CORRADI

CORRADI s svojimi kreativnimi rešitvami in z značilnim italijanskim dizajnom zunanje okolje spremeni v zunanji bivalni prostor po meri uporabnika.

Za CORRADI so značilne ekskluzivne in patentirane estetske rešitve pergol in vrtnih jader. Italijanski proizvajalec je lastniško povezan z vodilnim belgijskim proizvajalcem s podobnim proizvodnim programom, kar se odraža predvsem v njihovem pristopu h kakovosti izdelkov. Kakovost pergotend, bioklimatskih pergol in vrtnih jader temelji na njihovi tehnični dovršenosti, inovacijah, izkušnjah in kreativnosti. Vse rešitve vrtnih postavitev njihovih izdelkov so prilagojene dejanskim razmeram v prostoru in potrebam uporabnika.

Corradi delujejo izključno s pooblaščenimi partnerji, ki zagotavljajo kakovost za kupce od načrtovanja do postavitve.

Pergotende in bioklimatske pergole CORRADI so zasnovane tako, da omogočajo prilagajanje razmeram na lokaciji, kjer je predvidena njihova postavitev. Različne oblikovne rešitve podpirajo izvedbene potrebe in estetske usmeritve. Konstrukcija pergol omogoča velike razpone med nosilnimi stebri, ki tako ne motijo gibanja v prostoru. Premične strehe pergotend z inovativno konstrukcijsko rešitvijo zagotavljajo popolno vodotesnost in zaščito pred padavinami ter potrebno odvodnjavanje.

Bioklimatske pergole CORRADI na izredno prilagodljiv način omogočajo senčenje in zaščito pred padavinami. S spreminjanjem naklona lamel lahko nastavimo stopnjo senčenja oziroma osvetlitve prostora pod pergolo. Popolnoma zaprte lamele s stranskim odvodnjavanjem ne prepuščajo padavinske vode.

Corradi združuje kakovost, inovativne tehnične rešitve in italijanski dizajn.

S premičnimi vertikalnimi paravani na stranicah pergol CORRADI zagotavlja tudi zaščito pred vetrom in mrazom. Paravani tesno zaprejo notranji prostor in ga zaščitijo pred zunanjimi vplivi, lahko tudi pred nezaželenimi pogledi. S kakovostnimi prozornimi, prosojnimi paravani lahko obdržimo dober razgled, po potrebi uporabimo neprosojni paravan, če želimo pogled v določeni smeri zastreti.

Vse premične dele pergole lahko premikamo ročno ali električno z daljinskim upravljanjem.

CORRADI ima tudi zelo dober izbor vrtnih jader, ki so opremljeni s sistemom za zapiranje jadra, oziroma navijanje in odvijanje, ki je lahko povsem avtomatično. Prilagodljivost postavitev jader, kot so prostostoječa s podpornimi stebri, sidrana na zid ali konzolna z enim podpornim drogom, jim dajejo široke možnosti za uporabo.

CORRADI je vsekakor pojem italijanskega dizajna in kakovosti.

Ali želite pregledati celoten katalog? KATALOG pergol in vrtnih jader CORRADI (94.5 MB)

GALERIJA SLIK CORRADI