnosti v zvezi z izborom vrtnega pohištva in druge opreme pred naročilom natančno in pravilno določene. Ob dobavi na lokacijo preverimo ustreznost poslanega blaga z naročilom. Zagotovimo montažo na lokaciji naročnika. Montaža se izvaja s strani proizvajalca pooblaščenimi monterji pod našim nadzorom.

Po zaključku projekta in instalaciji zagotavljamo servisne storitve tako v času garancijskega roka kot po njem. Po dogovoru izvajamo tudi periodično vzdrževanje.

Luksuzne rešitve za luksuzne potrebe.