VRTNI POČIVALNIKI

Vrtni počivalnik je predvsem udoben in prijeten stol. Vrtni počivalnik kupujemo za lastno uporabo in zadovoljstvo. V njem bomo počeli tisto, kar nam je najbolj všeč. Brali knjigo, razmišljali ali se prepustili, da nam misli usmerja lep razgled na okolico. Uživanje v njem nam bo pravi luksuz.

SODOBNI VRTNI POČIVALNIKI, NIZKI STOLI ALI POČIVALNI FOTELJI

Svoj prostor na vrtu, terasi ali balkonu uporabljamo za sproščanje in počitek. Vrt nam predstavlja prijetno okolje, kjer se dobro počutimo. Zakaj ne bi na svojem vrtu ali terasi imeli tudi najbolj udobnega, najlepšega in najbolj sproščujočega vrtnega stola - vrtnega počivalnika, ki nam v vsakem trenutku, preživetem v njem, ustvari tudi največje zadovoljstvo?


Vrtni počivalnik je najbolj osebni element vrtnega pohištva.


Vrtni počivalnik, ki ne bo samo udoben ampak tudi lep. Počivalnik, ki ga bo vsakič veselje pogledati in še večje veselje sedeti v njem. Počivalnik, v katerega se bomo lahko namestili tako, kot je prav nam najbolj udobno. In to ne glede na to, ali bomo samo sproščeno sedeli in uživali v razgledu, brali knjigo ali časopis ali razmišljali o prijetnih stvareh. Če imamo ob njem še udoben taburet, počivalnik lako postane tudi odličen ležalnik

Vsi sodobni luksuzni počivalniki bolj ali manj izpolnjujejo navedena pričakovanja. Seveda pa ima vsak svoje lastnosti, svoj dizajn in vsak od njih nekoliko drugače vpliva na naše občutke in počutje v njem. Najbolje je izbrati takega, ki nam je najbolj všeč v vseh pogledih. Ker so vrtni počivalniki izdelani iz najbolj kakovostnih materialov, so trajni in nas bodo razveseljevali zelo dolgo časa. Izberimo res pravega.


V udobnem vrtnem počivalniku se sprostimo in uživamo.


Iz široke izbire ekskluzivnih luksuznih počivalnikov, izdelanih iz različnih materialov, zagotovo najdete takšnega, ki bo ispolnil vaša pričakovanja.

5 POMEMBNIH DEJAVNIKOV ZA IZBIRO POČIVALNIKA?

Luksuzni vrtni počivalniki so trajne dobrine. Kakovost materialov in tehnologije izdelave, vrhunski dizajn in visoka estetska vrednost opravičujeta tudi nekoliko višjo investicijo v njihov nakup. Ker je izbira zelo velika, je vredno pred nakupom preveriti njihove lastnosti. Dober nasvet in pojasnila na vsa vprašanja vam lahko pri tem odločilno pomagajo.

  • Ker vrtni počivalnik IZBIRATE ZASE, razmislite, kaj bi radi delali v njem in kako bi ga radi uporabljali. Od tega je odvisno, kakšna bi bila njegova najprimernejša oblika in kakšne lastnosti naj bi počivalnik imel. Morda potrebujete počivalnik z nastavljivim naklonom hrbtišča, dodatni taburet ali odlagalno mizico. Morda potrebujete vrtni počivalnik, ki ga hitro spremenite tudi v ležalnik.
  • Če želite počivalnik uporabljati na različnih mestih na vrtu, je najbolje, da izberete lahek in enostavno prenosljiv počivalnik. Ob dnevni vročini ga postavite v senco, spomladi in jeseni na sonce, zvečer uživate v njem ob ognju vrtnega kurišča ogrnjeni v odejo iz kašmirja. Lahki vrtni počivalniki so izdelani z aluminijastim ogrodjem in lahkim pletivom ali mrežico ter lahkimi blazinami.
  • Leseni ali iz nerjavnega jekla izdelani počivalniki so težji in prestavljanje nekaterih od njih je lahko bistveno težje. Take vrtne počivalnike lahko postavimo tudi na stalno mesto na vrtu in jih tam pustimo skozi celo leto.
  • Izberite DIZAJN vrtnega počivalnika, ki vam je najbolj všeč. Usklajenost s prostorom, kjer bo postavljen, je pomembna, še bolj pomembno pa je, da vas počivalnik razveseli vsakič, ko ga pogledate.
  • Vsi MATERIALI, iz katerih so vrtni počivalniki izdelani, so ODPORNI na vse vremenske razmere, tudi če so stalno izpostavljeni vremenskim vplivom. To praviloma velja tudi za blazine. Njihovo čiščenje (nečistoče iz zraka) je enostavno in po potrebi so na voljo tudi ustrezna sredstva za vzdrževanje.

Pravilno izbran vrtni počivalnik bo polepšal zunanji prostor za vas pa bo predstavljal prijetno zatočišče.

Če želite o luksuznih počivalnikih izvedeti več, nas OBIŠČITE, za naročilo KATALOGA počivalnikov nam pošljite

IZBOR LUKSUZNIH POČIVALNIKOV