HOTELIRSTVO – ZUNANJE POHIŠTVO IN OPREMA ZA HOTELE

Ljudje vedno več potujejo in veliko svojega časa preživijo od doma. Svoj življenski slog želijo obdržati tudi na potovanju, na dopustu, v restavracijah, v prostorih, kjer opravljajo svoje delo. Skratka povsod, kjer se zadržujejo. Gostje so vse bolj zahtevni in njihova pričakovanja so visoka. Udobje in prijetno počutje gostov v hotelu pomaga ustvariti tudi udobno, estetsko oblikovano in kakovostno zunanje pohištvo.

ALI STA LUKSUZNO VRTNO POHIŠTVO IN OPREMA USTREZNA TUDI ZA HOTELE?

Ljudje, ki živijo luksuzni bivanjski slog doma, ga pričakujejo tudi povsod drugod, kjer se zadržujejo. Tudi OD DOMA. Povsod po svetu se povečuje kakovost hotelov in njihovih storitev, kar pa je povezano tudi s potrebo po uporabi ustrezne opreme.

V HOTELIRSTVU višje in luksuzne kategorije je tudi luksuzno vrtno pohištvo in oprema za boljše počutje gostov v zunanjih bivalnih prostorih, na vrtu, ob bazenu, na plaži in terasi restavracije potreba, ki jo lahko uresniči izbrano vrtno pohištvo luksuznih blagovnih znamk.

V hotelirstvu višje kategorije je še posebej uveljavljeno vrtno pohištvo blagovnih znamk DEDON, GLOSTER, ROYAL BOTANIA, TRIBU, RODA, MANUTTI in BARLOW TYRIE, ki so znane po odličnem dizajnu, kakovosti in storitvah za svoje kupce. To zagotavljajo preko pooblaščenih ekskluzivnih zastopnikov in partnerjev. Kakovost njihovih izdelkov zagotavlja daljši čas uporabe vrtnega pohištva, manj vzdrževanja in servisiranja.


Ekskluzivno zastopanje in partnerstvo s proizvajalci in investitorji


Luksuzno vrtno pohištvo je lahko tudi posebej prirejeno določenim potrebam hotela. Individualizacija je dodatna prednost, vendar je pogojena z daljšim rokom dobave.

Glavne kategorije vrtnega pohištva za hotelske objekte so vrtne mize in stoli za uporabo na terasah sob in apartmajev, restavracij, barov. Vrtne sedežne garniture, ki so odporne na zunanje pogoje, se uporabljajo za prostore za druženje na različnih lokacijah. V vrtnih počivalnikih se gostje individualno sproščajo in uživajo. Vrtne klopi krasijo parke, vrtna ležišča in ležalniki prostore ob bazenih in zasebne plaže.

Senčniki in jadra za senčenje so nujno potrebni za zaščito gostov pred močnim soncem. Senčniki hitro in enostavno zagotovijo senco in omogočajo bivanje na osončenih površinah. Luksuzni senčniki in jadra s svojim dizajnom tudi popestrijo zunanji bivalni prostor in ga naredijo atraktivnega. Vrtna jadra lahko senčijo večje površine in so po obliki in velikosti prilagojena prostoru.

Pergole zaščitijo goste pred močnim soncem, pred dežjem in vetrom. Bivanje na vrtu ali terasi restavracije s primerno pergolo lahko podaljšamo na obdobje celega leta. Tudi v hladnejših krajih. PERGOTENDE ali BIOKLIMATSKE PERGOLE so idealna rešitev povsod, kjer nam za bivanje neugodne vremenske razmere otežijo ali preprečijo zadrževanje v zunanjem prostoru.

Atraktivno in estetsko dopolnitev zunanjih in notranjih bivalnih prostorov ustvarijo izbrane vrtne vaze, okrasni lonci in vrtne posode. Z vrtnimi vazami elegantno ozelenimo prostore hotela, terase in balkone ter druge zunanje in notranje prostore.

Z zasajenimi glinenimi vazami, okrasnimi lonci, vrtnimi posodami in tudi drugimi dekorativnimi elementi v prostor vnesemo del narave. Okolje naredimo bolj prijazno za goste, uporabnike in obiskovalce.

Ob vrtnem kurišču ob večernih dogodkih se gostje vedno radi zbirajo. Vrtno kurišče prostor atraktivno osvetli, ustvarja prijetno toploto, ljudi navdihuje, zbližuje in jih povezuje. Kurišče lahko uporabimo tudi kot priročen vrtni žar. Vrtno kurišče estetsko dopolni zunanji bivalni prostor in je hkrati njegov pomemben dekorativni element. Vrtna kurišča v prostoru delujejo tudi kot samostojne skulpture.

Zunanja osvetlitev nam prikaže bivalno okolje na povsem drugačen način. Vrtne luči osvetljujejo poti in hojnice, zunanji bivalni prostor in celotni vrtni ambient, kjer se ob večerih gostje zadržujejo. Osvetlijo stavbe in druge posebnosti vrta in okolice, ki so zanimive in jih želimo poudariti. Vrtne luči in svetila ustvarjajo prijetno vzdušje in goste ob tem tudi osrečujejo. Svetloba povezuje ljudi, privablja njihovo pozornost in omogoča atraktivno igro senc.

Ob bazenu ali na plaži so vrtne prhe nepogrešljive. Uporaba prh pred uporabo bazena in po njej, po kopanju v slani ali sladki vodi za spiranje soli in klora ali samo za občasne osvežitve po sončenju ali fizičnih aktivnostih.

Ekskluzivne in estetsko oblikovane prhe, izdelane iz najkakovostnejših in na slano ali drugo agresivno okolje odpornih materialov so nepogrešljive za daljše obdobje njihove uporabe.

7 RAZLOGOV ZA SODELOVANJE Z NAMI

Na osnovi dobrega poznavanja luksuznega vrtno pohištvo in drugih izdelkov za opremo vrtov ter dobrega dolgoletnega sodelovanja z njihovimi proizvajalci lahko hotelskim investitorjem pomagamo pri njihovih projektih.


Informacije, pomoč, nadzor, montaža, servis, vzdrževanje


Pomoč nudimo od začetka načrtovanja do instalacije opreme. Naše delovanje temelji na nudenju pomoči investitorju, da bo njihov izbor dejansko najbolje ustrezal njihovim potrebam in pričakovanjem:

  • Informiranje o lastnostih izdelkov, posredovanje vseh potrebnih podatkov za odločanje o izbiri primernega vrtnega pohištva in drugih izdelkov za opremo zunanjih bivalnih prostorov. Informiranje o dobavnih rokih in potrebnem načinu montaže ali instalacije opreme.
  • Preverjanje stanja na terenu zaradi potrebne prilagoditve izdelkov posamezni lokaciji. To je še posebej pomembno pri naročanju pergotend in bioklimatskih pergol, vrtnih jader in senčnikov.
  • Pomoč pri razgovorih s proizvajalcem, da so vse podrobnosti v zvezi z izborom vrtnega pohištva in druge opreme pred naročilom natančno specificirane.
  • Logistična pomoč in organiziranje transporta na lokacijo ter preverjanje ustreznosti poslanega blaga z naročilom. Ugotavljanje eventualnih poškodb med transportom.
  • Montaža vrtnega pohištva in drugih izdelkov na lokaciji naročnika. Montaža se izvaja s strani proizvajalca pooblaščenimi monterji pod našim nadzorom.
  • Zagotavljanje servisnih storitev po instalaciji v času garancijskega roka in po njem.
  • Po dogovoru lahko opravimo periodično vzdrževanje pohištva in ostale opreme, ki lahko obsega letni pregled pred začetkom sezone, ugotavljanje možnih poškodb in njihovo popravilo ter čiščenje.

Hotelski gostje ob preživljanju svojega prostega časa pričakujejo najmanj takšno udobje in kakovost bivanja, kot ga imajo doma.