GOSTINSTVO

EKSKLUZIVNO VRTNO POHIŠTVO IN OPREMA

Zaradi splošne spremembe življenjskega sloga zaposlenih ljudi je obedovanje v restavracijah vedno večja potreba in bolj pogosto. Ljudje danes veliko svojega časa preživijo od doma in na potovanjih. Gostje so vse bolj zahtevni in z visokimi pričakovanji. Če se počutijo udobno in prijetno, se radi vračajo.

LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO, ki je kakovostno, udobno in estetsko oblikovano, v zunanjih prostorih restavracij sooblikuje prijeten ambient.

LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO ZA LUKSUZNE GOSTINSKE OBJEKTE

Kadar nismo doma, se najbolje počutimo v prostorih, ki nudijo nam domač bivanjski slog. Pričakujemo ga povsod, kjer se zadržujemo. Visoka pričakovanja gostov stalno višajo nivo gostinskih storitev.

V GOSTINSTVU višje in luksuzne kategorije je luksuzno vrtno pohištvo in druga oprema za boljše počutje gostov v restavraciji in njenih zunanjih prostorih, terasi ali vrtu restavracije, nujna, če želimo zadovoljiti pričakovanja zahtevnih gostov.

TRIBÙ – Luksuzno vrtno pohištvo MOOD-BRANCH na luksuzni lokaciji

LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO

V gostinstvu višje kategorije je najbolj cenjeno vrtno pohištvo luksuznih blagovnih znamk, kot so DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI in BARLOW TYRIE. Njihovo vrtno pohištvo slovi po odličnem dizajnu in kakovosti. Preko pooblaščenih ekskluzivnih zastopnikov in partnerjev zagotavljajo tudi vse potrebne storitve za svoje kupce.

Največja prednost luksuznega vrtnega pohištva je njegova kakovost. Samo kakovost zagotavlja daljši čas uporabe vrtnega pohištva tudi v tako obremenjenih razmerah, kot so gostinski lokali. Manj je potrebnega vzdrževanja in servisiranja, o zamenjavi po nekaj letih ni potrebno razmišljati.Višja cena kakovostnega vrtnega pohištva se v gostinstvu vsekakor obrestuje.

Luksuzno vrtno pohištvo je lahko tudi prirejeno določenim potrebam gostinskega objekta. Možnost individualizacije je dodatna prednost, ki je sicer pogojena z daljšim rokom dobave.

Vrtne mize in stoli ali nizke lounge zofe in fotelji za večje udobje na terasah restavracij in barov so v celoti odporne na zunanje vremenske pogoje.

VRTNI SENČNIKI in VRTNA JADRA

Na sunčanoj terasi ili vrtu morNa osončeni terasi ali vrtu moramo za zaščito gostov pred močnim soncem poskrbeti za ustrezno senco. Senčniki ali vrtna jadra so lahko ustrezna rešitev. S senčniki hitro in enostavno zagotovimo senco in omogočimo bivanje gostov tudi na močnem soncu. Luksuzni senčniki s svojim dizajnom in dekorativnimi barvami senčil tudi popestrijo zunanji bivalni prostor in ga naredijo atraktivnega. Vrtna jadra lahko senčijo večje površine in so po obliki in velikosti prilagojena prostoru.

VRTNE VAZE

Vrtne vaze omogočajo zanimivo ozelenitev prostora, kjer se zadržujejo gostje. Ustvarijo lahko prijetno in umirjeno okolje. Povsod, kjer ni naravne vegetacije, na gostinskih terasah in tudi v notranjih prostorih. Lahko jih uporabimo za dekoracijo ali razmejevanje prostora, ustvarjanje večje zasebnosti. Estetska in zanimiva oblika vrtnih vaz, okrasnih loncev in posod ali njihova velikost naredita vtis na goste povsod, kjer so vaze postavljene.

7 RAZLOGOV ZA SODELOVANJE Z NAMI

Zelo dobro poznamo ekskluzivno vrtno pohištvo najboljših proizvajalcev. Z nekaterimi sodelujemo že 20 let. Investitorjem pomagamo pri izbiri s ciljem, da bo njihov projekt vsebinsko ustrezal njihovim potrebam in pričakovanjem. Pomoč nudimo od začetka načrtovanja do instalacije opreme:

 • Informacije
  Posredujemo vse potrebne podatke za odločanje o izbiri primernega vrtnega pohištva in drugih izdelkov za opremo zunanjih gostinskih prostorov. Vse informacije so povsem objektivne, ker vse partnerje obravnavamo enakovredno. Informiramo o dobavnih rokih, garancijah, transportu, načinu montaže in instalacije, vzdrževanju.
 • Preverimo stanje na terenu
  Določeni izdelki so vedno izdelani individualno in je zato pri naročilu potrebno določiti posebnosti na lokaciji. To je še posebej pomembno pri naročanju pergotend in bioklimatskih pergol, vrtnih jader in senčnikov.
 • Pomoč pri razgovorih s proizvajalcem
  Pomagamo, da so vse podrobnosti v zvezi s ponudbo vrtnega pohištva in drugih izdelkov natančno specificirane. V izogib kasnejšim nepotrebnim spremembam, ki lahko podaljšajo dobavni rok in ceno.
 • Pomagamo pri logistiki
  V sodelovanju z investitorjem in proizvajalcem organiziramo transport na lokacijo in preverimo skladnost pošiljke z naročilom. Uredimo vse potrebno v primeru eventualnih poškodb med transportom.
 • Zagotovimo in preverimo montažo
  Pravilna montaža vrtnega pohištva in drugih izdelkov na lokaciji naročnika je ključnega pomena za zagotovitev kakovosti in garancije. Montažo opravijo s strani proizvajalca pooblaščeni monterji pod našim nadzorom.
 • Zagotovimo servisne storitve
  Nekateri izdelki, na primer pergole, potrebujejo določeno vzdrževanje in po potrebi tudi servis v času garancijskega roka in po njem.
 • Periodično vzdrževanje
  Po dogovoru lahko opravimo periodično vzdrževanje vrtnega pohištva in ostale opreme, ki lahko obsega letni pregled pred začetkom sezone, ugotavljanje možnih poškodb in njihovo popravilo ter tudi čiščenje.

PREHOD – Luksuzno opremljene restavracije Yacht Cluba Maya z vgrajenimi pergotendami CORRADI

Združitev luksuznih gostinskih storitev in luksuzne opreme za potrebe gostov.