INSPIRACIJA

Inspiracija je ustvarjalna moč, domišljija, ki jo vzbuja pojav ali stvar, navdih.
Zato si oglejte izdelane rešitve, vrtno pohištvo in ureditve zunanjih bivalnih prostorov, ki so jih ustvarili uveljavljeni oblikovalci.
Občutke v živo omogoča ogled in preskus v salonu PREHOD.

OUT je IN

Sodobno bivanje briše meje med IN in OUT, znotraj in zunaj. Človek dojema IN in OUT, kot skupni in enoten bivalni prostor. Bivanje v naravi in z naravo je življenski slog in potreba sodobnega človeka. Arhitektura temu sledi. Zunanji prostor postaja del našega bivalnega okolja.


OUT je IN označuje sodoben način bivanja.


Oglejte si izbor fotografij in se prepustite občutkom. Dobili boste navdih, kako urediti vaš vrt in zunanji bivalni prostor.

VRTNO POHIŠVO IZBIRATE ZA SEBE IN SVOJO DRUŽINO

Vsak kos vrtnega pohištva ima svoj namen. Biti nam mora v zadovoljsto in nam omogočati uporabo na način, kot si ga želimo. Izberimo pohištvo, ki nam bo omogočalo BIVANJE ZUNAJ v vseh prostih trenutkih! Če nam ustreza, tudi za delo.

KAKOVOST, KAKOVOST IN ŠE KAKOVOST

Kakovost izdelkov in opreme na vrtu je ključnega pomena za breskrbno uporabo vrtnega pohištva. Ime priznane blagovne znamke izdelkov za vrt je eno od zagotovil, da ima vrtno pohištvo res pričakovano kakovost, odličen dizajn pa nas dodatno navdihuje.

DOPUST IN POČITNICE DOMA?

STAYCATION je nov trend preživljanja dopusta doma, na svojem vrtu. Čudno? Prav nič. Bivalni prostor lahko opremimo na način, da se v njem počutimo tako, kot si želimo. Prioriteta sta udobje in kakovost v vsakem trenutku. Naj bo to v krogu družine, v družbi s prijatelji ali sami s seboj.

ZUNAJ SKOZI VSE LETO IN PRI VSEH VREMENSKIH RAZMERAH

Bivanje zunaj ni več omejeno na poletno obdobje in lepo vreme. Zunanji bivalni prostor si lahko uredimo tako, da bomo zunaj tudi ob močnem soncu, slabem in vetrovnem vremenu, v hladnih in kratkih zimskih dnevih. Kreativnih možnosti je veliko zato zagotovo pridemo do ustrezne rešitve

ZELENJE JE POMEMBNO ZA PRIJETNO BIVANJE

Zeleno okolje nas pomirja, nam daje občutek stika z naravo. Uporabimo kreativnost in pomoč strokovnjakov za zasaditve. Vrtne vaze, lonci in posode iz naravne gline, ki so odporni na zunanje vremenske razmere, nam omogočajo ozeleniti prav vsak prostor. Postavimo jih lahko na teraso, vrt in tudi v notranje prostore.