VRTNI STOLI

Vrtni stoli ob izbrani mizi so ključnega pomena za dobro počutje na terasi in vrtu. Jedilnica na vrtu ali terasi nam omogoča preživeti več časa na prostem. Oblikujmo jo tako, da nas bo trajno razveseljevala in nam nudila potrebno udobje.

UDOBJE IN FUNKCIONALNOST VRTNIH STOLOV

Izbira in ustrezna postavitev vrtnega pohištva nam bo na vrtu ali terasi omogočila uživanje ob hrani v družinskem krogu in druženje s prijatelji. Izberimo tako vrtno garnituro, ob kateri bomo z užitkom preživljali svoj prosti čas. Z udobnimi vrtnimi stoli in z izbrano vrtno mizo ustrezne velikosti in oblike bomo lahko preživeli več časa na svojem vrtu ali terasi.

Luksuzna vrtna garnitura mize in stolov pa nas bo razveseljevala tudi s svojo estetsko vrednostjo, dizajnom, funkcionalnostjo in predvsem najvišjo kakovostjo. Trajnost in enostavno vzdrževanje vrtnih stolov sta vsekakor samoumevni lastnosti, ki jih pri tem pričakujemo.


Sodobne oblike, luksuzna izvedba, najboljši in trajni materiali, izbrani dizajn


Izbira vrtnih stolov najvišje kakovosti je zelo velika. Oblikovalci luksuznega vrtnega pohištva imajo več svobode pri oblikovanju, zato lahko izbirajo najboljše materiale in tehnologije za njihovo izdelavo. Poudarek je na udobju, estetiki, funkcionalnosti in kakovosti, cena pri tem ni odločujoči dejavnik.

Ko izbiramo celotno garnituro, vrtne stole in vrtno mizo, nismo več omejeni na samo točno določeno kombinacijo. K udobnim vrtnim stolom, ki nam najbolj ustrezajo, vedno lahko najdemo še vrtno mizo primerne oblike in velikosti. Proizvajalci luksuznega vrtnega pohištva se držijo koncepta oblikovanja »MIX and MATCH«, kar pomeni, da lahko široko kombiniramo med izborom miz in stolov, pri čemer se bodo dizajn, materiali in barve med seboj vedno ujemali.


Za svojo vrtno jedilnico izberimo vrtne stole po lastnih potrebah.


Pri vrtnih stolih oblikovalci izbirajo zelo različne kombinacije materialov. Ogrodje je zaradi majhne teže največkrat iz aluminija ali tikovine, tudi iz nerjavnega jekla. Da se izognemo uporabi dodatnih blazin, so sedišča in hrbtišča izdelana iz mehkejših materialov in manj iz tikovine. Uporabljene so sintetične mrežice, pletivo iz poliolefinskih pletenih trakov ali vrvic različnih oblik in velikosti ali HDPE pletiva. K vsakemu stolu lahko dodatno še vedno uporabimo blazine.

Vsi kovinski deli, največkrat aluminijasti odlitki, so natančno obdelani in ustrezno zaščiteni s prašnim lakiranjem. Lahko jih uporabljamo povsod, tudi neposredno ob morju. Konstrukcija ogrodja je taka, da lahko prenaša ustrezne obremenitve. Veliko pozornosti je posvečeno vsem podrobnostim in nič ni prepuščeno naključju. Vrtni stoli najbolj priznanih proizvajalcev vrtnega pohištva DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI in BARLOW TYRIE so brez izjeme najvišje kakovosti.

Vrtni stoli so izdelani za postavitev na prostem in vzdržijo vse vremenske vplive. Posebno vzdrževanje ni potrebno. Če pozimi ali v daljšem obdobju vrtnih stolov ne uporabljamo, jih lahko zložimo drug na drugega in jih prekrijemo s prekrivalom. S tem preprečimo usedanje nečistoč iz ozračja in se izognemo dodatnemu čiščenju, čeprav je čiščenje preprosto. Proizvajalci za vse materiale nudijo tudi posebna čistilna in negovalna sredstva.

KAKO IZBRATI VRTNE STOLE?

Če iščemo vrtne stole in mizo, ki jih nameravamo z zadovoljstvom in dolgo uporabljati, se odločimo predvsem za KAKOVOST. Odločitev za nakup vrtnega pohištva luksuzne blagovne znamke je vedno dobra izbira. To je tudi zagotovilo, da bodo naša pričakovanja izpolnjena. Luksuzno vrtno pohištvo je trajna dobrina. S svojim dizajnom in estetiko nas zadovoljuje in razveseljuje dolgo časa. Višja cena je pri takem izboru manj pomembna.

 • Vrtne stole in mizo izbiramo za SVOJO UPORABO. Samo sami lahko najbolje presodimo, kakšna kombinacija stolov je za nas najboljša, ker jih bomo uporabljali na svoj način. Pri odločitvi je potrebno upoštevati tudi velikost in težo uporabnika. Pri tem nam nasvet poznavalca lahko pomaga, da ne spregledamo kakšne pomembne podrobnosti.
 • DIZAJN vrtnih stolov naj bo usklajen z vrtno mizo in s prostorom, kjer bo celotna garnitura nameščena. Ustrezajo naj vašim pričakovanjem glede udobnosti in estetike, da se boste ob uporabi VEDNO prijetno počutili.
 • MATERIALI, iz katerih so vrtni stoli izdelani, so izbrani glede na dizajn in uporabo v zunanjem okolju.
  Vrtni stoli s kovinskim ogrodjem in nekaj deli iz tikovine se zelo dobro vključijo v skoraj vsako okolje. Kombiniramo jih lahko z vsemi mizami istega proizvajalca, pod pogojem, da so lakirani deli enake barve.
  Vrtni stoli iz pletenine so lahki in jih enostavno prenašamo po prostoru.
  Vrtni stoli iz tikovine so prijetni in nikoli hladni na dotik. Zato v njih lahko uživamio ob hladnih večerih, jeseni in tudi pozimi, zaviti v odejo iz kašmirja.
  Zaupajte svojim občutkom. Vrtni stoli vam morajo biti prijetni na dotik.
 • Vrtni stoli z naslonjali za roke so udobnejši, a zavzamejo več prostora ob mizi. Za manjše mize so zaradi tega primernejši stoli brez naslonjal.
 • 5. Sodobni pristop k oblikovanju vrtnih garnitur »MIX and MATCH« nam omogoča ob vrtni mizi postaviti tudi različne vrtne stole. Stole lahko prilagodimo potrebam in željam vseh družinskih članov.

Izberimo svoj vrtni stol. Vsak svojega.

Če želite o luksuznih vrtnih stolih izvedeti več, nas OBIŠČITE, za naročilo KATALOGA vrtnih stolov nam pošljite

IZBOR LUKSUZNIH VRTNIH STOLOV