VRTNA LEŽIŠČA

Vrtna ležišča za sproščanje in prijetno poležavanje na vrtu ali terasi. Ekskluzivna ležišča s senčili in sodobni paviljoni, za posameznika ali več oseb nudijo več zasebnosti in intimnosti v prostoru. Atraktivna luksuzna ležišča z udobnimi blazinami, viseča ali postavljena na podlago. Vsi materiali so izbrani tako, da omogočajo stalno uporabo na prostem.

SODOBNA VRTNA LEŽIŠČA ZA UŽIVANJE NA PROSTEM

Izkoristimo svoj vrt in ga uredimo tako, da nam bo bivanje v njem v pravi užitek. Če imamo dovolj prostora, je luksuzno in za več oseb dovolj veliko vrtno ležišče prava izbira. To ni klasičen ležalnik za sončenje ali počivanje, ampak prostor za sproščanje in uživanje s svojimi najbližjimi. Vrtna ležišča so prilagojena za stalno zunanjo uporabo in izdelana iz takih materialov, da so odporna na vse vplive zunanjega okolja.


Udobje, sprostitev, počitek, doživetje, uživanje, zabava, ...


Z nekaj dodatnimi ukrepi na vrtu lahko prostor z vrtnim ležiščem in ostalim vrtnim pohištvom uredimo tako, da bomo ob njegovi uporabi uživali skozi vse leto. Zložene odeje iz kašmirja, ogenj na kurišču, diskretna vrtna svetila s prijetno osvetlitvijo, pergotenda za zaščito pred padavinami nam lahko ustvarijo popolno doživetje.

Sodobna vrtna ležišča so udobna in atraktivno oblikovana. Uporabniku ustvarjajo prijeten občutek že samo ob pogledu nanje. Dizajn vrtnega ležišča določa tudi značaj celotnega zunanjega bivalnega prostora, v katerem se nahaja.


Prostor za sproščanje in uživanje s svojimi najbližjimi


Vsako vrtno ležišče luksuzne izvedbe je izdelano iz najboljših materialov, izbrane tikovine, najkakovostnejše pletenine, nerjavnega jekla in barvanega aluminija ter drugih modernih sintetičnih materialov. Atraktivnost vrtnih ležišč priznanih blagovnih znamk DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA in MANUTTI so poznane po celem svetu. Ustvarjajo prijetna občutja posameznim lastnikom ali gostom prestižnih hotelov.

KAKO IZBRATI VRTNO LEŽIŠČE?

Izbrano LUKSUZNO vrtno ležišče izraža odnos uporabnika do preživljanja prostega časa. Njegova trajnost in stopnja zadovoljstva ob njegovi uporabi opravičuje tudi njegovo višjo ceno. Vrtno ležišče IZBIRATE ZASE, po svoji meri in za svoj način uporabe. Pri izboru vam lahko pomagamo s POJASNILI in NASVETI, da bo izbor lažji. Poznamo materiale, tehnologijo izdelave, naše partnerje, ki vrtno pohištvo proizvajajo, in vse druge dejavnike, ki lahko vplivajo na vašo izbiro.

Udobno vrtno ležišče nam na svojem vrtu, terasi ali ob bazenu nudi sprostitev za vso družino.

Če želite o vrtnih ležiščih izvedeti več, nas OBIŠČITE, za naročilo KATALOGA vrtnih ležišč nam pošljite

GALERIJA NAJBOLJŠIH VRTNIH LEŽIŠČ